Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Θηλυκοί γυμνασμένοι χαρακτήρες.


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Kite

Kite

    Starting...

  • Members
  • 54 posts

Posted 04 December 2013 - 16:17

Έπαιζα τελευταίο καιρό Ιαπωνικά fighting games και έχω σιχαθεί πως ένα καλλίγραμμο κοριτσάκι με μια μαγική πιρουέτα κάνει την ίδια ζημιά στον αντίπαλο με έναν μπρατσομενο παλαιστή που δεν χωράει να περάσει απο την πόρτα απο τα μπράτσα.

 

Επισεις διάβαζα το manga του Jormungand που εχει μια comando (Velmet) που γαμάει και δέρνει, και οταν ευτασα στο αναμενόμενο beach chapter (που ολα τα anime/manga εχουν για fanservice πλεων απο τον νομο), μου εκανε τρομερη εκπλιξη το οτι αντι να ειναι και αυτή αλλο ενα καλλίγραμμο μοντέλο, για μια φωρα η δύναμη και η εκπαίδευση που εχει φενετε στο σωμα της, οπως και στους υπολοίπους στρατιώτες χαρακτήρες της σειράς.

546874-jormungand___09_12.jpg

Ετσι παρατήρησα λιπών οτι οι female warriors στα Anime, ενω ειναι υποτιθετε δυνατοί και κουνάν σπαθιά που έχουν 2 φορές τη μάζα τους, ολη αυτη η δύναμη δεν φενετε στο καλλίγραμμο σώμα τους επιδη προφανώς οι δημιουργοί φοβουντε μην τις κανουν άσχημες.

 

Ποσταρετε λιπών εδω (με φωτογραφία αν γίνετε) οτι Fimale Warriors ξερετε απο anime, manga ή και Ιαπονικα παιχνιδια που:

  • Η δυναμη τους να φενετε στο σωμα τους!
  • Να μην ειναι/θεορουντε ασχιμες!
  • Να μην εχουν σημαντικό/πρωταγονιστικο ρόλο!
  • Να είναι άνθρωποι!

 

Η Female Titan απο το Shingeki no Kyojin δεν μετραει...

 

Δεν φανταζομαι να βρεθουν πολες...


Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#2 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 December 2013 - 18:49

I just can't...

 

Post με εξηγήσεις γιατί κλειδώνεται οσονούπω.


xbJ3b2w.jpeg


#3 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 December 2013 - 19:07

Okay now I can...I guess...

 

Έχουμε και λέμε. Πρώτο και κύριο δεν βλέπω το θέμα συζήτησης ποιό ακριβώς είναι. Ότι δεν υπάρχουν γυμνασμένοι γυναικείοι χαρακτήρες στα anime? Και όταν λέμε γυμνασμένοι λέμε σώμα bodybuilder αποκλειστικά? Γιατί υπάρχουν ένα κάρο γυναίκες που ρίχνουν ξύλο και έχουν σώμα μοντέλου και εκτός anime. Επομένως γιατί να το περιορίζουμε σε αυτόν τον τύπο σώματος? Αφενός είναι αυθαίρετο αφετέρου εξειδικεύεται τόσο η συζήτηση που παύει να υπάρχει λόγος ύπαρξης ξεχωριστού thread. Αυτό το θέμα ανήκει περισσότερο σε μία γενικότερη συζήτηση περί σωματότυπων στα anime.

 

Κατά δεύτερον το anime Γενικά δεν είναι gallery. Λίαν συντόμως θα υπάρχει μία έκπληξη σχετικά με τη Gallery αλλά μέχρι τότε υπομονή.

 

Και κάτι τελευταίο που με προβλημάτισε είναι γιατί δεν γίνονται δεκτές οι "άσχημες" ό,τι και αν σημαίνει αυτό :P


xbJ3b2w.jpeg