Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1516 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 December 2008 - 12:53

υπάρχει λόγος που έγινε αυτό και εντάξει καλύτερα να μη μπορούμε να ανοίγουμε 3 την ώρα tags και γεμίζουμε καγκουριές το φόρουμ.

Διαφωνώ με αυτό που λες γιας τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Τα tags είναι έχνα χρήσιμο εργαλείο και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ένα τέτοιο . Από την , άλλα ένα εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βλαβερό σκοπό.Όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο hajime saito , όποιος χρησιμοποιεί τα tags με σκοπό μη επιτρπτό ας τιμωρείται.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν άκουσα επίσημη τοποθέτηση πάνω στο θέμα από τους διαχειριστές . Περιμένω...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1517 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 December 2008 - 13:35

Τα tags υπάρχουν για να διευκολύνουν την αναζήτηση οποιουδήποτε θέλει να βρει κάτι μέσα στο forum. Μέχρι πρότινος ο καθένας μπορούσε να επεξεργαστεί τα tags όπως ήθελε. Κατά καιρούς όμως παρουσιάστηκαν προβλήματα στο περιεχόμενό τους, όχι απαραίτητα προσβλητικό προς κάποιο μέλος, αλλά και άσχετο με τη θεματολογία του εκάστοτε thread.

Συνυπολογίζοντας το γεγονός πως η πλειοψηφία των tags έμπαινε από τον topic starter παρά από τα μέλη στη συνέχεια, παρατηρήθηκε πως πιο πολύ μπάχαλο προκαλούσαν παρά εξυπηρέτηση. Πλέον tags μπορεί να επεξεργάζεται μόνο αυτός που ανοίγει το συγκεκριμένο thread.

Παρ' όλ' αυτά αν θέλετε να προσθέσετε νέα tags, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα ΠΜ στον topic starter ή σε κάποιον moderator.

E5VV38U.jpg

#1518 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 December 2008 - 23:58

Πάνω σε αυτό που είπε η iristella συμφωνώ αλλά καλύτερα θα ήταν να γίνεται με pm.

#1519 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 30 December 2008 - 23:36

Εμένα με ενοχλεί μόνο ότι στο site παρατηρείται έντονο lag...
αυτό μόνο
:hero:

#1520 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 January 2009 - 17:07

Θα ήθελα να εκφράσω, όχι την δυσαρέσκειά μου, αλλά την απορία μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα καινούρια μέλη που έρχονται στο forum: καταλαβαίνω πως έρχεστε με καλή θέληση (οι περισσότεροι) και πολύ κέφι να μιλήσετε για ό,τι αγαπάτε. Κατανοώ πως θα θέλατε άτομα να συνομιλήσετε για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Δεν είναι περίεργο να κολλάτε με μερικά άτομα περισσότερο απ' ότι με κάποια άλλα. Αλλά με ποιά λογική κάνετε add friends κάποιον που ούτε καν γνωρίζετε; Δε θά'ταν καλύτερα εάν είχατε friends μέλη με τα αποία έχετε ανταλλάξει μια κουβέντα παραπάνω, αντί για έναν άγνωστο, ο οποίος δε ξέρετε τί θα σας βγει;

Αφορμή γι'αυτή την απορία μου είναι το γεγονός ότι βρήκα ένα request σήμερα από ένα άτομο που δεν ήξερα καθόλου. Με παραξενεύει αυτό.

Οι friends μπορεί να μην ενδιαφέρουν πολλούς (για την ακρίβεια, ούτε κι εγώ πολυνοιάζομαι), αλλά δε νομίζετε ότι παραπάει να κάνετε add έναν άγνωστο; :hmmm:

Posted Image

#1521 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 January 2009 - 17:35

Θα ήθελα να ρωτήσω τα καινούρια μέλη που έρχονται στο forum: καταλαβαίνω πως έρχεστε με καλή θέληση (οι περισσότεροι) και πολύ κέφι να μιλήσετε για ό,τι αγαπάτε. Κατανοώ πως θα θέλατε άτομα να συνομιλήσετε για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Δεν είναι περίεργο να κολλάτε με μερικά άτομα περισσότερο απ' ότι με κάποια άλλα. Αλλά με ποιά λογική κάνετε add friends κάποιον που ούτε καν γνωρίζετε; Δε θά'ταν καλύτερα εάν είχατε friends μέλη με τα αποία έχετε ανταλλάξει μια κουβέντα παραπάνω, αντί για έναν άγνωστο, ο οποίος δε ξέρετε τί θα σας βγει;

Αφορμή γι'αυτή την απορία μου είναι το γεγονός ότι βρήκα ένα request σήμερα από ένα άτομο που δεν ήξερα καθόλου. Με παραξενεύει αυτό.

