Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

The Last of Us

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 June 2013 - 10:59

Λοιπον καταρχην sorry αν υπαρχει τετοιο τοπικ, αλλα δεν βρηκα κατι στο search!
Για οσους δεν το ξερουνε το The Last of Us ειναι ενας action-adenture survival horror (καλα...οχι και τοσο horror :D) τιτλος, του οποιου η αναπτυξη εγινε απο την Naughty Dog η οποια ειναι μια εταιρια η οποια εχει δημιουργησει πολλους τιτλους "οροσημα" για τις κονσολες Playstation αναμεσα σε αυτους και τα Uncharted και Crash Bandicoot!Eπισης ενα χαρακατηριστικο του The Last of Us ειναι οτι εχει εντονες σκηνες βιας κατι που δεν εχει ξαναγινει σε προηγουμενους τιτλους της Naughty Dog!
Posted Image
Λοιπον, το game λαμβανει χωρα σε μια post-apocalyptic Νεα Υορκη!Εμεις χειριζομαστε τον Joel ο οποιος συνοδευει και προστατευει την 14χρονη Ellie μεχρι αν φτασει σε ενα ασφαλες μερος.Φυσικα, στην Νεα Υορκη δεν ειναι μονη τους και πρεπει να προστατευθουνε απο μολυσμενους που εχουνε γινει ζομπι και διαφορες "συμμοριες" που προσπαθουν να επιβιωσουν!
Ο τιτλος θα κυκλοφορησει αποκλειστικα για PS3 αυριο, Παρασκευη 14 Ιουνιου (βασικα απο το προηγουμενο Σαββατο διατιθεται σε αρκετα ελληνικα καταστηματα, οποτε οσοι θελουν μπορουν να τον βρουν και σηεμρα :P)Στις κριτικες εχει παει παρα πολυ καλα με την πλειοψηφεια αυτον να ειναι 10ρια!
Ακολουθουν μερικες in-game εικονες:
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Edited by Itachi Akatsuki, 13 June 2013 - 11:02.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 13 June 2013 - 11:02

Δηλαδή δεν υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να βγεί για ps4;

#3 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 June 2013 - 11:04

Δηλαδή δεν υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να βγεί για ps4;

Οχι, δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να κυκλοφορησει σε ps4, ο τιτλος ειναι αποκλειστικοτητα του ps3!Και απο τις καλυτερες μπορω να πω...

Edited by Itachi Akatsuki, 13 June 2013 - 11:44.

#4 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 15 February 2014 - 22:47

Λοιπον, σημερα, μετα απο μισο χρονο περιπου απο οταν κυκλοφορησε ο τιτλος τον αγορασα!
Οι εντυπωσεις μου?Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο, μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας ps360!Φοβερη ιστορια, υπεροχα γραφικα και τοποθεσιες οπως επισης και πολυ δυνατο gameplay το οποιο μπορεις να παιξεις οπως θελεις, ειτε stealth ειτε action!Σε αυτο μου το 1ο playthrough χρησιμοποιω σχεδν αποκλειστικα stealth, στο 2ο που πιαθανοτατα θα κανω στο survival επιπεδο δυσκολιας, θα παιξω πιο συνδιαστηκα.
Απλα must ο τιτλος για τους κατοχους ps3!

#5 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 February 2014 - 17:11

>rage ending

Επισης τις προαλλες ανεβηκε στο ps store το 1ο DLC για το παιχνιδι το οποίο θα αφορά το single-player κομμάτι του. Πρωταγωνίστρια του Left Behind θα είναι η Ellie, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα όταν πήγαινε σχολείο σε μια ζώνη καραντίνας στη Βοστόνη.

Ως prequel, το The Last of Us: Left Behind θα τοποθετείται χρονολογικά πριν τα αντίστοιχα γεγονότα του κυρίως παιχνιδιού, δηλαδή πρωτού συναντήσει η Ellie τον Joel. Την παρουσία της θα κάνει και η καλύτερη φίλης της Ellie, Riley Abel, την οποία γνώρισε στο σχολείο. Απ' ότι φαίνεται αυτή θα είναι και η συνεργάτιδά σας στο παιχνίδι.

