Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2566 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 21:04

Το death note έχει το manga του, ένα decent anime και τις αμφιλεγόμενες αν και οχι εντελώς πατάτες live action ταινιούλες του. Και φυσικά το τιτανοτεράστιο fanbase του. Οπότε ποιός χέ.. και αν του αλλάξουν τα φώτα, είτε θα είναι χάλια και θα έχουμε κάτι να γελάμε, ή, θα έχουμε μια νέα προσέγγιση που μπορεί να είναι και καλή.

Τώρα σιγά που θα βεβηλώσουν και το αριστούργημα. Πραγματικά από τη στιγμή που είναι τόσο διαδεδομένο, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το αρχικό υλικό. FFS εδώ υπάρχει το Sex Note και θα μας πειράξουν οι Αμερικάνοι; :P

1) Γνωμη σου.
2) Εγω.
3) Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που οι απαντησεις σου ειναι παντα σε τετοιο ειρωνικο υφος ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2567 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 21:22

Πού το είδες το ειρωνικό ύφος καλέ; Επειδή το είπα για πλάκα αριστούργημα ακυρώνεται όλο το υπόλοιπο;
Ναι αριστούργημα δεν είναι, αλλά είναι καλό shounen. Και φυσικά είναι γνώμη μου, είπα ποτέ ότι μιλάω για όλους;
Θου Κθούλου τ' ονομά σου!!! :P

Μπα σε καλό μου, θα πρέπει να απολογηθώ κιόλας; Δεν καταλαβαίνω γιατί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 14 Ιανουάριος 2011 - 22:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2568 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 22:51

Συμφωνώ απόλυτα την Anelis και μάλιστα τα ίδια λέγαμε με μια άλη φίλη μου τις προάλλες...Τί ανάγκη έχει το death note καταρχας να του κάνουν ταινία κατα δεύτερον και να του κάνουν αν θαναι χάλια...

PS. @Mikamiteru Το μόνο επιθετικό και ειρωνικό ποστ που είδα ήταν το δικό σου. Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Τί νόημα θα είχε να λέγαμε ο ένας τη γνώμη του άλλου?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 14 Ιανουάριος 2011 - 23:09

xbJ3b2w.jpeg

#2569 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:08

εγω παντως πιστευω οτι η ταινια ειτε ακολουθησει πιστα το manga ειτε οχι,θα τα σπαει!!!!!!!

και σιγουρα δε θα καταστρεψει οτι εχει χτισει το dn ως τωρα.....

#2570 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:14

Δηλαδή ότι το κάνουν για τα λεφτά δεν σας περνάει από το μυαλό;
Η anime σειρά είχε μεγάλη ανταπόκριση και προσπαθούν να τη ζουλίξουν όσο πιο πολύ μπορούν. Νομίζω ότι αυτό ήταν ήδη γνωστό έως τώρα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2571 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:18

Η anime σειρά είχε μεγάλη ανταπόκριση και προσπαθούν να τη ζουλίξουν όσο πιο πολύ μπορούν. Νομίζω ότι αυτό ήταν ήδη γνωστό έως τώρα.

εεε μα για τι αλλο να το κανουν??:P

αλλα αμα το αποτελεσμα ειναι καλο τοτε no prob....

#2572 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:56

Συμφωνω.Παντα ετσι γινεται με τις σειρες που παιρνουν υπερβολικη δημοτικοτητα.

Εγω συνηθως ειμαι υπερ της αποψης οτι πρεπει οι ειρες να παραμενουν στην original μορφη τους και να μην ξεζουμιζονται υπερβολικα,εκτος κι αν ειχαν περιθωριο για να γινουν καλυτερες εξ αρχης.Σιγουρα υπαρχουν διαφορα κινητρα για καθε live action και πολλοι επωφελουνται οικονομικα απο αυτα,αλλα νομιζω πως αυτο ειναι καθαρα θεμα των fans,οι οποιοι χρηματοδοτουν αμεσα την κατασταση.

Σημασια εχει οτι το Death Note τελευταια κατα τη γνωμμη μου εχει αρχισει να παιρνει την κατω βολτα με την υπερβολικη διασημοτητα.Ολη αυτη η κατασταση με τον L (ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω) εχει αλλοιωσει πολυ ασχημα τον αρχικα ιδιαιτερο και ψαγμενο χαρακτηρα της σειρας,και πιστευω πως το Live action ειναι μονο η αρχη.

Δεν λεω πως δεν θα ειναι καλο,αλλα δεν βρισκω απολυτως κανεναν λογο για την υπαρξη του Live Action ευοσον η ιστορια εχει τελειωσει,τα ερωτηματα εχουν απαντηθει, και η σειρα ευτασε με το καλο στα ορια της.

Οσο για το αν θα ασελγησει τον χαρακτηρα της σειρας,εχει να κανει με το πως θα διαδοθει.
Αμα καταληξουμε να βλεπουμε εξαχρονα που να προσπαθουν να κανουν τον L,επειδη το ειδαν στην ταινια,τοτε ζητω που καηκαμε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 15 Ιανουάριος 2011 - 00:07

O6rrvsU.jpg

#2573 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 00:00

Σημασια εχει οτι το Death Note τελευταια κατα τη γνωμμη μου εχει αρχισει να παιρνει την κατω βολτα με τη διασημοτητα.Ολη αυτη η κατασταση με τον L (ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω) εχει αλλοιωσει πολυ ασχημα τον αρχικα ιδιαιτερο και ψαγμενο χαρακτηρα της σειρας,και πιστευω πως το Live action ειναι μονο η αρχη.