Οι friends μπορεί να μην ενδιαφέρουν πολλούς (για την ακρίβεια, ούτε κι εγώ πολυνοιάζομαι), αλλά δε νομίζετε ότι παραπάει να κάνετε add έναν άγνωστο; :hmmm:

Μάλλον δεν σου λένε τίποτα τα ονόματα hi-5,myspace,facebook κλπ για να το αναρωτιέσαι αυτό :hahaha:
phmava.php

#1522 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 January 2009 - 17:39

Νομιζω οτι αυτο γινεται με την εξης λογικη...Εχω διαβασει καποια ποστς σου,μου αρεσουν αυτα που γραφεις,συμφωνουμε κτλ και ετσι βρισκω εναν τροπο να σε πλησιασω και να μιλησουμε για αυτα...Απο κει και περα και εγω βρισκω το ολο συστημα με τους friends...kinda pointless αλλα ενταξει δεν ειναι και κατι τρομερο να πατησεις accept....:)

xbJ3b2w.jpeg

#1523 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 08 January 2009 - 17:54

ταπεινά ζητω να με μαστιγώσετε σε περίπτωση που έχει ήδη ζητηθεί αυτό και δεν το πρόσεξα!
Μήπως θα μπορούσατε στην κεντρική σελίδα,δεξιά στα recent posts να φτάνει πιο κάτω? δηλαδή ..περίπου το διπλάσιο?αφού έχει χορό μην τσιγκουνεύεστε :) και αν κάποιος θέλει να δει μονο τα πρώτα 10 ας μην κάνει scroll down.Έχω ασχοληθεί ελαφρώς με την δημιουργία forum στο παρελθόν,οποτε ελπίζω να είναι τοσο μικρή η παράκληση μου όσο μου φαίνεται.Με τόσο μεγάλο και active forum πάντως και μονο η απάντηση σας στο post μου την θεωρώ ικανοποιητική ανταπόκριση. :nod:
Posted Image

#1524 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 January 2009 - 18:02

Grimrip μπορείς επίσης να πας στην μπάρα εργασίας στο μέρος που λέει Quick Links να επιλέξεις το Today's Posts και να δείς τα post του 24ωρου, διαχωρισμένα σε ποιά έχεις κοιτάξει και ποιά όχι, όπως επίσης και εκείνα τα οποια έχουν εμφανιστεί από την τελευταία φορά που ήσουν ενεργός και μετά,,,,

Πιστεύω ότι το παραπάνω θα σε εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο απο αυτο που ζητάς...

#1525 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 January 2009 - 18:26

@phm, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά τα site.

@mono, κι εγώ έτσι το κόβω. Αλλά και ένα pm για διευκρύνιση, δε βλάπτει. Ούτε βέβαια και ένα accept. ;P

Posted Image

#1526 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 January 2009 - 18:30

GrimRip, στη θέση των recent threads παλιότερα είχαμε ένα banner που έγραφε για τις προβολές anime στο πολιτιστικό κέντρο Nosotros στην Αθήνα, και παρέπεμπε στο αντίστοιχο thread. Από κάτω ακολουθούσαν τα recent threads και τα affiliates. Επειδή οι προβολές τον τελευταίο καιρό έχουν σταματήσει, δεν το έχουμε επαναφέρει και έχουμε αφήσει τα υπόλοιπα όπως ήταν. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και με το banner υπάρχει αρκετός κενός χώρος από κάτω, όμως δεν είναι πολύ λειτουργικό μιας και κουράζει να κάνεις μεγάλο scroll down.

Παρ' όλ' αυτά μιας και δεν υπάρχει κάποιο banner προς το παρόν μπορούμε να δοκιμάσουμε την εμφάνιση περισσότερων posts, δεδομένου του γεγονότος πως τον τελευταίο καιρό τα posts πέφτουν βροχή. Θα δείξει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, ευχαριστούμε για το feedback :nod2:

E5VV38U.jpg

#1527 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 08 January 2009 - 18:51

ευχαριστώ iristella kai phantom για τις γρηγορες και κατατοπιστικές απαντήσεις!
Posted Image

#1528 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 08 January 2009 - 19:16

+10000000000000000
Posted Image
Posted Image

#1529 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 11 January 2009 - 12:40

Ενα παραπονο μου εχει γεννηθει αυτην την στιγμη... Γιατι η Μαυρη Τρυπα να μενει νεκρη για τοση ωρα?
Για χωθητε ολοι μεσα...!Αυτο το thread ειναι ανεπιτρεπτο να μην βριθει απο διαφορες καφριλες και καμμενες συζητισεις για τοσο πολυ! Κοντευουμε να κλεισουμε 24ωρο ρεεε!!! Μπειτε στην Μαυρη Τρυπα αλλιως το τελοςτου συμπαντος θα μας χτυπησει την πορτα!
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#1530 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 January 2009 - 12:54

:bahhh:

Θυμάται κανείς τις παλιές καλές μέρες που το Black Hole μπορούσε να μείνει έως και 3 μέρες χωρίς νέο post, επειδή δεν είχε κανείς κάτι το αξιόλογο να spammάρει;

Don't force the Black Hole. Η καρδιά του forum δεν χτυπάει εκεί. Αν αμφιβάλλετε, πηγαίντε να δείτε κανά anime και μετά επιστρέψτε.

Α ναι, επίσης το παρόν thread κάποτε είχε μια κάποια σοβαρότητα.

:nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||