Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1501 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 20:34

Νταξ καλά έκανες αλλά μπορούσες να της το πεις σε vm ή pm:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1502 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 14:16

Με ενοχλεί αυτο : http://www.anime.gr/forums/off-topic/6160-%CD%E5%EA%F1%EF%F2-%F7%F9%F1%E9%F2-%F6%F4%E1%E9%EE%E9%EC%EF-15%F7%F1%EF%ED%EF%F2-%EC%E1%E8%E7%F4%E7%F2-new-post.html και η διάσταση που έχει πάρει το θέμα. Για κάποιο λόγο πλέον ακούγονται μόνο ακραίες απόψεις που δεν πιστεύω πως προέρχονται απο το μυαλό του κάθε μέλους, αλλα μάλλον απο τον κώλο του και τον εκνευρισμό του, που τα αλλα μέλη δεν συμφωνούν μαζί του. Αδυνατώ να χωνέψω πράγματα που διάβασα εκει μέσα, και, αν και δεν είμαι fan του κλειδώματος, ίσως ένας συναιτισμός θα τους έκανε καλό.

#1503 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 14:32

nerethill μη στεναχωριέσαι... όπως είπε και ο Clint Eastwood οι απόψεις είναι σαν τις κολοτρυπίδες όλοι έχουν απο μία. θα ηρεμήσουν τα πράγματα dont worry.

#1504 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 14:39

Σωστός ο Clint, αλλά κι εσύ, κι εγώ που δεν κρατήθηκα μόλις είδα το post σου, δεν είμαστε καλύτεροι. Καθόμαστε και κατηγορούμε ο ένας τον άλλο λες και είμαστε σε κορεάτικη βουλή. Σε λίγο θα αρχίσουμε να ψάχνουμε διευθύνσεις να πάμε να πλακωθούμε μεταξύ μας. Πάω να σβήσω το τελευταίο post μου, έτσι για να αποφύγω τις συνέπειες... Δημόσια συγγνώμη και τέτοια, και ένας mod ας κάνει την δουλειά του...

#1505 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 15:14

Πορόλο που στην αρχή μου είχε φανεί σωστή σαν κίνηση πλέον άρχισε να γίνεται ενοχλητικό. Μιλάω για τον περιορισμό που επιβλήθηκε στα tags. Μέχρι πρότινος επιτρεπόταν σε κάθε μέλος να προσθέτει κατά βούλησιν tags σε ένα θέμα χωρίς κάποιο περιορισμό. Ωστόσο έπειτα από συγκεκριμένα γεγονότα απαγορεύτηκε σε στα μέλη να προσθέτουν αυτοβούλως tags σε διάφορα θέματα. Δεν γνωρίζω ποιές είναι οι αντιδράσεις των υπολοιπων μελών αλλά προσωπικά αυτό έχει καταντήσει κουραστικό. Μου έχει τύχει κάποια στιγμή να θέλω να προσθέσω ένα tag σε συγκεκριμένο θέμα και λόγω του συγκεκριμένου περιορισμού να μην μπορώ. Εάν είναιδυνατόν θα ήθελα να αρθεί αυτός ο περιρισμός και να επανέλθουν τα tags στην δικαιοδοσία των μελών .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1506 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 15:19

agreed, και οι παραβάτες να τιμωρούνται αναλόγως, abuse it and lose it.

LfNX0dh.png

#1507 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 00:31

υπάρχει λόγος που έγινε αυτό και εντάξει καλύτερα να μη μπορούμε να ανοίγουμε 3 την ώρα tags και γεμίζουμε καγκουριές το φόρουμ.

#1508 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 01:50

Μ'ενοχλεί που το thread αυτό δεν έχει τίτλο "Ποιος με ενοχλεί/μου την σπάει στο forum;"
Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον τότε...:hahaha:

Στα σοβαρά τώρα, μ'ενοχλεί που κάποια μέλη με complete status έχουν γίνει κάτι σαν τσιράκια των Moderators και σπεύδουν προς την διάσωση των threads από το χάος στο οποίο θέλουν να τα ρίξουν οι λοιποί spammers/flamers αλλά ακόμα και αυτοί που έχουν κακή ορθογραφία...

