Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1591 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 23:20

Δεν έχω τα κουράγια να διαβάσω όλα αυτά τώρα. Θα τα διαβάσω άλλη φορά. Ήθελα όμως να ρωτήσω αν έχει κανείς link για τις δύο ταινίες. Να μη κάθομαι και ψάχνω:wooi2:

#1592 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 00:29

Δεν έχω τα κουράγια να διαβάσω όλα αυτά τώρα. Θα τα διαβάσω άλλη φορά. Ήθελα όμως να ρωτήσω αν έχει κανείς link για τις δύο ταινίες. Να μη κάθομαι και ψάχνω:wooi2:

Εγω τις κατεβασα απο εδω(megaupload-winrar):

Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: Live Action

Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: The Last Name

αλλα εχουν χαμηλη ποιοτητα (σε rmvb...την 2η βεβαια την εχει και σε 700 mb avi αν θες,που ειναι μια χαρα,αλλα η 1η ειναι και η ποιοτητα και οι υποτιτλοι χαλια,απλα εγω τις ειδα στο ipod οπου ενταξει,δεν φαινοταν πολυ η χαλια ποιοτητα γιατι η οθονη ειναι μικροτερη...ειδικα η 2η φαινοταν τελεια)...

Μολις τις δεις περνα να μας πεις και την αποψη σου:)

#1593 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 04:44

Κατα το καλοκαίρι με βλέπω να έχω χρόνο:hahaha:

#1594 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 15:28

Παντως πολλα προβληματα για το τπτ...αυτες τις μερες σκεφτηκα οτι υπηρχε μια πολυ απλη λυση στο προβλημα...

Αν η αστυνομια δεν εβαζε εικονες,ονοματα ή και τα 2 στο internet παει ο Kira,δεν θα μπορουσε να σκωτοσει κανεναν...μετα απο την tv παλι για να λενε ειδησεις δεν ηταν αναγκη να βαζουν εικονες ή ονοματα αλλα απλα να λεγανε τα γεγονοτα και ετσι παει ο Kira,τελειωσε....ακομα και με τα ματια δεν θα μπορουσε να κανει σχεδον τπτ...

#1595 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 15:34

Σωστος και ψαγμενος ο Zoro, καλο σκεπτικο και ιδανικο εναλλακτικο σεναριο για τον Light...:riiight:!

#1596 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 17:52

Αν η αστυνομια δεν εβαζε εικονες,ονοματα ή και τα 2 στο internet παει ο Kira,δεν θα μπορουσε να σκωτοσει κανεναν...μετα απο την tv παλι για να λενε ειδησεις δεν ηταν αναγκη να βαζουν εικονες ή ονοματα αλλα απλα να λεγανε τα γεγονοτα και ετσι παει ο Kira,τελειωσε....ακομα και με τα ματια δεν θα μπορουσε να κανει σχεδον τπτ...

To είχε σκεφτεί και κάποιος αστυνομικός και το πρότεινε στον L αυτό στα πρώτα επισόδεια. :hahaha: Ο L του εξήγησε γιατί δεν θα έπιανε αυτό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1597 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:25

To είχε σκεφτεί και κάποιος αστυνομικός και το πρότεινε στον L αυτό στα πρώτα επισόδεια. :hahaha: Ο L του εξήγησε γιατί δεν θα έπιανε αυτό.

Α,ναι δεν το θυμαμαι,γιατι?

Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι τοτε:

Spoiler:

ετσι ειναι?

#1598 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:43

Α,ναι δεν το θυμαμαι,γιατι?

Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι τοτε:

Spoiler:

ετσι ειναι?

Kinda.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1599 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:03

Kinda.

Spoiler:

Οντως σαν να το θυμηθηκα,thanx χρειαζομουν μια αντιθεωρια στην δικη μου αλλιως κατερρεε ολο το Death Note...

Παντως το χα σκεφτει κι εγω..αν ο Light δεν ειχε βρει το Death Note η ζωη του θα χε γινει πολυ καλυτερη(θα γινοταν ενας τοπ Detective),καθως ειδαμε ποσο καλος ηταν οταν δεν ειχε τις αναμνησεις...

Damn Ryuk You Ruined a Good Man...

#1600 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:21

Οντως σαν να το θυμηθηκα,thanx χρειαζομουν μια αντιθεωρια στην δικη μου αλλιως κατερρεε ολο το Death Note...

Παντως το χα σκεφτει κι εγω..αν ο Light δεν ειχε βρει το Death Note η ζωη του θα χε γινει πολυ καλυτερη(θα γινοταν ενας τοπ Detective),καθως ειδαμε ποσο καλως ηταν οταν δεν ειχε τις αναμνησεις...

Damn Ryuk You Ruined a Good Man...

Δεν νομίζω.
Spoiler:

#1601 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:27

Δεν νομίζω.

Spoiler:

Σκεψου και το αντιστοιχο ομως:

Spoiler:

#1602 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:35

Σκεψου και το αντιστοιχο ομως:

Spoiler:

Spoiler:

μήπως τα τελευταία 4-5 posts να μεταφερθούν στο Death Note thread???

#1603 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:42

Spoiler:

Μα,ακριβως αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα,αλλα οπως ειπα ολοι οι ανθρωποι ειναι διαφορετικα δεκτικοι με την εξουσια...με αλλα ειδη εξουσιας μπορει και να μενε ιδιος ο Light,αλλα εδω μιλουσαμε για ΤΗΝ "εξουσια" και η "θεομανης" μερια του βγηκε στην επιφανεια...εγω πιστευω οτι αν δεν εβρισκε το DN θα χε γινει ενας αξιολογος ανθρωπος,σαν το πατερα του...

#1604 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:47

Μα,ακριβως αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα,αλλα οπως ειπα ολοι οι ανθρωποι ειναι διαφορετικα δεκτικοι με την εξουσια...με αλλα ειδη εξουσιας μπορει και να μενε ιδιος ο Light,αλλα εδω μιλουσαμε για την "εξουσια" και η "θεομανης" μερια του βγηκε στην επιφανεια...εγω πιστευω οτι αν δεν εβρισκε το DN θα χε γινει ενας αξιολογος ανθρωπος,σαν το πατερα του...

Εγώ πάλι όχι. Επειδή με την πρώτη εξουσία που βρήκε, άρχισε να κάνει ότι ήταν να κάνει. Τι θα είχε κάνει αν έπαιρνε έστω μια μικρότερη εξουσία; Νομίζεις ότι θα καθότανε ήσυχος; Δεν θα γινόταν Kira, αλλά σίγουρα δεν θα ήτανε τόσο καλός.
Spoiler:

#1605 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:50

Done. Προσπαθήστε να μην βγαίνετε off-topic, for the love of bananas... :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||