Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Honey and Clover
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 21:35
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 19:15
Για την μεγάλη ενσταση των περισσοτέρων,σαν χαρακτήρας η Hagu μόνο απωθητική δεν ήταν αλλα είναι αλήθεια οτι εμφανισιακά είχε κάτι θεματάκια, αλλα αυτό ειναι καθαρά πως το φαντάστηκε ο mangaka και δε μας πέφτει και πολύ λόγος
Ο takemoto είναι ο πιο αθρώπινος χαρακτήρας που έχω δεί ποτέ μου σε ανιμε, γεμάτος αδυναμίες, που συνήθως παραδινόταν σε αυτές οπως ολοι μας.
Τέλος το χιουμορ της σειράς ηταν πολύ πετυχημένο και οταν η ατμόσφαιρα βάραινε πολύ την έκανε και πάλι υποφερτή..3 hurray λοιπόν για το Honey & Clover!(ευτυχως που στο τέλος μας εδειξαν που σκέφτηκαν αυτο το ονομα γιατι θα έσκαγα) .. To μόνο κακό ειναι το μετά απο αυτό ανεβηκαν απότομα τα στάνταρ μου..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 01:51
Πολύ καλή σειρά: ανθρώπινη, με κάποιες Ιαπωνοκεντρικές έννοιες (ξένες ως προς την κουλτούρα μας), με χιούμορ και συναίσθημα στις σωστές δόσεις, ανατροπές και εκπλήξεις για να μην βαριόμαστε, και ένα ιδιαίτερο τέλος.
Λόγο γούστου δε μου άρεσαν τα μουσικά της ένθετα, όπως και ο σχεδιασμός της Hagu. Η αργή πλοκή δε με ενόχλησε, άλλωστε γέμιζε το μάτι μου από το ωραίο animation, τα ποιητικά πλάνα και τις όμορφες εικόνες, πράγματα που αν η σειρά πήγαινε γρηγορότερα ίσως παρέβλεπα και δεν εκτιμούσα τόσο.
Γενικά: Μια πολύ καλή σειρά για όλες τις νεανικές ηλικίες. Επίσης την θεωρώ μία άριστη σύγχρονη "σπουδή" ως προς την αντίληψη του "έρωτα" από τους Ιάπωνες. Καμία σχέση με τις δικές μας έννοιες (τώρα για καλύτερα ή χειρότερα, είναι ανάλογα την οπτική που έχεις)
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 19:23
Η σειρά ακολουθεί τα βήματα μιας ομάδας φοιτητών και την πορεία τους στη ζωή καθώς αυτοί δημιουργούν φίλιες ερωτεύονται και προσπαθούν να βρουν τον εαυτό τους και να προχωρήσουν στο μέλλον, γενικά νομίζω ότι το seting της σειράς είναι ιδανικό και καταφέρνει να πιάσει την ουσία των φοιτητικών χρόνων.
Οι χαρακτήρες της σειράς είναι το δυνατό της στοιχείο αφού είναι πραγματικά εκπληκτικοί απο τους καλύτερους που έχω δει στο είδος από τις σπάνιες φόρες που δεν αντιπάθησα κάποιον αντίθετα όλοι λίγο πολύ μου άρεσαν μιας και είναι πολύ ρεαλιστικοί αν και συμπάθησα ιδιαίτερα τον Takemoto άλλα αυτό είναι και το ατού της καθώς με όλο και κάποιο θα συνδεθείτε.
Παρόλα αυτά η σειρά δεν ξεχνά τις ρίζες της αρκετοί χαρακτήρες moe φέρνουν(Hagu)ενώ δεν λείπουν οι over the top καταστάσεις οι οποίες είναι διασκεδαστικές και ελαφρύνουν την ατμοσφαίρα.
Γενικά το animation είναι πανέμορφο όμως αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η μουσική της σειράς η οποία είναι εκπληκτική και με μεγάλη ποικιλία μουσικών επιλόγων ενω θετικό βρήκα την συχνή χρήση τραγουδιών και αποτελεί ότι καλύτερο έχω ακούσει σε σειρά του είδους.
Μια καλή σειρά για μένα πρέπει να σου δημιουργεί κάποιου είδους αισθήματα και το hc κατάφερε να μου δημιουργήσει μερικά πολύ έντονα συναισθήματα και η γλυκόπικρη γεύση που μου άφησε στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά, simply the best of it's kind πραγματικά κορυφαία
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 00:31
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 10:40
i like the drama better....
Όπως και πολύς κόσμος. To H&C είναι ένα ιστορικό franchise, μιας και αποτέλεσε τον πολιορκητικό κριό ώστε να εδραιώσει το Fuji TV το περίφημο noitaminA block του. Το αποτέλεσμα ήταν πως έπεσαν μέσα ένα τσουβάλι λεφτά, όποτε το LA του 2 χρόνια αργότερα ήταν αναμενόμενο πως θα σπάσει επίσης ταμεία, και πως δεν θα φτιαχνόταν στο....πόδι. Το αυτό συνέβη και με άλλα μεγάλα hit του block, όπως το nodame cantabile.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως σου αρέσει το drama περισσότερο για αυτόν τον λόγο.
Το μόνο δράμα πάντως, είναι imo πως το καταπληκτικό manga στο οποίο βασίζεται μας παραμένει άγνωστο....Τ_Τ

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 13:28

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 13:52
Το λανθάνειν ανθρώπινο, man...Μήπως ξέχασες ότι έγινε αυτή τη συζήτηση μόλις πριν 1 σελίδα?...
Μήπως γίνεσαι λίγο rori-wannabe?...
Μήπως γίνεται πολύ εριστικός δίχως λόγο;
Carry on, ppl...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 14:27
Taken from An Introduction to Successful Trolling - Oxford University Press
Can it be off-topic shutdown tiem now pleez?

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 15:17
αν ζηλεύει τόσο να κάνει το nick του Eribos...Και ναι όντως είχα ξεχάσει ότι είχαμε κάνει αυτή τη συζήτηση.
επίσης καθόμουν προχθές και σκεφτόμουν τα υπέρ και τα κατά
ανάμεσα στη σειρά, στην ταινία και στο dorama...
και δεν μου άρεσε το ότι είναι συγγενείς στο anime Ενώ στο dorama δεν είναι.
σκέφτομαι ωστόσο να διαβάσω και το Manga έιναι το μόνο που δεν έχω κάνει.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2010 - 10:17
"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2010 - 10:43
Καταπληκτικό επισόδειο