Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Anime Party @Patras 3 May 2014


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 20 April 2014 - 21:25

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 στο Στέκι του Πανεπιστημίου Πατρών θα γίνει το επόμενο anime party του Patras Otaku Club, με ποικιλία ιαπωνικής (και φυσικά κυρίως anime) μουσικής. Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα υπάρχει μπαρ όπου θα μπορείτε να πάρετε αναψυκτικά και ποτά. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει cosplay.

See you all there!

 

Για λόγους προγράμματος, το πάρτυ ακυρώνεται. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη :)


Edited by Stefi-chan, 29 April 2014 - 19:42.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews