Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

39a βραβεία Hochi


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sinkazama82

sinkazama82

    Anime Newbie

  • Members
  • 109 posts

Posted 03 January 2015 - 13:38

Η 39η απονομή έλαβε χώρα στις 17 Δεκεμβρίου 2014, στο Prince Park Hotel του Tokyo και τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:
 
Καλύτερη ταινία: 0,5mm (Momoko Ando)
Καλύτερη διεθνής ταινία: 42 (Brian Helgeland)
Καλύτερος ηθοποιός: Junichi Okada (The Eternal Zero)
Καλύτερη ηθοποιός: Rie Miyazawa (Pale Moon)
Καλύτερος ηθοποιός (β' ρόλος): Masahiko Tsugawa (0.5mm)
Καλύτερη ηθοποιός (β' ρόλος):  Yuko Oshima ("Pale Moon")
Καλύτερος σκηνοθέτης: Takashi Koizumi (A Samurai Chronicle) 
Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος:  Nana Komatsu (The World of Kanako), Hiroomi Tosaka (Hot Road), Masafumi Nishida (Oh Brother, Oh Sister!)
Ειδικό Βραβείο: Ken Takakura
 
Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή εδώ: