Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Νυχτερίδας Ντακ


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 25 June 2013 - 09:53

Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.comicvine.com/fethry-duck/4005-38762/
Όσοι διαβάζατε Αλμανάκο στις αρχές του '90 λογικά θα θυμόσασταν τον Νυχτερίδα Ντακ, τον σούπερ ήρωα-παρωδία του Μπάτμαν όπου η πραγματική του ταυτότητα δεν ήταν αλλή απ' αυτή του Φέθρυ Ντακ, ο θεοπάλαβος ξάδερδος του Ντόναλτ που αποτελεί από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες της Disney (και που κακώς απουσιάζει από τα Kingdom Hearts). Aν και στο Αλμανάκο είχαν δημοσιεύσει μονάχα μια ιστορία του που είχε να κάνει με τους δώδεκα άθλους του Ηρακλή (που ήταν χωρισμένη σε διάφορα κεφάλαια) δεν ήταν λίγες οι φορές που θα γινόταν αναφορά σ' αυτόν μέσα από διάφορες ιστορίες του Φάντομ Ντάκ. Όπως για παράδειγμα σε μια ιστορία όπου ο Φέθρυ συνεύντεξη από έναν άτακτο εξωγήινο-θαυμαστή του Φάντομ Ντάκ κι όταν τον ρωτάω την γνώμη του για τον Νυχτερίδα Ντακ ο εξωγήινος του απαντά "Πφ! Αυτός είναι ξεφτίλας. Μονάχα ο Φάντομ Ντακ αξίζει να λέγεται ήρωας.".

Μην ανησυχείς Φέθρυ. Πάντα θα υπάρχουν άτομα σαν κι εμένα που προτιμούν εσένα από τον Φάντομ Ντακ.