Είχε σουρουπώσει πια, και η ένταση δεν είχε πέσει καθόλου. Φιλίες και αντιπαλότητες είχαν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται, και που και που όλοι ρίχναν κλεφτές ματιές στους δύο άντρες που τους είχαν μαζέψει στο δωμάτιο.
Ο Οkabe που και που μουρμούριζε διάφορα ακατανόητα πράγματα, εμφανώς εκνευρισμένος, και διάβαζε κάτι σημειώσεις, καθώς ο Stein καθόταν κοκαλομένος σε μια καρέκλα, χωρίς να έχει χάσει το τεράστιο χαμόγελο απ’τα χείλη του όυτε στιγμή, και δεν έλεγε κουβέντα.
«Για πόση ώρα λέτε να μας κρατήσετε εδώ;» Φώναξε ο Hoshi. «Δεν πρόκειται να σας δώσουν λεφτά οι θαυμαστές μου για να με απελευθερώσετε, αν δεν τους ενημερώσετε! Είμαι σίγουρος πως θα τρεξ-»
Πριν ολοκληρώσει την πρόταση του ο Hoshi, ο Himekawa πετάχτηκε μπροστά του:
«Μην τον ακούτε τον αστερούλη, αν κρίνω από τις μελωδίες που έκραξε σήμερα, δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσουν ένα ικανοποιητικό ποσό. Τι λέτε λοιπόν να κάνουμε αυτό που είπα πριν. Σας άρεσε δεν σας άρεσε; Θα μπορέσετε και να αγοράσετε καινούργιες ρόμπες.»
«Φίλε μου, σίγουρα έχεις λεφτά; Εγώ νομίζω πως μας κοροιδεύεις. Να, ξέρεις, οι λεφτάδες, πάνε σε κομμωτήρια όταν χρειάζεται... Δεν είναι ανάγκη να μας το κρύβεις και να προσποιείσαι πως σ’αρέσει το κουρεμά σου.»
Απάντησε ο Ross.
«!» αναφώνησε πάλι η μάσκα, σηκώθηκε από τον καναπέ που καθόταν και έπιασε τον ώμο του Himekawa δείχνοντας του πως πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία του.
Πριν προλάβει να δημιουργηθεί φασαρία, ο Franken Stein σηκώθηκε απ’την καρέκλα του.
Franken Stein

Χαίρομαι να σας βλέπω όλους να τα πάτε τόσο καλά μεταξύ σας.
Αγαπητέ θεέ, σε παρακαλώ, μην κάνεις τα πειράματα μου να πάθουν ζάχαρο απ’τις πολλές καραμέλες και τα γλυκά.
Α και Suiseiseki εσένα δεν σου μάθανε να μην παίρνεις γλυκά από αγνώστους;
Πάρε παράδειγμα απ’το άλλο μπασμένο, το κριτσιτσκοβοκάτι, που το έσπασε για να φανεί μεγάλο.
*γέλια, και χαρά*
Ως σωστός οικοδεσπότης, πιστεύω πως είναι πρέπον να σας επιτρέψω να ξεκουραστείτε, μιας και αυτός ίσως να είναι ο τελευταίος σας ύπνος. Ο αγαπητός Okabe Rintarou, θα σας καθοδηγήσει στα κρεβάτια σας στο δίπλα δωμάτιο.
Α και μην ανυσηχείτε, έχουν μικρά τοιχάκια το ένα ανάμεσα στο άλλο, για την ιδιωτηκότητα σας
*ξαναγελάει*
Καληνύχτα γλυκά μου πειράματα
Η νύχτα πέφτει για να μοιραστούν οι ρόλοι.