Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 21:10
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 21:14
Εμένα μου αρέσει φυσικά πολύ περισσότερο απ'το PB, αν και το DN το'χω τελειώσει ενώ το PB όχι, αλλά σε κάποιους φίλους και φίλες όχι. Συγκεκριμένα, σε ένα φίλο μου δεν άρεσε το υπερφυσικό στοιχείο αλλά στον αντίποδα οι πλειονότητα των σκηνών δράσης και σκέψης του μυστηρίου στο PB δεν έιναι αληθοφανείς όπως είπε και ο Zoro.
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 21:19
O Zoro είναι πολύ σωστός. Άλλωστε, όπως το έχουν ξαναπεί, το DN είναι το PB των άνιμε. (η ανιμ, όπως θέλουν κάποιοι κάποιοι)
Εμένα μου αρέσει φυσικά πολύ περισσότερο απ'το PB, αν και το DN το'χω τελειώσει ενώ το PB όχι, αλλά σε κάποιους φίλους και φίλες όχι. Συγκεκριμένα, σε ένα φίλο μου δεν άρεσε το υπερφυσικό στοιχείο αλλά στον αντίποδα οι πλειονότητα των σκηνών δράσης και σκέψης του μυστηρίου στο PB δεν έιναι αληθοφανείς όπως είπε και ο Zoro.
thanx για τα credits:D,αλλα εννοουσα οτι και στο DN δεν ειναι αληθοφανεις οι καταστασεις σκεψης και μυστηριου(αν κ καπως λιγοτερο απο το PB)καθως και εκει βασιζονται στην υπερβολικη προβλεψη τον κινισεων του αντιπαλου,κατι που στην πραγματικη ζωη ειναι αδυνατο...
βεβαια ποια σειρα/ανιμε ειναι 100% πιστη στην πραγματικη ζωη?καμια(απ οσο ξερω τουλαχιστον,αν κ καποιες πλησιαζουν)...
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 21:46
thanx για τα credits:D,αλλα εννοουσα οτι και στο DN δεν ειναι αληθοφανεις οι καταστασεις σκεψης και μυστηριου(αν κ καπως λιγοτερο απο το PB)καθως και εκει βασιζονται στην υπερβολικη προβλεψη τον κινισεων του αντιπαλου,κατι που στην πραγματικη ζωη ειναι αδυνατο...
βεβαια ποια σειρα/ανιμε ειναι 100% πιστη στην πραγματικη ζωη?καμια(απ οσο ξερω τουλαχιστον,αν κ καποιες πλησιαζουν)...
Αντίθετα, η πρόβλεψη των κινήσεων είναι κάτι που συμβαίνει, ιδίως στο σκάκι. Στο Death Note, o Light και ο L παίζανε μία ιδιαίτερη παρτίδα σκάκι. Όταν παίζεις σκάκι πρέπει να σκεφτείς κάθε κίνηση τι επιφέρει. Ποιές είναι οι πιθανές κινήσεις του αντιπάλου, ώστε να μπορέσεις να τον νικήσεις. Ο L έβλεπε τις πιθανές κινήσεις του Light και γνωρίζοντας τις προηγούμενες μπορούσε να καταλάβει ποιές είναι οι πιθανές κινήσεις που θα έκανε. Αν και δεν τα γνώριζε όλα. Π.χ. δεν ήξερε ότι κάποιοι κανόνες που βρήκε στο Death Note ήταν ψεύτικοι αλλά το υποπτεύτηκε. Επίσης επειδή ο Light και ο L είχαν περίπου τα ίδια μυαλά. Ακόμα και η παρτίδα τέννις που παίξανε ήταν στρατηγική του L για να γνωρίσει τον Light...
