Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

OtakuCy Event στήν Κύπρο. 29 Δεκέμβρη.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Haxoras_Leo

Haxoras_Leo

    Anime Freak

  • Members
  • 325 posts

Posted 08 December 2013 - 20:42

Χαίρεται αγαπητα μας αδέλφια και φίλοι Otakus!

https://www.facebook.com/events/485424618236839

 

 

To OtakuCy και Backstage Cocktail Bar είναι περήφανοι να ανακοινώσουν το φετινό Χριστουγεννιάτικο πάρτι για όλους τους Otakus, Geeks και Gamers!
Μείνετε συντονισμένοι καθώς λίαν συντόμως θα ανοίξουμε τις λίστες εγγραφής για τους διαγωνισμούς Cosplay και Gaming μας. Τα μεγάλα μας βραβεία επίσης θα ανακοινωθόυν σύντομα μαζι με τις γευστικές μας εκπλήξεις! Dondake.

 

x6ht75.jpg


<A HREF="http://www.deanguitars.com/shredder/viewProfile.php?id=2167" target="_blank"><img src="http://www.deanguitars.com/shredder/bnrs/DeanShredder468x60_2.jpg" width="468" height="60" alt="Vote for me at DeanGuitars.com/Shredder!" border="0"></A>