Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1486 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 08 December 2008 - 14:18

Μου τη σπαει οτι καποιοι απο εδω περα κοροιδευουν καποιον χωρις καν να τον ξερουν.
Posted Image

#1487 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 08 December 2008 - 14:35

Μου τη σπαει οτι καποιοι απο εδω περα κοροιδευουν καποιον χωρις καν να τον ξερουν.

Είπε ο superman.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#1488 Jap Doll

Jap Doll

PrinCesS Hanatsan

• Members
  • 23 posts

Posted 08 December 2008 - 14:46

Α κ δλδ αμα δν γραπψουμε σε αγνωστουσ ποσ 8α γνορισουμε τν κοσμο εδω?ελεοσ φιλε μ.

#1489 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 08 December 2008 - 15:00

Α κ δλδ αμα δν γραπψουμε σε αγνωστουσ ποσ 8α γνορισουμε τν κοσμο εδω?ελεοσ φιλε μ.

Θα σου πρότεινα να μιλας με ποιό ωραίο τρόπο στον Θείο Sponis, να σε βοηθήσει ήθελε!!!
Posted Image

#1490 Guest_Unregistered_*

Guest_Unregistered_*
  • Guests

Posted 08 December 2008 - 15:01

Βασικα το φορουμ κυριο λογο εχει την ανταλλαγη αποψεων οχι τη γνωριμια των μελων (imo)
Αν θες να γνωρισεις κοσμο υπαρχουν και τα hi5, myspace κτλ...

#1491 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 08 December 2008 - 15:03

Ναι..., ξεχασα να βαλω name και βαριομουν να κανω login :dazed:

Posted Image

#1492 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 08 December 2008 - 15:12

ετσι ειναι αλλα δυστυχως αγαπητη Glastenen, το μονο που σε εχω δει να κανεις ειναι να παραπονιεσαι.
αφου φαινεται οτι δεν σε απασχολει τιποτα αλλο εδω μεσα, και αφου σε χαλαει το να βρισκεσαι εδω, γτ καθεσαι?

Αυτό που λες δεν ισχύει και το ξέρεις πολύ καλά.

Δίνεις προσωπικές διαστάσεις στο θέμα και δεν σε τιμά καθόλου.

Posted Image

#1493 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 December 2008 - 15:27

ρε παίδες μια απορία....όλους τους ενοχλεί κάτι..πολύ λογικό....και μερικές φορες και πολύ σωστό..έπειτε κάθεστε και σχολιάζεται ΕΣΕΙΣ αν σας αραίσει αυτό που είπαν...΄πλέων έχει σταμτήσει να γίνεται απλά παράθεση προβλημάτων που αφορούν το φόρουμ..και γίνεται προσωπική επίθεση μέσο αυτού του θρεντ...
συνέλθετε!
ένα φόρουμ είναι..δλδ αν κάτι δεν πάει καλά στο φόρουμ δεν θα κοιμιθήτε το βράδυ?
ή μήπως θα γεμίσετε την μπανιέρα σας με δάκρυα....
ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι....
Posted Image
Spoiler:

#1494 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 December 2008 - 16:05

thnx Camus

ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ VM ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΕΙΑ ΔΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΜΟ κτλ κτλ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗ
Spoiler:

και ξέρω και εγώ να βάζω άλλες γραμματοσειρές και χρώματα στα κείμενά μου...

#1495 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 December 2008 - 16:17

Ah, snap, missed the 100 page mark.

Happy 100, .aNiMe//GR... NOT.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1496 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 December 2008 - 16:26

Η αφορμη για αυτο το ποστ βρισκεται εδω, εδω και εδω

Ακουσα πολλες φορες την καραμελα περι δημοκρατιας εδω μεσα...μπορει να ακουστει οποιαδηποτε αποψη οσο ακραια και αν ειναι...ομως γιατι τοσο μονοπλευρη η δημοκρατια σας?τελευταια φορα που τσεκαρα δημοκρατια δεν ηταν μονο να λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει στο κεφαλι αλλα και να υπαρχει σεβασμος απεναντι στους νομους,τον συνανθρωπο και τα ανθρωπινα δικαιωματα...επισης τελευταια φορα που τσεκαρα εδω ηταν το anime.gr και οχι το 4chan...

Ισως εχω εγω το προβλημα που ακομα δεν εχω τοσο διεστραμενο χιουμορ ουτε τοση ανοχη απεναντι στην χονδροειδεστατη βλακεια αλλα μεχρι να τα αποκτησω,τετοιου ειδους δηλωσεις και συμπεριφορες θα με ενοχλουν...

