To Director's Cut είναι ταινία 2 ωρών η οποία δείχνει μια σούμα μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο + μερικές επιπλέον σκηνές.oxx... Director's Cut scenes??? πρωτη φορα τα βλεπω αυτα τα στιγμιοτυπα, απο που ειναι? γιατι οι ταινιες που βγηκαν, μονο life action δεν ηταν???
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Posted 30 March 2008 - 21:11
Posted 30 March 2008 - 21:42
Manga Murder - Wikipedia, the free encyclopedia
Posted 30 March 2008 - 21:46
Προπέρσυνα πικρά μαρούλια.Μια παράξενη αστυνομική υπόθεση που σχετίζεται με το Death Note
Manga Murder - Wikipedia, the free encyclopedia
Πόσα τέτοια περιστατικά έχουμε δει;
Το άλλο πήδηξε απ'το μπαλκόνι νομίζοντας οτι είναι πόκεμον.
Σε αυτό φταίνε οι ίδιοι οι άνθρωποι που βλέπουν τις σειρές (ή σε αλλες περιπτώσεις οι κηδεμόνες) και όχι τα άνιμε/ταινίες ετc.
Για το οτι μερικοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα απο την φαντασία ή έιναι ψυχανώμαλοι δεν φταίει καμιά εταιρία.
Posted 30 March 2008 - 22:39
oxx... Director's Cut scenes??? πρωτη φορα τα βλεπω αυτα τα στιγμιοτυπα, απο που ειναι? γιατι οι ταινιες που βγηκαν, μονο life action δεν ηταν???
Όχι, δεν εννοεί το Live Action, αλλά director's Cut νομίζω το ending είναι. Το ε΄χω και θα το δώ πριν τις ταινίες. Είναι το τελευταίο που κάνανε οι Kuro-Hana πριν διαλυθούνε. Το torrent και direct download μπορείς να το βρείς στο παρακάτω link:
Kuro-Hana Fansubs
Posted 30 March 2008 - 23:23
Posted 31 March 2008 - 13:54
Posted 31 March 2008 - 15:05
Ρε παιδια δεν καταλαβα κατι με το Director's Cut:
Spoiler:
απλα το Director's Cut:
Posted 31 March 2008 - 15:18
Posted 31 March 2008 - 15:28
Ναι αλλα ουσιαστικα:
Spoiler:
Posted 31 March 2008 - 15:36
Spoiler:
ναι κατι τετοιο σκεφτομουν κι εγω
Posted 31 March 2008 - 16:39
Posted 01 April 2008 - 00:24
επισης,μ'αρεσαν πολυ οι 2 σημαντικες αλλαγες που εγιναν εναντι της σειρας:
το μονο μου παραπονο ηταν η ηθοποιια,τα performances...αυτοι οι ιαπωνες δεν το χουν για μενα(ισως κ να φταιγε οτι η ταινια προερχοταν απο ανιμε και να ηταν δυσκολη υποθεση,αλλα εγω πιστευω οτι οσα και να λεμε για τους Αμερικανους και το Hollywood,την δουλεια τους ξερουν να την κανουν...δλδ πιστευω οτι απο την σκοπια του ρεσιταλ και μονο,οι Αμερικανοι θα τα πηγαιναν καλυτερα εδω για μενα(δεν μιλαω για αλλα σημεια..αυτοι καταρχην θα αλλαζαν και ολη την ιστορια...)
μονο ο ηθοποιος που κανει τον L(και λιγοι αλλοι)εκαναν μια decent δουλεια...
κατι αλλο κακο που παρατηρησα ειναι οτι καθως ηταν 2ωρη ταινια,σε πολλα σημεια ηταν σαν να βιαζοταν ολοι και φαινοταν...
αν την εβλεπε καποιος που εχει δει το ανιμε θα καταλαβαινε την ιστορια,αλλα πιστευω οτι για καποιον ασχετο απο Death Note θα του πεφτε καπως βαρια και σχεδον ακαταλαβιστικη...τουλαχιστον την 1η φορα που την εβλεπε..
Αντε να δω και την 2η αυριο
Posted 01 April 2008 - 01:53
Είναι σα να βλέπεις την Ντενίση να κάνει θέατρο, για τέτοιο αίσχος μιλάμε
Posted 01 April 2008 - 02:05
Καλά το ότι δε τη παλεύουνε κάνει μπαμ σαν ηθοποιία. Δείτε τη σκηνή στο anime pou o L ακούει για shinigami πρώτη φορά και την αντίδραση του και δείτε και την αντίστοιχη της τενίας. Επιικώς απαράδεκτη η ερμηνεία. Είναι σα να βλέπεις την Ντενίση να κάνει θέατρο, για τέτοιο αίσχος μιλάμε
Ναι και το αστείο είναι πως ο L ήταν ο μόνος που βλεπόταν σαν σύνολο ηθοποιείας στην ταινία. Δε θα βάλω καν στο στόμα μου Light/Misa/διευθυντή κτλπ. Απλά ηθοποιοί κουφέτο :S
Posted 01 April 2008 - 07:45
ΑΛΛΑ, το οτι δε μπορούν να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως τους χαρακτήρες, δε σημαίνει οτι πρέπει να suck. Αμα αξίζανε σαν ηθοποιοί, θα μπορούσαν να τα καταφέρουν ΚΑΙ να μείνουν αρκετά πιστοί στους χαρακτήρες.
Έχω δεί φωτογραφίες και ρε παιδιά, ο L είναι πιο ωραίος απο τον Light:hahaha: Ο Light δεν ήταν ο Mr.Handsom υποτίθεται;