Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

[Ακαδημαϊκή Έρευνα] Παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης σε διαδικτυακά παιχνίδια.

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 moetekitazo

moetekitazo

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 August 2014 - 22:39

Καλησπέρα σε όλους (και ιδιαίτερα στους παιχνιδόβιους όπως εγώ :D),

Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας. Κάνω την μεταπτυχιακή μου διατριβή πάνω στους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης σε online games (Facebook, Google Play, MMO, MOBA, μέσω pc, console, mobile, κτλ.)... Παρακάτω σας παραθέτω ένα link που παραπέμπει σε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο δεν θα διαρκέσει πάνω από 10 λεπτά. Η έρευνα γίνεται στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος Βρετανικού πανεπιστημίου, τελείται κάτω από πλαίσια πλήρους ανωνυμίας και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18.
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω επιτέλους την ευκαιρία να αξιοποιήσω όλες αυτές τις ώρες που αφιέρωσα και συνεχίζω να αφιερώνω σε μια ενασχόληση τόσο δημιουργική όπως τα video games. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω εάν μπορείτε να συμμεριστείτε έστω και στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό μου και να με βοηθήσετε συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.
Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το ερωτηματολόγιο (δυστυχώς) διατίθεται μόνο στα Αγγλικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0oEGOt9k0738CLH

Edited by moetekitazo, 11 August 2014 - 00:36.

#2 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 August 2014 - 00:24

Στο facebook με βγάζει.

#3 moetekitazo

moetekitazo

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 11 August 2014 - 00:36

Δεν ξέρω τι έγινε με το link αλλά αυτό δουλεύει σίγουρα.. Συγνώμη για την ταλαιπωρία σε όποιον δοκίμασε να το κάνει και δεν μπόρεσε. :F Όποιος έχει όρεξη ας ξαναδοκιμάσει αν έχει την καλοσύνη :P

https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0oEGOt9k0738CLH

(Το ενσωμάτωσα και στο αρχικό post..)

Edited by moetekitazo, 11 August 2014 - 00:38.