Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime Yakuza: GAME OVER...

• Please log in to reply
89 replies to this topic

#61 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2007 - 17:23

παίδες κοιτάξτε να κανονίσετε να την ηχογραφήσετε την σημερινή εκπομπή
και να την ανεβάσετε πουθενά για να την κατεβάσουμε και εμείς :) :)
που δυστυχώς εκείνη την ώρα έχουμε άλλες υποχρεώσεις που μας πνίγουν :despair:
Ο λαός θέλει ηχητικό ντοκουμέντο στα χέρια του :hehe: :whistling: :clap: :drinks: :clap: :bleh: 8)

rrmr.png

#62 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2007 - 20:08

Τελικά εγώ που πόσταρα αυτό που ήθελα να ποστάρω εδώ... δεν πρόλαβα την εκπομπή σας μονο λίγο το τελος μπουχου

#63 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2007 - 22:20

Ορίστε και το σημερινό ντοκουμέντο :P

http://rapidshare.com/files/10231542/anime_yakuza_04_01_07.mp3.html
rsrGbGx.gif

#64 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2007 - 22:52

Τά'σπασε η εκπομπή σήμερα.

#65 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 00:21

Με πρόλαβε ο hazu-sama :P
Οπως και να έχει πάρτε κι άλλο link για τη σημερινή :P

http://rapidshare.com/files/10249168/Anime_Yakuza_04_01_07.mp3.html

Ε αφού την ανέβασα που την ανέβασα.. ;^_^

ΕΝΤΙΤ:Φήμες για ξέφρενο αλκοολισμό στα στούντιο του γκειμσρειντιοντοττζιαρ κρίνονται ως αναληθείς συκοφαντίες αμφιβόλου προελεύσεως και ηθικής. *χικ* XD

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#66 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 01:27

Ωραία φάση,ειχε πολύ γέλιο!!!
Με Cuervo έγινε η δουλειά?:bleh:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#67 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 10:07

...Παιδιά εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω τπτ...για εξηγήστε τη διαδικασία γιατί ή κάνω λάθος ή σίγουρα...κάνω λάθος!

#68 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 10:18

Πατάς κάτω δεξιά εκει που λέει free.Περιμένεις ενα χρονικό διάστημα(50 sec περίπου)
Διαλέγεις σερβερ και αντιγράφεις τα γράμματα που βλέπεις και πάτάς accept:greece:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#69 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 10:52

ΕΝΤΙΤ:Φήμες για ξέφρενο αλκοολισμό στα στούντιο του γκειμσρειντιοντοττζιαρ κρίνονται ως αναληθείς συκοφαντίες αμφιβόλου προελεύσεως και ηθικής. *χικ* XD

Ναι, να δηλώσω και εγώ πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απλά είχαμε ένα μπουκάλι ΚΟΡΠΗ, και πίναμε νεράκι γιατι έκανε ζέστη...

Ε όχι και alcohol σε studio!?...τι το περάσαμε εδω πέρα, american bar?...<<

(Tώρα έπεισα κανέναν ή αρχίδια?)...
Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#70 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 11:02

Πατάς κάτω δεξιά εκει που λέει free.Περιμένεις ενα χρονικό διάστημα(50 sec περίπου)
Διαλέγεις σερβερ και αντιγράφεις τα γράμματα που βλέπεις και πάτάς accept:greece:

Thanks a lot Gaara...

#71 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 20:35

Ναι, να δηλώσω και εγώ πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απλά είχαμε ένα μπουκάλι ΚΟΡΠΗ, και πίναμε νεράκι γιατι έκανε ζέστη...

Ε όχι και alcohol σε studio!?...τι το περάσαμε εδω πέρα, american bar?...<<

(Tώρα έπεισα κανέναν ή αρχίδια?)...
Posted Image

Δεν νομιζω να πεισες κανενα Dante και ποτο το ιδιο πραγμα ειναι :P. Παιδια ειστε τελειοι συνεχιστε ετσι απο χθες αρχισα να σας ακουω.
I put up my headphones and listen to the deftones

#72 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 22:31

Ωραιο θα ήταν να "ανοίγατε" με ένα καραόκε live έτσι όλοι μαζί ! :love: :P
:happy2:

Για να σου πω την αλήθεια, το είχα σκεφτεί αρκετές φορές αλλά επειδή ξέρω ότι οι άλλοι δεν θα συμφωνούσαν...Άσε δε που λυπόμαστε και τ' αυτιά των ακροατών. :P

#73 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2007 - 23:34

Σημερα 6/2/2007 η ραδιοφωνικη εκπομπη Anime Yakuza εχασε τα 2 τελευταια της μελη: Εμενα και τον Gouki...