τι ακριβως εννοεις??

#2574 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 00:19

τι ακριβως εννοεις??

Οντως δεν το εξηγησα αρκετα καλα.
Απλα τελευταια ξεπροβαλουν πολλοι φανς που παρακολουθησαν τη σειρα αποκλειστικα για το στυλ του συγκεκριμενου χαρακτηρα,και εχει γινει πια τοσο γνωστο που το γενικο στυλ της σειρας αρχιζει και γινεται κουραστικο.
Φυσικα,γι αυτο δεν ευθυνεται καθολου η ιδια η σειρα και η παραγωγη της,οι οποιοι την εβγαλαν με τον καταλληλο αριθμο επεισοδιων,πορεια γεγονοτων,και τελειωσε εκει που επρεπε.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη η σειρα ηταν ηδη παρα πολυ καλη,δεν χρειαζεται να ξεζουμιζεται περαιτερω με extras που ισως δεν ταιριαζουν με το αρχικο στυλ της.

Απο εκει και περα,αυτο ειναι απλα μια αποψη.
Αν ειναι να βγαλουν κατι πραγματικα καλο,ας το βγαλουν.
Αν ειναι κατι σαν το αντιστοιχο του Dragonball και πολυ το γνωρισουν καλυτερα σε εκεινη τη μορφη,τοτε ολη η κατασταση ισως να επηρεασει τη φυμη και του ιδιου του original.

O6rrvsU.jpg

#2575 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 00:26

Οντως δεν το εξηγησα αρκετα καλα.
Απλα τελευταια ξεπροβαλουν πολλοι φανς που παρακολουθησαν τη σειρα αποκλειστικα για το στυλ του συγκεκριμενου χαρακτηρα,και εχει γινει πια τοσο γνωστο που το γενικο στυλ της σειρας αρχιζει και γινεται κουραστικο.
Φυσικα,γι αυτο δεν ευθυνεται καθολου η ιδια η σειρα και η παραγωγη της,οι οποιοι την εβγαλαν με τον καταλληλο αριθμο επεισοδιων,πορεια γεγονοτων,και τελειωσε εκει που επρεπε.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη η σειρα ηταν ηδη παρα πολυ καλη,δεν χρειαζεται να ξεζουμιζεται περαιτερω με extras που ισως δεν ταιριαζουν με το αρχικο στυλ της.

Απο εκει και περα,αυτο ειναι απλα μια αποψη.
Αν ειναι να βγαλουν κατι πραγματικα καλο,ας το βγαλουν.
Αν ειναι κατι σαν το αντιστοιχο του Dragonball και πολυ το γνωρισουν καλυτερα σε εκεινη τη μορφη,τοτε ολη η κατασταση ισως να επηρεασει τη φυμη και του ιδιου του original.

τωρα καταλαβαινω οντως συμφωνω απολυτα.....πιστευω η σωστη λεξη ειναι "εμπορικοποιηση" το οποιο δεν ταιριαζει στο γενικοτερο χαρακτηρα της σειρας.....να πεις για animes σαν τα one piece,naruto,bleach ok αλλα το death note δεν ειναι για ολα τα κοινα οποτε δεν πολυκολλαει η εμπορικοποιηση της σειρας,διωχνει ολη της την ιδιαιτεροτητα.....αν και παντα ηταν δημοφιλες τοσο το manga οσο και το anime(και ετρωγαν και ποση κριτικη)καμια σχεση ομως με το πως εχει γινει τωρα.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 15 Ιανουάριος 2011 - 00:34

#2576 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 01:54

Διαβάζω αυτά που γράφετε ρε φίλε και απορώ πως μπορεί κανείς να γίνει τόσο σκληροπυρηνικός οπαδός σε οτιδήποτε.

Μάθ'τε με κι εμένα πως να το κάνω αυτό.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2577 tass0s

tass0s

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 15:18

ταινια μονο αν εβγαινε σε 2 κομματια θα ηταν σχετικα "καλη", δηλαδη το 1ο μεχρι εκει που χανει τη μνημη του ο λαιτ και λιγο μετα και το 2ο το υπολοιπο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2578 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 18:45

ταινια μονο αν εβγαινε σε 2 κομματια θα ηταν σχετικα "καλη", δηλαδη το 1ο μεχρι εκει που χανει τη μνημη του ο λαιτ και λιγο μετα και το 2ο το υπολοιπο...

Μα 2 μερη ηταν η ταινια ετσι κι αλλιως και ηταν αυτο που ηταν

#2579 tass0s

tass0s

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 20:27

Μα 2 μερη ηταν η ταινια ετσι κι αλλιως και ηταν αυτο που ηταν

για αυτην την καινουρια λεω...την πιο παλια δεν την εχω δει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2580 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 21:37

Την αμερικανικη? πολυ γελιο! ειχα διαβασει καποτε ενα σεναριο και ηταν κωμικοτραγικο