Youtube Video

2bbd14fc.jpg

#6 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 16 February 2014 - 18:56

Σημ.Το Left Behind θα ειναι και το τελευταια single player DLC του TLOU δυστυχως.Εγω απο την αλλη εχω φτασει της 7 ωρες μεσα στο The Last of Us.Επρεπε να το ειχα παιξει οταν ειχα παιξει πολυυυ καιρο πριν...Το καλοκαιρι θα ειχα και περισσοτερο χρονο για αυτο αποκλειστικα!Τωρα 2ο playthrough δεν θα μπορεσω να κανω απανωτα διστυχως διοτι ερχεται ο παιχνιδαρος, το Dark Souls 2!

#7 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 February 2014 - 16:44

Τελος το The Last of Us.Επος και απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας και το καλυτερο αποκλειστικο του ps3 μαζι με το Demon's Souls.
Βαθμολογια 10/10 εννοειται!
Τρομερα γραφικα με πολυ λεπτομερεια, πολυ καλη ιστορια με τρομερους χαρακτηρες, ενας "αληθοφανης" κοσμο και κορυφαιο gameplay.Απο τα games που δεν θα ξεχασω σιγουρα!

Spoiler:

Edited by Itachi Akatsuki, 23 February 2014 - 16:45.

#8 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 May 2014 - 12:19

παντως οι ελληνικοι υποτιτλοι ηταν επιεικως απαραδεκτοι.

στην αρχη δεν φαινεται αλλα απο ενα σημειο και μετα νιωθεις πως καναν google translate, χωρια που σε μερικες φρασεις υπαρχουν μονο οι αγγλικοι υποτιτλοι.

απορω πως δεν το επισημαναν οι ελληνικοι ιστιοτοποι βιντεοπαιχνιδιων.

δεν πιστευω να τους πληρωσε τιποτα η Sony.....

ή το λαμογιο ο ελληνας μεταφραστης τα τσεπωσε και την κοπανησε....

#9 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 May 2014 - 13:08

:P
Οντως τοσο χαλια ειναι οι ελληνικοι υποτιτλοι?
Εγω οταν το επαιξα δεν τους δοκιμασα καν βασικα, αγγλικα ξερω καλα, βαζοντας ελληνικα χαλαει γενικα το κυριως νοημα της προτασεις.
Το πιο γελειο ηταν το ελληνικο Dub στο GoW Ascension :D
Υ.Γ.Ποσταρα που ποσταρα, ας πουμε κιολας για να υπαρχει, οτι εδω και καμποσο καιρο εχει ανακοινωθει το The Last of Us Remastered για το PS4 ;) Απο οσο γνωριζω η βελτιωση θα αφορα αποκλειστικα τα visuals.

Edited by Itachi Akatsuki, 19 May 2014 - 13:12.

#10 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 May 2014 - 16:33

Το πιο γελειο ηταν το ελληνικο Dub στο GoW Ascension :D

ναι, μονο 3 ηθοποιοι δανεισαν τις φωνες τους για ολους τους χαρακτηρες.

αντιθετα το κορυφαιο ελληνικο dub σε βιντεοπαιχνιδι ηταν το Ghost Hunter για το PS2.

ηταν και πολυ καλο adventure επισης. αν το βρεις ριξ'του μια ματια.

#11 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2014 - 17:00

Tο έχω παίξει το ελληνικό ghost hunter. Dub wasn't that great.Απορώ τι χάλια εχει το last of us dub για να μοιάζει αριστούργημα μπροστά του.

#12 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 May 2014 - 18:46

Tο έχω παίξει το ελληνικό ghost hunter. Dub wasn't that great.Απορώ τι χάλια εχει το last of us dub για να μοιάζει αριστούργημα μπροστά του.

εννοεις το GOW dub, το LoU ειναι προς το παρον αμεταγλωττιστο.

πως ειναι εκεινες οι μεταγλωττισεις των τοπικων καναλιων που συμμετειχαν μονο 2-3 ατομα....

ε ειναι πολυ χειροτερα!

#13 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 May 2014 - 19:41

Γενικοτερα παντως, σε οποιονδηποτε αλλο τομεα, ειχε γινει τρομερη δουλεια!
Αυτο ειναι καθαρα λαθος της Sony Hellas, καποια στιγμη θα τους τσεκαρω τους υποτιτλους για να δω ΠΟΣΟ χαλια ειναι!
Αρε παιχνιδαρα TLOU!Game απ' τα λιγα!Θα χαρω πολυ, οταν εχω την τιμη να ανοιξω θεμα με τιτλο:
"The Last of Us 2"!

#14 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 December 2020 - 11:26

Κατά βάθος έτσι μου φάνηκε το tlous

tlous7zjm3.jpg