Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Προβολές Μαΐου 2013


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 May 2013 - 23:14

Posted Image



Ξεκινάει και ο Μάιος, με 3 προβολές αυτή τη φορά. Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα δούμε το From up on Poppy Hill, την Τρίτη 21 Μαΐου το Wolf Children και τέλος, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 το Electromagnetic Girlfriend, στις 20:30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξτε στα σχετικά links στο τέλος της σελίδας.

Το μέρος που θα μας φιλοξενήσει και αυτόν τον μήνα είναι το Salta Conmigo, Λεπενιώτου 11, στου Ψυρρή. Είναι περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό / ηλεκτρικού στο μοναστηράκι. Λίγο πιο δίπλα από την παγωτομανία για όσους ξέρουν.

Η δωρεάν είσοδος και οι μειωμένες τιμές κατά τη διάρκεια της προβολής εξακολουθούν να ισχύουν, όπως επίσης ισχύει και το ότι θα εκτιμούσαμε όποιος έρθει, να πάρει το κατιτίς του ώστε να υποστηρίξει το μαγαζί που μας δίνει τον χώρο του για τις προβολές :drink:


From up on Poppy Hill - AniDB / AnimeNewsNetwork
Wolf Children - AniDB / AnimeNewsNetwork
Electromagnetic Girlfriend - AniDB / AnimeNewsNetwork / .aNiMe//GR Thread




Σας περιμένουμε όλους. Περισσότερα, στο thread εδώθε :bath:

Edited by Phantom Duck, 16 May 2013 - 22:51.
Αλλαγή ημερομηνίας

E5VV38U.jpg


#2 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 May 2013 - 22:51

Λόγω απροόπτου, το μαγαζί δεν μπορεί να μας δώσει το μαγαζί την ερχόμενη Δευτέρα, επομένως η προβολή παίρνει μία ημέρα αναβολή, δηλαδή Τρίτη 21 Μαΐου :gotit: . Ίδιο μέρος, ίδια ώρα.

E5VV38U.jpg