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 21:54
Αντίθετα, η πρόβλεψη των κινήσεων είναι κάτι που συμβαίνει, ιδίως στο σκάκι. Στο Death Note, o Light και ο L παίζανε μία ιδιαίτερη παρτίδα σκάκι. Όταν παίζεις σκάκι πρέπει να σκεφτείς κάθε κίνηση τι επιφέρει. Ποιές είναι οι πιθανές κινήσεις του αντιπάλου, ώστε να μπορέσεις να τον νικήσεις. Ο L έβλεπε τις πιθανές κινήσεις του Light και γνωρίζοντας τις προηγούμενες μπορούσε να καταλάβει ποιές είναι οι πιθανές κινήσεις που θα έκανε. Αν και δεν τα γνώριζε όλα. Π.χ. δεν ήξερε ότι κάποιοι κανόνες που βρήκε στο Death Note ήταν ψεύτικοι αλλά το υποπτεύτηκε. Επίσης επειδή ο Light και ο L είχαν περίπου τα ίδια μυαλά. Ακόμα και η παρτίδα τέννις που παίξανε ήταν στρατηγική του L για να γνωρίσει τον Light...
Σιγουρα,αλλα σε πολλα σημεια ηταν υπερβολικο...δλδ του styl οπου αν γινει ενα μονο miscalculation χανει την παρτιδα ο καθενας...
πχ οταν ο Light
αυτη και αλλες αρκετες...κανενας δεν μπορει να ειναι τοσο σιγουρος στην ζωη του...η πραγματικη ζωη ειναι πιο περιπλοκη και απαιτει πιο πολλες "προσεξιες"...
βασικα εχω παρατηρησει οτι σε θεματα εξυπναδας τα ανιμε οπως το DN φτανουν σε πολυ πιο περα σημεια απο την πραγματικη ζωη(στην πραγματικη ζωη κανενας δεν θα υποπτευονταν τον Light για τοσο πολυ καιρο,αφου ειχε αποδειξει την αθωοτητα του),μετα ομως σε μικροπραγματα ειναι λιγοτερο περιπλοκα τα ανιμε(οπως αυτο με τις καμερες που ειπα)...
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 22:25
Mα στα Miscalculation Ποντάρανε και οι δύο.
Spoiler:
Ναι αυτο που εννοω ειναι οτι πολλες φορες πονταρανε υπερβολικα σε καταστασεις οπου αν κανανε εναν παραμικρο λαθος υπολογισμο,χανανε...κανενας λογικος ανθρωπος δεν βαζει την ζωη του σε τετοιο ρισκο και δρα μονο εαν τουλαχιστον 90% σιγουρος...
ο L,αλλα κυριως ο Light,βασιζοταν κυριως στην αντιλιψη του οτι "τα πραγματα θα πανε ετσι"...αν τελικα πηγαιναν αλλιως θα χε μπερδεματα...(δεν μπορουσε να προβλεψει και 100% πως θα σκεφτει ο L,κανενας δεν μπορει να ξερει την ακριβη κινηση του αλλου και πως σκεφτεται)...αλλα επειδη ειναι σειρα,τυχαινε και πετυχαινε στις σκεψεις του...
αυτο που εννοω,με λιγοτερα λογια ειναι οτι:
Η αποψη μου,τεσπα
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 22:32
O Zoro είναι πολύ σωστός. Άλλωστε, όπως το έχουν ξαναπεί, το DN είναι το PB των άνιμε. (η ανιμ, όπως θέλουν κάποιοι κάποιοι)
Απορω γιατι το συζητατε, απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με τα ΑΝΙΜ πολυ σπανια εχω δει τιβι απο τοτε, γιατι δεν τολμαω να συγκρινω με τα ανιμ τις σειρες
Τα πραγματα ειναι απλα: Αρχισε το PB, πορωθηκα με το PB, λιγο αργοτερα ειδα Naruto, πορωθηκα πιο πολυ με το Ναρουτο, byebye PB, ετσι απλα
PS: Ακους εκει ανιμε

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 22:45
Και ειναι ΑΝΙΜΕ(με τονο στο E) παρακαλω!!!
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 07:33
Ναι αυτο που εννοω ειναι οτι πολλες φορες πονταρανε υπερβολικα σε καταστασεις οπου αν κανανε εναν παραμικρο λαθος υπολογισμο,χανανε...κανενας λογικος ανθρωπος δεν βαζει την ζωη του σε τετοιο ρισκο και δρα μονο εαν τουλαχιστον 90% σιγουρος...