#1509 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 03:06

Vegita Sempai νομίζω είσαι λίγο άδικος και γενικεύεις κάπως σε αυτά τα οποία λες... Όπως πιθανότατα γνωρίζεις καλύτερα απο εμένα καθότι είσαι παλαιότερο μέλος δεν μπαίνουν όλοι μέσα στο forum με αυτόματη γνώση όλων των λειτουργιών του. Οπότε λογικό είναι ιδίως οι πιο καινούριοι χρήστες να κάνουνε και λάθη πάσης φύσεως (greeklish spoilers κοκ)... Αυτά τα λάθη δεν θα σταματήσουν να γίνονται εαν κάποιος από τους παλαιότερους δεν βοηθήσει λιγάκι και δεν εξηγήσει τι επιτρέπεται να γίνεται και τι όχι. Δεν νομίζω το να ενημερώσει κανείς κάποιον νεότερο για κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται είναι κάτι το κατακριτέο.

Αναφορικά με όσα λες μετά για τα threads και πάλι δεν είναι ανάγκη να περιμένει κανείς από τους mods να επεμβαίνουν για τα πάντα. Ανθρώπινο είναι κάποια πράγματα να ξεφεύγουν από την προσοχή του κάθε υπεύθυνου (the day has only 24 hours και ακόμη και τα μέλη της anime.gr team έχουν και άλλες υποχρεώσεις πέρα από το forum). Oπότε από ένα σημείο και πέρα είναι και στο χέρι των ίδιων των χρηστών να διασφαλίζουν την υγιή συζήτηση. Γι αυτό και σε κάθε avatar υπάρχει κοντά και το report button το οποίο σημειωτέον δίνεται σε κάθε χρήστη και όχι σε όσους έχουν completed status. Για παράδειγμα εάν κάνεις συζήτηση κάπου και βλέπεις κάποιον συγκεκριμένο χρήστη να την αποπροσανατολίζει συστηματικά είναι δικαίωμα σου να θέλεις να διασφαλίσεις την ομαλή ροή της. Από εκεί και περα έχεις την επιλογή να κάνεις είτε report είτε να πεις δυο κουβέντες στον άλλο προκειμένου να σταματήσει. Προσωπικά μιλώντας πάντα, επειδή δεν θέλω να πατάω το report για ψύλλου πήδημα, πάντα λέω στον ίδιο πρώτα μια κουβέντα. Δεν στοχεύω να φανώ καλή σε κάποιον, αλλά αντίθετα να έχω μια καλή συζήτηση πάνω σε ένα θέμα το οποίο με ενδιαφέρει.

Ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο μπορεί να γίνει παρατήρηση σε κάποιον μπορεί να διαφέρούν από άτομο σε άτομο και μπορεί ακόμη να μην είναι και τα σωστότερα. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο σχετίζεται με το κάθε άτομο ξεχωριστά. Δεν πάει να πει ότι ο κάθε χρήστης που θα πει μια κουβέντα στον άλλο ότι δρα με κάποιο κακοπροαίρετο κίνητρο.

#1510 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 03:59

irristela δεν εχεις την αναγκη να εισαι "Complete!" γ να τα λες αυτα.... Κ εγω υπηρξα Global Moderator σε ενα Φορουμ κ σ αυτο το Φορουμ ειμαι αρχαριος.

Κ ενας με "Starting" επισης μπορει να κανει περισσοτερες παρατηρησεις απ'οσες μπορει ενας "Complete!" να κανει λολ

Τα Φορουμ δεν ειναι κ Online games οπου το υψηλο επιπεδο την λεει στο χαμηλοτερο λολ
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1511 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 04:03

Δεν είπα ποτέ ότι είναι ανάγκη να είσαι complete..... Δυό παραδείγματα έφερα μόνο για το πότε συνήθως γίνονται παρατηρήσεις σε άλλα μέλη του forum από χρήστες με βάση τα όσα έχω παρατηρήσει τους μήνες τους οποίους βρίσκομαι εδώ.

Γι αυτό μάλιστα ανέφερα και παραπάνω το

Γι αυτό και σε κάθε avatar υπάρχει κοντά και το report button το οποίο σημειωτέον δίνεται σε κάθε χρήστη και όχι σε όσους έχουν completed status.

Στην ουσία λέω το αντίθετο από αυτό το οποίο μου καταλογίζεις.To ζήτημα δεν είναι ποιος θα κάνει περισσότερες παρατηρήσεις σε ποιον, το ζήτημα είναι να περνάμε όλοι ευχάριστα, ή τουλάχιστον όσο περισσότεροι δυνατόν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Δεκέμβριος 2008 - 04:11

#1512 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 14:08

it's ok then lol
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1513 Erisadesu

Erisadesu