Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! "Konoha Special 2014" Cosplay Party (8/11/2014 Αθήνα)

Oshare Play! Party Anisons Jpop Kpop Jrock Anime OST AMV Naruto Labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 28 October 2014 - 14:42

Μπαίνει Νοέμβριος, ώρα για πάρτι! :)

10653323_10152785214088518_2741986512473

 

 

21 μήνες μετά το θρυλικό "Konoha Special" στο Spirit Bar (είχε πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2013), οι Oshare Play! έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στο "Konoha Special 2014" Cosplay Party τους, με αφορμή - φυσικά - την ολοκλήρωση του πολύ δημοφιλούς manga "Naruto"!

Η ιδιαίτερη αυτή βραδιά πραγματοποιείτε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στο La Vida Loca (Λεπενιώτου 12, Ψυρρή - Αθήνα), ξεκινά στις 20.30 και όπως πάντα θα αποτελείτε από ένα non stop videomix, με anisons, jpop, kpop, jrock και διάφορα viral hits του ευρύτερου χώρου μας. Η μουσική θα είναι όπως πάντα δυνατά, θα έχουμε τα φωτορυθμικά μας, δύο βιντεοπροβολείς να δείχνουν το videomix και την μεγάλη άπλα και άνεση του La Vida Loca!

Φυσικά αυτήν την φορά, τις πρώτες ώρες του προγράμματος, θα υπάρχει έμφαση στα Anisons και AMV του Naruto (περίπου κάθε 15 λεπτά θα παίζει και από ένα), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα περιοριστεί μουσικά! Θα ακουστούν όπως πάντα όλες οι μουσικές επιτυχίες που χαρακτηρίζουν τα πάρτι των Oshare Play! και προκαλούν τρελό χορό σε όσους παρευρεθούν!

Η βραδιά είναι Cosplay και φυσικά η θεματολογία είναι Naruto! Μπορείτε ωστόσο να κάνετε ελεύθερα cosplay και άλλους χαρακτήρες πέρα από την δημοφιλή αυτή σειρά, ενώ δεν είναι πάρτι μόνο για cosplayers! Όλοι οι Anime / Japan / Asia fans είναι προσκαλεσμένοι, να περάσουν μια ακόμα αξέχαστη βραδιά μαζί μας, στον πολύ φιλόξενο χώρο του La Vida Loca! Για τους cosplayers ωστόσο, θα υπάρχει κλήρωση με συμβολικά δωράκια, προσφορά όπως πάντα του Animehouse.gr
Από αυτό το πάρτι, όσοι cosplayers δεν κερδίζουν δώρο στην κλήρωση, θα μπορούν να δώσουν το όνομά τους στην ομάδα ώστε να είναι guest list στην αμέσως επόμενη εκδήλωσή μας (δεν θα πληρώσουν δηλαδή είσοδο στο αμέσως επόμενο πάρτι της ομάδας μας). Αυτό θα ισχύει μόνο για το επόμενο αμέσως πάρτι και αφορά τα cosplay υπαρκτών χαρακτήρων (δεν ισχύει δηλαδή για γενικά ντυσίματα τύπου lolitas, J-rocker, κλπ, ούτε για όσους βάζουν απλά μια μπαντάνα στο κεφάλι και δηλώνουν naruto cosplay ή ντύνονται nyan).

Πριν το πάρτι, όπως πάντα διοργανώνεται εξωτερικό Cosplay Photoshooting από τον Mike Infernoaoz Agas! Συνάντηση στις 18.30 στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ (Θησείο) και μπορούν να μετέχουν όσοι το επιθυμούν!

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, με αναψυκτικό, χυμό ή μπύρα.

Χορηγοί επικοινωνίας: Collectibles.gr και Animecast.

Be there or Be Square!
The Oshare Play! Team & Friends! ^^v


H εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/events/449384138533693
H Σελίδα των Oshare Play! στο Facebook: http://www.facebook.com/Oshare.Play





Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, Party, Anisons, Jpop, Kpop, Jrock, Anime OST, AMV, Naruto, Labrokratis