Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1531 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 08:55

1. ο L είναι πιο ωραίος απο τον Light:hahaha:
2.Ο Light δεν ήταν ο Mr.Handsom υποτίθεται;

1. for the nth time: Matsuyama Kenichi >>>> Tatsuya Fujiwara
2. ακριβως οπως το ειπες. υποτιθεται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#1532 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 10:03

Συγγνώμη αλλά και στο anime o L είναι καλύτερος, και πιο γλυκούλης. Κια μακάρι να είχαμε όλοι τον μεταβολισμό του.

#1533 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 11:31

Αχ, να τον είχαμε!:hahaha:

#1534 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 12:19

Παντως στο προηγουμενο post μου ξεχασα να πω και για τα CGI της ταινιας,αψογα!(στον Ryuk αναφερομαι κυριως)

Μπραβω τους στους japanimators,εκει τουλαχιστον το χουν...

(και αλλη μια φορα στο MTV ειχε μια ιαπωνεζικη σειρα,τωρα δεν θυμαμαι πως λεγοταν και καθως εδειξαν μερικες CGI εικονες απο μαχες με σαμουραι και κατανες στην εποχη μας,μου φαινοταν τελειο...παω να το δω και τι ηταν?
5 λεπτα CGI και 20 ηθοποιιας(μεταφορικα μιλωντας για τα λεπτα)...με ξεγελασαν με τα CGI κολπα τους(εκει ειναι καλοι τουλαχιστον) αλλα μετα οι ηθοποιοι ηταν τοσο gtp που αλλαξα καναλι...εκει τους εχουν οι Αμερικανοι...)

Eπισης υπηρχε και μια japan ταινια που ειχα ακουσει πολυ θετικα σχολια στο imdb(τωρα δεν θυμαμαι πως λεγοταν..ηταν κατι με 666 διαστασεις-portals και οι ανθρωποι μπορουσαν να πανε σε αλλες εποχες κτλ)...ε,ειπα να της δωσω μια δοκιμη στο veoh,παρ οτι ηταν low budget ελεγε(εχω δει φοβερες δουλειες με low budget ταινιες κιολας,πολλες φορες πιο καλες απο υπερπαραγογες)....5 λεπτα αντεξα,εριξα και μερικα γελια και το κλεισα...ε,δεν πηγαινε αλλο να βλεπω τους σχιστοματιδες να λενε "τσιν-τσαν-τσον" και ισα ισα να ακουμπανε τον αλλο με μια πλαστικη κατανα και να βγαζουν 2 λιτρα αιμα...ε,παραηταν...

Παντως,οσο αφορα την ταινια,ναι ο L ειναι ο mr.cute εκει...ο Light ειναι comme ci comme ca...

Ο πιο ωραιος απ ολους ομως ειναι ο Ryuk:P(που εν το μεταξυ στην ταινια ειναι πιο σκοτεινος και "κακος" απο την σειρα..αυτη την εντυπωση μου δωσε...χωρις να σημαινει οτι δεν κανει τις βλακειες του)...

#1535 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 15:29

Eπισης υπηρχε και μια japan ταινια που ειχα ακουσει πολυ θετικα σχολια στο imdb(τωρα δεν θυμαμαι πως λεγοταν..ηταν κατι με 666 διαστασεις-portals και οι ανθρωποι μπορουσαν να πανε σε αλλες εποχες κτλ)...ε,ειπα να της δωσω μια δοκιμη στο veoh,παρ οτι ηταν low budget ελεγε(εχω δει φοβερες δουλειες με low budget ταινιες κιολας,πολλες φορες πιο καλες απο υπερπαραγογες)....5 λεπτα αντεξα,εριξα και μερικα γελια και το κλεισα...ε,δεν πηγαινε αλλο να βλεπω τους σχιστοματιδες να λενε "τσιν-τσαν-τσον" και ισα ισα να ακουμπανε τον αλλο με μια πλαστικη κατανα και να βγαζουν 2 λιτρα αιμα...ε,παραηταν...

Για το πασίγνωστο Versus μιλάς που το είδα και εγώ πρόσφατα σχετικά, αλλά απογοητεύτηκα καθώς περίμενα πολύ περισσότερα απ'όσα είχα ακούσει. Μεγάλη σαπίλα/splatter ταινία, αν και άρεσε σε πολύ κόσμο συνολικά. Την είδα όλη αν και δεν ξετρελάθηκα. Και σταματώ εδώ γιατί βγήκα ολίγον "offtopic" ^^.

#1536 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 15:39

εχω δει την προτη ταινια και δν μου πολυ αρεσε πως το τοποθετουσε ο σκηνοθετης το σεναριο σε μερικεσ σκηνες ,θυμαμαι κυριος δυο σκηνες περιεργες:σταν αρχη που διχνει τον light να παιζει basket και να δινει τα λεφτα του στοιχηματος στα παιδια και εκει που χρησιμοποιουσε το death note σε κοινη θεα( imo πολυ χαζο για ενα ατομο που σκεφτοταν ακομα και την μικρη λεπτομερια για να μιν καρφωθει, να κανει κατι τετοιο ) .Παρο ολα αυτα μαρεσε πως ειχαν κανει τον L,τον Ryuk και πως αφησαν να τελειωσει η ταινια (τον L να τρωει τα ιδια πατατακια με τον light και το πως βρικε η misa το death note)

#1537 Trail

Trail

Linux Ubuntu

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 22:03

YouTube - DeathSponge NotePants

#1538 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 22:06

Παλιο Καλο...οσοι δεν το χετε δει,τραβατε...

#1539 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 22:14

Πάντως ο Bob είναι καλύτερος σαν Light, απο τον ηθοποιό του Live action film:hahaha:

#1540 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 00:06

Πάντως ο Bob είναι καλύτερος σαν Light,σκετο

fixed!:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#1541 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 11:38

Λοιπόν εχθές το τέλειωσα. Μου μένουν μόνο το director's cut και τα Live Action.

Νομίζω ότι η καλύτερη σκηνή είναι στους τίτλους τέλους
Spoiler:
. Στα τελευταία 5 λεπτά δικαιώνεται ο L, και μακάρι το anime να τέλειωνε στο 25
Spoiler:
. Από το 26 εως το 35 καλό ήτανε αλλά έχασε κάτι από την όλη ατμόσφαιρα. Στο 36-37 όπως είπα υπάρχει μια δικαίωση αλλά
Spoiler:
.

#1542 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 12:32

Διάβασε και το manga τώρα γιατί το anime έκοψε αρκετές σκηνές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1543 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 12:35

Διάβασε και το manga τώρα γιατί το anime έκοψε αρκετές σκηνές.

O φιλος Jiraiya τα ειπε ολα...:wooi2:
Μα πραγματικα δεν γινοτανε να τα περασουν ολα στο anime...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1544 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 12:42

Ρε παιδια μια ταινία special κατι... που βγήκε μετά το τέλος της σειράς και είναι δυο ώρες αξίζει να τη δώ? Ξέρετε περι τείνος πρόκειτε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1545 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 12:45

αξιζει.
να την δεις ομως μετα απο 10 μερες.
αν το χεις φρεσκο ακομα αστο.
δεν δειχνει τιποτα τραγικο που "εχεις χασει" αλλα δεν προσθετει τιποτα.
εγω πχ την ειδα γιατι ηταν HD.

Δημοσιευμένη  εικόνα