Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#151 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 28 July 2007 - 07:25

o θείος Σπόνης είναι παντού γι'αυτό πρόσεχε τι λες και πως το λες...

επίσης όσο δίκιο και να είχες , το έχασες με το ΠΜ που μου έχεις στείλει... Δημοσιευμένη  εικόνα

Δε θελω να συνεχισω την αντιπαραθεση μαζι σου γιατι βαρεθηκα, απλα τελιωνω λεγωντας οτι θα κανω και θα λεω οτι γουσταρω χωρις να με νοιζει αν το εγκρινεις εσυ η πως θα το σχολιασεις εσυ!
Αυτα.-
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#152 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 July 2007 - 14:35

την αντιπαράθεση που ξεκίνησες εσυ καλό είναι να την τελειώσεις εσύ λοιπόν... όπως είδες ούτε σου απάντησα στο ΠΜ, ούτε φυσικά σε έβρισα...

εδιτ: και που σου είπα εγώ τι να κάνεις και τι να πεις...

τόπικ σου κλείδωσε και ο gaara και ο dante σου έγραψε ένα κατεβατό που είσαι λάθος...

αλλά φταίει ο Spawn_I για όλα, ξέχασα...

#153 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 28 July 2007 - 14:48

Τα παιδια αυτα εχουν τροπους εσυ οχι αυτη ειναι η γνωμη μου.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#154 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 July 2007 - 15:00

ενώ εσύ σφύζεις από τρόπους...

gay o ένας επειδή του αρέσει μια ταινία, γεματούλα η άλλη επειδή ζωγραφίζει έτσι...

έχεις δίκιο, εγώ δεν έχω τρόπους

#155 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 July 2007 - 15:21

For the love of bananas... People, please stay on topic...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Με ενοχλεί που όταν θέλω να quotάρω ένα post το οποίο quotάρει ένα τρίτο post, αυτό το τρίτο post δεν ενσωματώνεται μέσα στο δικό μου, και πρέπει να το προσθέσω χειροκίνητα. Ή μήπως υπάρχει τρόπος που γίνεται αυτό με ένα κλικ και δεν το έχω βρει ακόμα;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#156 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 July 2007 - 15:30

το multi-quote το δοκιμασες;

αν ναι, πες μου γιατί και εγώ αυτή την απορία έχω... :D

#157 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 28 July 2007 - 15:37

Το δοκίμασα αλλά προκοπή δεν είδα. Ή το συγκεκριμένο function είναι disabled (σαν μέτρο πρόληψης κατά των "σεντονάτων" posts), ή δουλεύει με κάποιο τρόπο που εγώ κι εσύ είμαστε πολύ n00bs για να ανακαλύψουμε. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#158 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 28 July 2007 - 16:29

Με ενοχλει που ο dante-sama και οι υπολοιποι admin και mods (πλην εμου) εκτιναξαν μεσα σε ενα χρονο αυτο το φορουμ, απο ενα adn system, στο μεγαλυτερο, πιο οργανωμενο και πιο πλουσιο ελληνικο anime portal, χωρις να εχω συμβαλλει καθολου :sigh2:

Εσύ όμως Hatebreed έχεις και ένα άλλο μεγάλο (ευχάριστο πιστεύω) βάσανο....
την animeclipse!
Έχεις να επιβλέπεις και το δικό της forum όπως και τα releases στα οποία συμμετέχεις(και δεν είναι και λίγα ε;:)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#159 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 July 2007 - 18:53

Με ενοχλει που ο dante-sama και οι υπολοιποι admin και mods (πλην εμου) εκτιναξαν μεσα σε ενα χρονο αυτο το φορουμ, απο ενα adn system, στο μεγαλυτερο, πιο οργανωμενο και πιο πλουσιο ελληνικο anime portal, χωρις να εχω συμβαλλει καθολου :sigh2:

Στο ίδιο κλίμα... με ενοχλεί που δεν υπάρχει donate button γι' αυτό το site που το αξίζει όσο λίγα.

Τα λεφτά κατατέθηκαν στους λογαριασμούς που μας δώσατε...ευχαριστούμε για τα καλά και προπληρωμένα σας λόγια...μετά τιμής, .aNiMe//GR Telesniffing...:Blissfull:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#160 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 30 July 2007 - 10:27

Στο ίδιο κλίμα... με ενοχλεί που δεν υπάρχει donate button γι' αυτό το site που το αξίζει όσο λίγα.

QFT!

Και θα ήθελα με κάποιον τρόπο να συμμετείχα-βοηθούσα ή ακόμα και το donate θα ήταν χρήσιμο για να κάνετε συντήρηση και δωράκια :)
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#161 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 30 July 2007 - 10:55

Με χαλούσε παλιά που δεν φόρτωνε με τπτ ούτε μια εικόνα όχι μόνο ένα thread, βέβαια πλέον δεν έχω τέτοιο παράπονο...

Τώρα με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν είχα κάνει νωρίτερα register λόγο κάποιων καταστάσεων και γιατί με είχαν snakιάσει (αχεμ ναι..)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#162 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 30 July 2007 - 12:24

Ωπα? υπήρχε thread για γκρινιάρηδες και δε το'χα πάρει χαμπάρι ? Βουρ στο πατσά !!!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

1. Μου τη δίνει που δεν υπάρχουν πολλά νέα ενδιαφέροντα topics ( και που δεν έχω ανοίξει εγώ ένα :whistling: )
2. Μου τη δίνει που το Forum δεν έχει ένα κατάμαυρο skin να πηγαίνει ασορτί με τη διάθεσή μου :twisted:
3. Μου τη δίνουν τα συνεχή ορθογραφικά λάθη ( ναι, σνομπ το ξέρω :bleh:) ένα spellchacking tool θα ήταν πολύ χρήσιμο για τα μάτια μας ...
4. Μου τη δίνει που δε βρήκα περισσότερα πράματα για να γκρινιάξω , αλλά θα βρώ που θα μου πάει :hehehe:

Keep up the good work :congrats:

#163 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 30 July 2007 - 12:44

2. Μου τη δίνει που το Forum δεν έχει ένα κατάμαυρο skin να πηγαίνει ασορτί με τη διάθεσή μου :twisted:

Πάνε αριστερά κάτω, στο κουτάκι που γράφει steel blue και διάλεξε dark_vb_v2, μαυρίλα όση θέλεις :terror2:

Τς τς τς shame on you :wis:

#164 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 30 July 2007 - 12:46

Spoiler:

#165 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 30 July 2007 - 13:31

Ωπα? υπήρχε thread για γκρινιάρηδες και δε το'χα πάρει χαμπάρι ? Βουρ στο πατσά !!!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

"Βουρ στον πατσά"; Στρουμφάκια; Μεγάλη επιρροή από τον Dante80 διακρίνω... :laugh:

3. Μου τη δίνουν τα συνεχή ορθογραφικά λάθη ( ναι, σνομπ το ξέρω :bleh:) ένα spellchacking tool θα ήταν πολύ χρήσιμο για τα μάτια μας ...

Όντως... :bleh::bleh::bleh:

2112.gif