ο L,αλλα κυριως ο Light,βασιζοταν κυριως στην αντιλιψη του οτι "τα πραγματα θα πανε ετσι"...αν τελικα πηγαιναν αλλιως θα χε μπερδεματα...(δεν μπορουσε να προβλεψει και 100% πως θα σκεφτει ο L,κανενας δεν μπορει να ξερει την ακριβη κινηση του αλλου και πως σκεφτεται)...αλλα επειδη ειναι σειρα,τυχαινε και πετυχαινε στις σκεψεις του...
αυτο που εννοω,με λιγοτερα λογια ειναι οτι:Spoiler:
Η αποψη μου,τεσπα
Αν θυμάσαι καλά ο Light
Okay I am an L fangirl. Και είδα εχθές την πρώτη ταινία του Live Action. Δεν με ενθουσίασε, ο ηθοποιός που πάιζει τον L είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που διαλέξανε για Light... Θα δώ και το δεύτερο μέρος σήμερα, και περιμένω να βγεί και η τρίτη ταινία.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 12:45
αν ηταν ενας δολοφονος που διασκεδαζε σκοτωνοντας on random mode οποιονδηποτε τοτε θα τον μισουσα,αλλα εχοντας υποψη οτι χρησιμοποιουσε το death note για δικαιοσυνη(εστω την δικη του) ,σκωτονοντας μονο εγκληματιες,δεν τον μισω τοσο...
Η κοινωνια ειχε πραγματικα αρχισει να γινετε καλυτερη,οχι μονο γιατι οι περισσοτεροι μεγαλοι εγκληματιες ειχαν πεθανει αλλα και επειδη οι καινουριοι φοβοταν να διαπραξουν εγκληματα...
Τα μοναδικα μειονεκτιματα ηταν οτι:
-την πληρωναν και οι μετανοουντες εγκληματιες πολλες φορες ετσι προφανως
-ο light θεοποιησε υπερβολικα τον εαυτο του...ενταξει σκωτονε μονο τους αστυνομικους που τον κυνηγουσαν για να μην πιαστει(και καλα εκανε),αλλα το πηγαινε πολυ στο προσωπικο...δλδ σε μια διαμαχη στον εξω κοσμο παω στοιχημα οτι θα σκωτονε εναν αθωο μονο κ μονο γιατι του την "εσπασε"...
κατα τ'αλλα ημουν κ λιγο με το μερος του Light...
μεταξυ Light και L,παιρνω L,αλλα στο τελος με τον Near ηθελα ο Light να του κανει ενα Sakujo και σ'αυτον...
Α,btw kι εγω πρεπει σημερα να δω την 2η ταινια..παντως απο την 1η μ'αρεσε πολυ το σεναριο,καθως θεωρω οτι κοπηκαν οι ακριβως σωστες σκηνες...α,και το cgi του Ryuk ηταν ωραιο...
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 12:55
χα,παροτι προτημουσα κι εγω τον L,δεν ξερω γιατι ολοι μισουν τον Light...κατα βαθος ημουν κ λιγο με το μερος του...
αν ηταν ενας δολοφονος που διασκεδαζε σκοτωνοντας on random mode οποιονδηποτε τοτε θα τον μισουσα,αλλα εχοντας υποψη οτι χρησιμοποιουσε το death note για δικαιοσυνη(εστω την δικη του) ,σκωτονοντας μονο εγκληματιες,δεν τον μισω τοσο...
Η κοινωνια ειχε πραγματικα αρχισει να γινετε καλυτερη,οχι μονο γιατι οι περισσοτεροι μεγαλοι εγκληματιες ειχαν πεθανει αλλα και επειδη οι καινουριοι φοβοταν να διαπραξουν εγκληματα...
Τα μοναδικα μειονεκτιματα ηταν οτι:
-την πληρωναν και οι μετανοουντες εγκληματιες πολλες φορες ετσι προφανως
-ο light θεοποιησε υπερβολικα τον εαυτο του...ενταξει σκωτονε μονο τους αστυνομικους που τον κυνηγουσαν για να μην πιαστει(και καλα εκανε),αλλα το πηγαινε πολυ στο προσωπικο...δλδ σε μια διαμαχη στον εξω κοσμο παω στοιχημα οτι θα σκωτονε εναν αθωο μονο κ μονο γιατι του την "εσπασε"...
