Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Death Note
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 04:22
δεν ξερω τι λετε αλλα το 12 μου φανηκε τρελη μουφα ep!
και επειδη βλεπω και το release απο TW και απο animeclipse πρεπει να επαινεσω τα παιδια του animeclipse για την -σχεδον- αριστη μεταφορα/μεταφραση του!
και τωρα με την καθυστερηση προβολης του επισοδειου θα μπορειτε να ακολουθειτε απο κοντα τη σειρα και να μη μενει πισω!
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 09:26
δεν ξερω τι λετε αλλα το 12 μου φανηκε τρελη μουφα ep!
και επειδη βλεπω και το release απο TW και απο animeclipse πρεπει να επαινεσω τα παιδια του animeclipse για την -σχεδον- αριστη μεταφορα/μεταφραση του!
εντάξει αφού είπες και εσύ καλο λόγο τα είδα όλα. πως θα γίνει να ρωτήσω κάτι? να δοκιμάσω με spoiler.
Όσοι δεν έχουν δει το 12 καλύτερα να μην ανοίξουν το spoiler.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 17:14
εντάξει αφού είπες και εσύ καλο λόγο τα είδα όλα. πως θα γίνει να ρωτήσω κάτι? να δοκιμάσω με spoiler.
Όσοι δεν έχουν δει το 12 καλύτερα να μην ανοίξουν το spoiler.Spoiler:
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 23:01
σε μεταφραση στα ελληνικα.
Επισυναπτόμενο Αρχείο
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 23:32

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 01:57
αν το αρχειο σου ειναι σε .avi δοκιμασε αυτοωραιοι υποτιτλοι... δυστυχως εγω που εχω την ταινια σε 2 μερη, δουλευουν μονο για το πρωτο μερος...
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 14:55
http://www.viz.com/news/newsroom/2007/01_deathnote.php
Η VIZ MEDIA αγορασε τα πνευματικα δικαιωματα της σειρας για την βορειο Αμερικη αλλα και παγκοσμιως για το αγγλοφωνο κοινο, γεγονος που σημαινει οτι οι 3 βασικοι προμηθευτες της μεταφρασης που συνεργαζομασταν (toriyama world, live-evil και animanda) παρατανε το project.
Βεβαια εμεις (animeclipse) εννοειται πως δεν μας απαγορευεται να το σταματησουμε, απλα τα 3 ανωθι fansub groups ηταν τα πιο αξιοπιστα σε μεταφραση, οπως επισης και τα πιο γρηγορα (παντα μιλωντας για το Death Note), επομενως θα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για αλλο γκρουπ (το οποιο οπως βλεπω τωρα, ειναι μονο ενα, και εχει μεταφρασει μεχρι το 7)
Υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα ο Ishatar (συντονιστης της Animanda) να αποφασισει να μην σταματησουν το project. Αν γινει ετσι, τοτε ειμαστε σε καλο δρομο.
Edit: μολις μιλησα μαζι του
Ish says:
but for the moment we're continuing
Ish says:
in a low profile kind of fashion
Ish says:
we're not planning to announce anything to the effect really (partly out of respects of Viz, and we're stopping if they ask us to )
xHATEBREEDx www.animeclipse.com says:
that's very good news, thank you and have a nice evening.
Οποτε ας ελπισουμε να μην το παρατησουν και αυτοι, γιατι τοτε τερμα το death note

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 15:12
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 15:17
Έρε... Να μην δουν καμιά καλή σειρά, πάνε και την κάνουν αμέσως license...
Ναι ρε συ, και τωρα που μπηκε η misa στον χορο (βλεπε 13 raw) και ξεκιναει η αληθινη δραση, μας εκοψαν τα ποδια.

Δεν ηρθε και η συντελεια ομως. Εξαρταται απο τους Animanda και πρωτιστως, να μην τους παρουν γραμμη απο την viz media.
Αν ειχαμε στην ομαδα καναν γνωστη της ιαπωνικης (για τα plawres που ειχε μεταφρασει η κοπελα του plawres team, την εκανε για Ιαπωνια) τοτε δεν θα χρειαζοταν να ανησυχουμε, αλλα δυστυχως Ελλαδα δεν τους βρισκεις ευκολα.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 16:05

i want my Death Note baaaaack

*well μπορω παντα να κατεβαζω τα raws(αν δεν μας κανουν τη χαρη οι Animanda),αλλα δεν εχει πλακα να καταλαβαινεις μονο το 1/8 απο αυτα που λενε..

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 16:20

wat ze fek!?
Εγω βλέπω απο Toriyama, σίγουρα θα σταματήσουν...

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 16:28
μπαινω να γραψω μια κριτικη εδω και δια βαζω τα παραπανω και με εκοψε κρυος ιδρωτας....οχι οχι και παλι οχι.......

αλλα αν υποθεσουμε οτι η τελευταια μας ελπιδα-βοηθεια (animanda) σταματησουν και αυτοι το project,λεω εγω τωρα,μετα απο καποιον καιρο που θα εχει τελειωσει η σειρα και βγει σε dvd δεν μπορουν να αγοραστουν απο japan και να συνεχιστει το project απο εσας(animeclipse)....
αν και ακουγετε καπως περιεργο και λιγο βλακωδες αυτο που ανεφερα(συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το funsubing)....
DEATH NOTE MUST CONTINUED.........!!!

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 17:41
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 17:50