Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Akai Panda @ Digital Cristmas (Helexpo - Κυριακή 15 Δεκεμβρίου) - Αθήνα


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 12 December 2013 - 14:02

Φέτος οι Akai Panda συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή που έχει στηθεί στη Helexpo!

Συγκεκριμένα την Κυριακή 15/12 μετά τη λήξη του διαγωνισμού cosplay, του Street Fighter IV, του Pokemon X/Y και του Tekken Tag Tournament θα διασκεδάσετε σε ένα μοναδικό πάρτι από αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε!

Με μουσική κυρίως από anime και videogames αλλά και πολλά gaming AMV με πιο σκληρό ήχο θα περάσουμε μαζί ένα μοναδικό τρίωρο που θα συνδιάζει τη νοσταλγία του Mario και του Sonic μαζί με τις ξέφρενες μάχες του Kratos και του Master Chief! Με openings που θα σας ταξιδέψουν από το Otomedius και το Neptunia μέχρι το LOL και το WOW! Και όλα αυτά μαζί με τα αγαπημένα σας anime openings και endings!

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

https://www.facebook.com/events/192611347591692/