απ' όσο κατάλαβα η mono αναφέρεται στο αιώνιο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτό το φόρουμ, για το οποίο διαμαρτυρόμεθα (λιγότερο συχνά απ' όσο συχνά συμβαίνει) εγώ, η ερι και λίγος κόσμος ακόμα. όπου κάποιοι μας την λένε for pointing out the obvious and spoiling their wonderful time. guess what it is and you'll find a loli underneath the christmas tree.

Ευχαριστούμε για το feedback σας. :nod2:

Για τα 3 αναφερόμενα post, δεν βλέπω ειλικρινά κάτι το παραβατικό προς τους κανόνες μας. Τα 2 πρώτα σαφώς είναι humor posts, και το τρίτο απάντηση σε ένα heated debate.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να προκαλούνται μερικοί, αλλά δεν βλέπω πουθενά ασέβεια ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα, ή τους νόμους στο συνάνθρωπο.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1497 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 08 December 2008 - 17:08

ίσως γιατί κάποιοι από εμάς [κ προσωπικά εγώ] δε μπορώ να καταλάβω για τι πράγμα μιλάνε τα ποστ [τα 2 πρώτα τουλάχιστον] και δε θα μπω στη διαδικασία να κάθομαι να ψάχνω τι και πως τώρα...

για το 3ο θα πω ότι ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει/γράφει. και εκτίθετε στην κρίση των υπολοίπων...

εννοω γενικα την πλειοψηφια που συνεχεια με το στυλ της περιοριζει τις αποψεις .

#1498 Jap Doll

Jap Doll

PrinCesS Hanatsan

• Members
  • 23 posts

Posted 08 December 2008 - 17:16

ΤΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΕΜΟ ΤΝ ΕΙΠΑ Γ ΠΛΑΚΑ ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ..ΕΠΔ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΝ ΛΕΝΕ..ΔΝ Τ ΕΝΝΟΥΣΑ ΑΠ ΠΛΑΚΕΣ ΔΝ ΠΕΡΝΕΤΕ..ΠΦΦ Κ ΟΧΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΟ Κ ΔΝ ΕΧΟ ΜΠΕΙ ΕΔΩ Γ ΝΑ ΓΝΟΡΙΣΩ ΚΟΣΜΟ..ΑΛΛΑ ΔΝ ΦΤΑΙΩ ΓΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΚΣΙΚΟΙ Κ ΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ..

Κ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΩΝ Μ Κ Μ ΤΝ ΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΔΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΟ8Ο ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΝΟΡΗΣΩ,,...ΟΚΑ?ΑΔΕ ΠΙΑ...ΟΛΟΙ ΒΑΛ8ΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ Μ..ΛΕΣ Κ Μ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ..=Σ

δν χανασχολουμε..μπαι..

Edited by Phantom Duck, 08 December 2008 - 18:43.
Triple post merged

#1499 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 December 2008 - 17:53

Στο καλό και να μας γράφεις.

Θα μας λείψεις πολύ...NOT:nosey:

Posted Image

#1500 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 08 December 2008 - 20:25

Παιδια!!!! Πως μιλαει εκεινη ετσι? Ετσι κι αλλιως σου στειλα μηνυμα να γνωριστουμε κ οτι ειπες στο Φορουμ στο χα πει εγω κ να το λεει σε ολους

"Για να κανεις φιλους πρεπει να τους γνωρισεις πρωτα"

Οντως αυτο σου πα αλλα εσυ δε μπαινεις καν στο κοπο με το να μιλησεις με κανεναν. Οπου πας λες κ Μ*****ες κ με τον τροπο που τους γραφεις ολους δε θα χεις φιλους ουτε στη αληθινη ζωη.

Σου κανα ενα σωρο ερωτησεις κ μου λες "poo re file
poles erotiseis kaneis" κ δεν απαντα σε καμια. Τι θες να μιλησεις με τους αλλους σε μσν μετα? αφου ουτε καν στον κοπο δε μπαινεις.

Ολο για σενα ρωταγα κ δεν απανταγες καθολου. Αυτο δεν ηθελες? Απ'την στιγμη που δε το θες αυτο το πραμα μη το ζητας. Να σε γνωρησω ηθελα κ μην λες οτι κανεις οτι κανεις δεν ηθελε να σου μιλησει

Κ στα Φορουμ αν ειναι η πρωτη φορα που μπαινεις σε ενα να ξερεις. Ναι δεν απανταει κανενας σ αυτο που λεω αλλα στ' Α*****ΙΑ μου! Μ'αρεσει να λεω την γνωμη μου. Μετα απ'οτι βλεπεις πολλοι περισσοτεροι σου μιλανε απ'οτι μιλανε σ'εμενα. Οχι οτι μ'ενδιαφερει ιδιαιτερως.

Σε ρωτησα για σενα ουτε καν μου απαντας

Σορρυ αντμιν ηθελα να εκτονωθω λιγο...
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image