Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

One Piece FANMADE Opening


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Ror.Zoro

Ror.Zoro

    Starting...

  • Members
  • 1 posts
  • LocationGreece

Posted 29 October 2014 - 01:27

Γεια σας παιδια αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ στο forum οποτε ελπιζω να μην ποσταρω σε λαθος section,anyway βρηκα κατι καινουργιες σκηνες(τα πρωτα 45 δευτερολεπτα) τις οποιες δεν ειχα ξαναδει ουτε στο manga ουτε στο anime(προφανως),το βιντεο περιεχει SPOILERS(γι αυτους που δν εχουν φτασει Dressrosa!!) το μονο <<γνωστο>> στα  πρωτα 45 δευτερολεπτα ειναι το Luffy vs Blackbeard που ειναι και στο normal opening της σειρας στα επεισοδεια  που ειμαστε τωρα(Dressrosa Arc).To βιντεο ΔΕΝ το εφτιαξα εγω,απλα εβαλα την μουσικη του Wake up απο πισω(αφου την εφτιαξα για να χωραει στο βιντεο πρωτα),hope you enjoy it.EDIT:Εψαξα και ειδα οτι τελικα  οι σκηνες ειναι απο το καινουργιο παιχνιδι του One Piece:Super Grand Battle! που θα κυκλογορησει για 3DS στην ιαπωνια μεσα στο 2014.

Youtube Video


Edited by Ror.Zoro, 29 October 2014 - 02:37.

tumblr_n0y1wr1qFh1rq9hcgo1_500.gif