Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1036 Injection Fairy Lily

Injection Fairy Lily

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 00:16

Οι ταινίες μέχρι τη μέση που είδα ακολουθούν πιστά το anime.
Κάναν πολλή καλή επιλογή υθοποιών, εκτός του Light κατά την ταπεινή μου άποψη, γιατί είχα κάτι πιο ... δυτικό στο μυαλό μου.

#1037 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 00:20

Οι ταινίες μέχρι τη μέση που είδα ακολουθούν πιστά το anime.
Κάναν πολλή καλή επιλογή υθοποιών, εκτός του Light κατά την ταπεινή μου άποψη, γιατί είχα κάτι πιο ... δυτικό στο μυαλό μου.

Κοίτα όσον αφορά τις ταινίες ο L είναι πραγματικά θεός.Αυτός που τον κάνει είναι κορυφή.Οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι εξίσου καλοί.Η Misa με χάλασε που δεν έχει ξανθά μαλλιά και ο Light αν και έπαιζε καλά ο ηθοποιός που τον έκανε από εμφάνιση θα μπορούσαν να βρουν και κάποιον καλύτερο.Α και κάτι άλλο.Δες τες μέχρι το τέλος μιας και έχουν άλλο τέλος από το anime.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1038 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 01:20

Κι εγώ τελείωσα την σειρά χθες.

Το manga το είχα παρατήσει απο ξενέρωμα στο τέλος του πρώτου arc. Όντως κάπου εκεί κάνει κοιλιά... τα τελευταία επεισόδια όμως είναι win.

Αν κάτσει κανείς να το ξεψαχνίσει μάλλον θα βρει αρκετά πράγματα που θα τον χαλάσουν - αυτά συζητήθηκαν και σε προηγούμενες σελίδες του thread. Αμα δεν ασχοληθείς με αυτά, το anime προσφέρει άφθονη ποσότητα διασκέδασης. Βγαίνει χαλαρά και σερί. Ελάχιστα anime φεύγουν τόσο άνετα... νεράκι. Το τέλος το βρήκα πρέπον και με ικανοποίησε.

#1039 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2007 - 21:44

Death Note TV Special to be Three-Hour Director's Cut
The upcoming Death Note special broadcast, which was announced during the last episode of the animated suspense television series, will be a three-hour Death Note Director's Cut: Compete Ending Edition special that airs at 8:03 p.m. on August 31 on Japan's NTV. It will mainly be a compilation of the confrontations between the vigilante Light and the detective L, re-edited from the perspective of Light's Shinigami (God of Death) Ryuk. All-new dialogue and soundtrack will be recorded, and scenes will have additional animation that could not be included in the original series. Source: Mainichi's Mantan

nice :333

#1040 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2007 - 21:47

Και λίγα λες...:kill4u:

#1041 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2007 - 22:31

Ωραίος!!!!!Αυτά είναι...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#1042 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2007 - 23:51

Απλά σκεφτείτε ότι αυτό θα μας πορώσει χειρότερα και μετά που δν θα χουμε Death Note...well then I can rest in peace :deadga6:

#1043 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2007 - 23:57

Τα πάντα για λίγο ακόμα Death Note!!!

#1044 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 03:33

Αυτο το ξέρετε?

#1045 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 05:33

Καλή φάση...

#1046 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 01:57

Αυτο το ξέρετε?

Καιρό τώρα.Άντε να δούμε πώς θα είναι.Οι 2 πρώτες ταινίες μου άρεσαν πάρα πολύ,να δούμε θα τριτώσει το καλό;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1047 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 07:44

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σας άρεσε η ταινία. Έχω προσπαθήσει να δω 2-3 φορές την πρώτη και μου φαίνεται άθλια και γελοία. Η σκηνοθεσία είναι πρωτόγονη, ο Light είναι φλώρος και ο CG Ruyky είναι σαν να έχει ξεφύγει από κάποιο παιχνίδι του Playstation. :P

#1048 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 10:56

Εγώ φοβάμαι ότι αν τις δω θα πάθω μεγάλο σοκ, οπότε δεν το επιχειρώ.

#1049 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 16:52

Ναι γενικα οι ταινιες δεν πολυλενε, μιας και ειναι διαφορετικο το σεναριο απο το anime, και εμενα προσωπικα δεν με συγκινησε, αντιθετως με ξενισε.

Τωρα να μου πεις, σου χει καρφωθει στο μυαλο σου το σεναριο του manga-anime και βλεπεις κατι διαφορετικο σε real action , οποτε ειτε καλα σκηνοθετημενο η μη, δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη καθαρα.

Anyway, θα περιμενουμε την L μπας και....

#1050 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 19:06

Δεν είναι κι άσχημες οι ταινίες, μη τα παραλέτε :wis: