Δηλαδή ότι το κάνουν για τα λεφτά δεν σας περνάει από το μυαλό;
Η anime σειρά είχε μεγάλη ανταπόκριση και προσπαθούν να τη ζουλίξουν όσο πιο πολύ μπορούν. Νομίζω ότι αυτό ήταν ήδη γνωστό έως τώρα.
Συμφωνω.Παντα ετσι γινεται με τις σειρες που παιρνουν υπερβολικη δημοτικοτητα.
Εγω συνηθως ειμαι υπερ της αποψης οτι πρεπει οι ειρες να παραμενουν στην original μορφη τους και να μην ξεζουμιζονται υπερβολικα,εκτος κι αν ειχαν περιθωριο για να γινουν καλυτερες εξ αρχης.Σιγουρα υπαρχουν διαφορα κινητρα για καθε live action και πολλοι επωφελουνται οικονομικα απο αυτα,αλλα νομιζω πως αυτο ειναι καθαρα θεμα των fans,οι οποιοι χρηματοδοτουν αμεσα την κατασταση.
Σημασια εχει οτι το Death Note τελευταια κατα τη γνωμμη μου εχει αρχισει να παιρνει την κατω βολτα με την υπερβολικη διασημοτητα.Ολη αυτη η κατασταση με τον L (ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω) εχει αλλοιωσει πολυ ασχημα τον αρχικα ιδιαιτερο και ψαγμενο χαρακτηρα της σειρας,και πιστευω πως το Live action ειναι μονο η αρχη.
Δεν λεω πως δεν θα ειναι καλο,αλλα δεν βρισκω απολυτως κανεναν λογο για την υπαρξη του Live Action ευοσον η ιστορια εχει τελειωσει,τα ερωτηματα εχουν απαντηθει, και η σειρα ευτασε με το καλο στα ορια της.
Οσο για το αν θα ασελγησει τον χαρακτηρα της σειρας,εχει να κανει με το πως θα διαδοθει.
Αμα καταληξουμε να βλεπουμε εξαχρονα που να προσπαθουν να κανουν τον L,επειδη το ειδαν στην ταινια,τοτε ζητω που καηκαμε...
Edited by Kamui, 15 January 2011 - 00:07.