κατα τ'αλλα ημουν κ λιγο με το μερος του Light...
μεταξυ Light και L,παιρνω L,αλλα στο τελος με τον Near ηθελα ο Light να του κανει ενα Sakujo και σ'αυτον...:thumbdown:
Α,btw kι εγω πρεπει σημερα να δω την 2η ταινια..παντως απο την 1η μ'αρεσε πολυ το σεναριο,καθως θεωρω οτι κοπηκαν οι ακριβως σωστες σκηνες...α,και το cgi του Ryuk ηταν ωραιο...
Το είπες και μόνος σου: φοβόντουσαν να διαπράξουν έγκλημα. Δεν ήταν λοιπόν δικαιοσύνη, αλλά τρομοκρατία. Από την αρχή ο Light είχε ένα Perverted sense of justice, και νόμιζε ότι θα γίνει θεός. Ας μην ήταν η Rem στην μέση, και σου έλεγα τι θα του'κανε ο L...
Ο Near ενώ στην αρχή μου την έδινε λιγάκι, όταν παραδέχτηκε ότι μόνος του δεν μπορούσε να φτάσει τον L, και ότι χρειάστηκε και την συνδρομή του Mello, τότε τον παραδέχτηκα.
το CGI του Ryuk είναι πολύ καλό, στην Live Action movie. Θα δώ την δεύτερη σήμερα. Θέλω να δώ και το CGI της Rem...
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 13:00
Και οχι μονο εκει...Mα στα Miscalculation Ποντάρανε και οι δύο.
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 13:10
Το είπες και μόνος σου: φοβόντουσαν να διαπράξουν έγκλημα. Δεν ήταν λοιπόν δικαιοσύνη, αλλά τρομοκρατία.
Σε θεματα οπως τα "μεγαλα" εγκληματα καλο ειναι να υπαρχει και αυτη η τρομοκρατια...εδω δεν μιλαμε για τα δικαιωματα των πολιτων οπως η ελευθερια,αλλα για τα εγκληματα,κατι που δεν ειναι δικαιωμα κανενος...
(αφου η ανθρωινη δικαιοσυνη σεν συμμορφωνει τους ανθρωπους τοτε χρειαζεται που και που η θεικη...τουλαχιστον για τους μεγαλους εγληματιες..δεν λεω για μικρους....ξερεις ποσο κοσμο εχουν σκωτοσει μαφιοζοι και πωλητες οργανων?ξερεις ποσοι δεν εχουν πιαστει ή την γλιτωσανε?πιστευεις οτι θα τελειωσουν ποτε?χωρις τον Kira σιγουρα οχι...)
Συμφωνω με τα υπολοιπα σου..
(και μην νομιζεις οτι εννοω οτι ηταν τελειως σωστος ο τροπος του Light,αλλα πιστευω οτι αξιζε να δουμε πως εγινε η κοινωνια..να σκωτοσεις ολους τους εγληματιες ισως οχι καθως οπως ειπα υπαρχουν και οι μετανοουντες ή αυτοι που διεπραξαν ενα λαθος ή και ακομη αυτοι που αδικηθηκαν...
παρ ολα αυτα φτιαχνοντας το παραδειγμα και σκοτωνοντας τους μεγαλους εγκληματιες μπορει και να μην υπηρχε πια μεγαλη αναγκη για δολοφονιες κακων...η κοινωνια ειχε προοπτικες να γινει καλυτερη...με αυτο εννοω οτι συμφωνω με τους φονους του Light των μεγαλων εγληματιων...μετα μπορουσε κ να σταματησει στους μικρους...
ηταν ομως απανθρωπο να σκωτονει για "πειραματα" της δυναμης του ή να σκωτονει μικροεγληματιες οταν δεν ειχε αλλους για την λιστα...
τελος δεν εννοω πως εγω θα ειχα το θαρρος να το κανω,αλλα βρισκω ενα δικιο στον Kira)
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 13:13