Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

To Τσαρούχι του Σαμουράι είναι κοντά σας


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#16 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 June 2014 - 21:09

Βγήκε και το πέμπτο τεύχος. :D Οκ ίσως να το είδα λίγο καθυστερημένα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέμε σωστά;

Για αρχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ακούσατε τα επανηλλειμένα μου παράπονα (και δεν είδα κανά pm για εμένα και τον γρύλο μου) και βγάλατε downloadable έκδοση. Με σώσατε από το να βλαστημάω το ISSUU ένα ολόκληρο βράδυ. Mπορώ και το διαβάζω πολύ πιο εύκολα και άνετα με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να τονίσω το πόσο βοηθάει οπότε θα αρκεστώ σε ένα ευχαριστώ που δώσατε αρκετή σημασία στο feedback.

Η παρουσίαση για το Ασιατικό Μουσείο τέχνης ήταν εξαιρετική, πολύ ενδιαφέρουσα με πανέμορφες φωτογραφίας και έναν τόνο πληροφορίες. Πάρα πολύ επιμορφωτική όπως και η παρουσίαση της Kuala Lumpur. Μπράβο και για το coverage των Comicdom - cosplays και credits στον Cassiel ο οποίος έχει αποδειχτεί στυλοβάτης της κοινότητας. Για τα ζώδια δεν χρειάζεται να πω πολλά ξέρετε ότι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι και το διαβάζω πάντα τελευταίο. Με τον Ichigo στο εξώφυλλο να κάνει βόλτες στην Θεσσαλονίκη γέλασα δύνατα. Γενικά μπράβο παιδιά τα περισσότερα κομμάτια ήταν πάρα πολύ καλά, λεπτομερή ενδιαφέροντα και γεμάτα πληροφορίες.

Μοναδική μου ένσταση ήταν το " Τσίμπα μια πλαστική και εσύ, μπορείς". Καλέ χρυσέ και αξιαγάπητε "Εγώ" δεν γίνεται να πετάς στην αρχή του άρθρου ένα disclaimer σε φάση " δεν μας νοιάζει τι κάνει ο άλλος από την στιγμή που δεν μας ενοχλεί" και μετά υπό την κάλυψη του shits and giggles να γράφεις ότι πιο ομοφοβικό, σεξιστικό και γενικότερα body shaming μπορεί να ειπωθεί για το θέμα. Υπάρχει συζήτηση γύρω από το body modification αλλά σίγουρα για να γίνει σωστά πρέπει να τεθεί σε τελείως άλλες βάσεις. Κατανοώ την χιουμοριστική διάθεση αλλά πραγματικά δεν είναι αστείο κάτι το οποίο χρησιμοποιείται ως επίθεση σε πολλούς ανθρώπους καθημερινά.


Όπως και να έχει ανυπομονώ για το επόμενο τέυχος με περισσότερες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις ελλήνων δημιουργών.

Και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για hateάρισμα και επιθέσεις, απλά μην δίνετε σημασία σε μικρότητες. :)