Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2551 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 01 December 2010 - 03:26

Υπάρχει και μια τριτη live action ταινία με τον L.

#2552 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 01 December 2010 - 17:41

Οι φωνες και η ερμηνεια των αμερικανων/αγγλων ηθοποιων ειναι επιηκως απαραδεκτη να μη πω γελοια. Ειδικα του Light. Χαλαν το κλιμα του anime κατα τη γνωμη μου....:nod2:

Συμφωνώ απόλυτα γιατί όντως οι μεταγλωττίσεις χαλάνε το κλίμα ενός anime, πόσο μάλλον του Death Note που δεν ταιριάζουν άλλες φωνές.

#2553 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 02 December 2010 - 03:37

απο οτι ειδα απο το 1ο relight, πρακτικα ειναι μια πολυ γρηγορη περιληψη του ανιμε, υποτιθεται απο την οπτικη γωνια του Ryouk. αν εχεις δει το ανιμε δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα να δεις τα Relight.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#2554 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 02 December 2010 - 18:44

Υπάρχει και μια τριτη live action ταινία με τον L.

Houndoni:oo:? Ζούσα στην άγνοια:emptyonexg1:.....
Θα την τσεκάρω κάποια στιγμή... ευχαριστώ που το ανέφερες:riiight:!!

Τα special όντως δεν έχουν κάτι επιπλέον. Μόνο κάποιες σκηνές που μπορεί να τις θεώρησαν πολύ evil για να μπουν στη σειρά ή απλά για να είναι στα όρια του χρόνου. Όποιος θέλει μια μικρή συνέχεια στην ιστορία μπορεί να δει το τελευταίο chapter του manga που προχωρόντας λίγο παραπάνω καταλήγει με έναν καλύτερο τρόπο!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#2555 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 12 December 2010 - 23:03

εμένα δεν μου αρέσουν τα anime που δεν έχουν μάχες...και όμως αυτο είναι ίσως στα top 10 μου!

#2556 tass0s

tass0s

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 24 December 2010 - 12:40

πιστευω αυτο το vid ειναι πολυ ωρεο:
Spoiler:

Posted Image

#2557 Captain Usopp

Captain Usopp

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 01 January 2011 - 19:58

Οι σκηνες που
Spoiler:
δεν σας φανηκαν πολυ γελοιες...?
Εξαιρετικο το ανιμε, δν λεω, και ειμαι και θαυμαστης αλλα αυτες οι σκηνες μου φανηκαν καπως κωμικες...

Edited by Nighteyes, 01 January 2011 - 20:41.
spoiler tag added

#2558 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 02 January 2011 - 14:19

Οι σκηνες που

Spoiler:
δεν σας φανηκαν πολυ γελοιες...?
Εξαιρετικο το ανιμε, δν λεω, και ειμαι και θαυμαστης αλλα αυτες οι σκηνες μου φανηκαν καπως κωμικες...

Αυτες οι σκηνες ηταν και γελοιες και σε εκεινο το σημειο πιστευα οτι το ανιμε το χε χασει...αλλα μετα ερχεται η επανακαμψη!

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#2559 Den_Exw_Idea

Den_Exw_Idea

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 02 January 2011 - 17:26

ομορφο

#2560 tehsnou

tehsnou

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 03 January 2011 - 16:05

Απίστευτο σενάριο ένα απο τα καλύτερα που έχω δει, η είσοδος του Near κάπως με χάλασε. Ανυπομονούσα για κάτι παρόμοιο αλλά δεν έχω βρεί ακόμα κάτι, ίσως το Code Geass κάπως ερχόταν κοντά αλλά και πάλι Death Note for the win.

#2561 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 January 2011 - 18:32

Mάθατε ότι ο Shane black ύπεγραψε για να σκηνοθετήσει τη live action αμερικάνικη εκδοχή της ταινίας ; Το διάβασα σήμερα το πρωί στο cbr. Οι πιθανότητες να έβλεπα την ταινία ήταν μηδαμηνές πριν από αυτή την είδηση, ενώ τώρα ΣΤΑΝΤΑΡ θα τη δω. Γιατί; Διότι ο Shane Black είναι ο καλύτερος σεναριογράφος buddy action ταινιών όλων των εποχών κατ εμέ. Έχει γράψει τα δύο πρώτα φονικά όπλα,τον Τελευταίο πρόσκοπο (την δεύτερη καλύτερη ταινία του bruce willis μτά το Die Hard), το ένα σκληρό φιλί για καληνύχτα ,το last Action Hero με τον Σβαρτσενέγκερ και το Kiss Kiss Bang bang που σκηνοθέτησε κιόλας. Τι προκύπτει απ τα παραπάνω;
Ότι ο άνθρωπος δεν έκανε ΠΟΤΕ ούτε μια λάθος επιλογή. Επίσης είμαι μέγας φαν του συγκεκριμένου τύπου και θα πήγαινα να δω ακόμα και το One Piece αν το σκηνοθετούσε. Δεν είναι απλώς καλά νέα.Είναι τέλεια νέα.

Πολύ θα γούσταρα κιόλας να κάνει τους πρψταγωνιστές badasses με πιστόλια και τέτοια ,αλλά μετά θα τον κυνηγάγανε όλοι οι manga holics.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2562 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 January 2011 - 18:51

Από πότε το death note ανήκει στο action genre? Εντάξει είχε λίγο action αλλά όχι και μπαμ μπουμ...Καμία σχέση με τις ταινίες που ανέφερες...Εμένα δεν μου κάνει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση κάποιος που έχει γράψει σενάρια για ταινίες που την μισή ώρα πέφτει ξύλο και πιστολίδι. Ειδικά για να γράψει το σενάριο του death note....

xbJ3b2w.jpeg

#2563 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 14 January 2011 - 19:02

Αμετρητοι εχουν ασελγησει και θα συνεχισουν να ασελγουν στο μεγαλειο του Deathnote. Απλα αγνοηστε τους.....
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#2564 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 January 2011 - 19:18

Βασικά δεν με νοιάζει αν θα ασελγήσει.Βασικά θα είχε πολύ πλάκα να βγει καλή η ταινία ,αλλά να μην έχει καμία σχέση με το original υλικό.
Το αν θα παραμείνει πιστός στο υπικό που έχει είναι από τις λίγες φορές που δεν με ενδιαφέρει.Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι άμα του δώσουν τα κατάλληλο budget θα κάνει ταινιάρα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2565 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 January 2011 - 20:05

Το death note έχει το manga του, ένα decent anime και τις αμφιλεγόμενες αν και οχι εντελώς πατάτες live action ταινιούλες του. Και φυσικά το τιτανοτεράστιο fanbase του. Οπότε ποιός χέ.. και αν του αλλάξουν τα φώτα, είτε θα είναι χάλια και θα έχουμε κάτι να γελάμε, ή, θα έχουμε μια νέα προσέγγιση που μπορεί να είναι και καλή.

Τώρα σιγά που θα βεβηλώσουν και το αριστούργημα. Πραγματικά από τη στιγμή που είναι τόσο διαδεδομένο, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το αρχικό υλικό. FFS εδώ υπάρχει το Sex Note και θα μας πειράξουν οι Αμερικάνοι; :P

Posted Image