Ο λογος: Εσωτερικες διαφωνιες με τον διαχειριστη του gamesradio. Εχωντας φτασει στο οριο της αντοχης μου αποφασισα να σταματησω τις σχεσεις μου με το ραδιο...
Πριν 8μηνες ο διαχειριστης μας ειχε προτινει να κανουμε αυτη την εκπομπη. Εμεις θα βγαζαμε το ψωνιο μας και αυτος θα εβγαζε λεφτα απο αυτο και ολα θα πηγαιναν καλα. Με λιγα λογια ειχαμε μπει στο λουκι να πηγαινουμε καθε βδομαδα, δευτερα-Πεμπτη και να ξοδευουμε 3ωρες απο τη μερα μας(2ωρες τα μεταφορικα) για να κανουμε εκπομπη. Στην αρχη ολα ηταν καλα,φεραμε και πολλους τιμημενους guest stars(Powerboy,Dante80,Kabamaroudi....) μετα ομως αρχισαν τα προβληματα. Ειμαστε ακομα φοιτητες, και εχουμε κι αλλες υποχρεωσεις. Φαινεται πως ο διαχειριστης δεν ηθελε να το καταλαβει αυτο διοτι οπως λενε ολοι "το χρημα ειναι γλυκο". Χαρις αυτο η αρχικη ομαδα του anime-yakuza που αποτελουταν απο:
εμενα,Mormengil,Hazuki,Vetus,Gouki,Pit-bull
Μεσα σε ενα διαστημα 7μηνων ειχε σιγα σιγα μετατραπει σε εμενα και τον Gouki τον οποιο μην ξερωντας τον ειχα εγω προσωπικα συρει σε αυτο το λουκι. Και παρολα αυτα ο διαχειριστης συνεχισε να μας φερεται σαν δουλους χωρις να μας πληρωνει καν για τον κοπο μας. Η πιεση που δεχομασταν τελικα εφτασε στο σημειο να κατανταει ανυποφορη και πηρα την αποφαση σημερα να μιλησω στην εκπομπη γιαυτο. Στο 1ο 15λεπτο με ειχαν ηδη πεταξει εξω σαν σκυλι. Πιστευω ομως πως ενα 15λεπτο ηταν αρκετο για οσους με ακουγαν να παρουν το μηνυμα.
Θα πω απλα ενα τελευταιο πραγμα:
Σε μια φαση ο διαχειριστης μου ειπε το εξης "Αν δεν ενδιαφερεσαι για το gamesradio σαν site τοτε δεν σε θελω".
Η απαντηση μου τωρα:
Ποτε δεν ενδιαφερθηκα για το συγκεκριμενο site. Το μονο πραγμα που με ενδιεφερε ηταν ο κοσμος που με ακουγε και ηθελε να μαθει για ενα πραγμα: ANIME!!! Αυτοι ηταν ο μονος λογος που συνεχιζα την εκπομπη!
Σε αυτο το σημειο θελω πραγματικα να ευχαριστησω οσους συνεχισαν να μας ακουν ακομα και μετα αφου ειχαμε μεινει μονο οι 2 μας.

Χαρις εσας η εκπομπη αυτη παρεμεινε για 8μηνες η εκπομπη με τα μεγαλυτερα νουμερα ακροατων!!!

Χαρηκαμε το καθε λεπτο του ραδιου επειδη εισασταν εσεις εκει.
You're all beautifull people! :wink:

Μιας και εφτασα μεχρι εδω θα κλεισω το θεμα αυτο με κατι τελευταιο.
Δεν λεμε αντιο! Εγω και ολα τα παιδια που περασαν απτο πλατο βρισκομαστε ακομα εδω αλλα και σε αρκετα αλλα forum. Ειμαστε ολοι μια παρεα και αποφασισα να ενημερωσω εσας, τους φιλους μου εδω, πως τελιωσαμε ενα πραγμα και να προειδοποιησω οσους θελαν να πανε στο gamesradio να κανουν ραδιο. Παμε τωρα για αλλα!!!

Απο την Anime-Yakuza

Sayonara!!!

#74 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2007 - 01:31

Somehow πριν κάτι μήνες όταν είδα το pm από το gamesradio για εκπομπή και το συζήτησα με το φίλο χαζούκι και πληροφορήθηκα τι έγινε με τους προηγούμενους,ήξερα ότι μια μέρα θα γίνει το ίδιο.

Εγώ απ την πλευρά μου έκανα το κομμάτι μου όσο με έπαιρνε και μπορώ να πω ότι ρίξαμε αρκετό χαβαλέ με το hazu-sama στις εκπομπές,αν και μερικές φορες έπαιζε πολύ κούραση λόγο άλλων υποχρεώσεων.

Γνωρίζοντας ότι ότι έχει αρχή έχει και τέλος,σε κάποια φάση λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αποχώρησα.Ήρθαν καινούρια παιδιά,φύγαν κι άλλοι,ήρθαν κι άλλοι αλλα έτσι πάνε αυτού του είδους οι εκπομπές.Ότι μπορεί κάνει ο καθένας.

Όταν όμως η αντιμετώπιση που έχεις είναι μέχρι και εχθρική ok,να κανεις το μαλακα μια,δυο τρεις,e μετά πάει πολύ.Δεν είναι τυχαίο το link αυτό:
http://www.comicdom.gr/shinjuku_archive.php?id=444

Πολύ απλά η anime yakuza όπως την ξέρατε πάπαλα.
Αυτό δε σημαίνει ότι ως ιδέα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
Ίσως μια μέρα ξεκινήσουμε κάτι δικό μας,από εμάς για μας.

Όσο για το gamesradio..εμείς τραβάμε το δρόμο μας κι εκείνοι το δικό τους.Όλα είναι επιλογές συνειδητές σε αυτή την ιστορία,τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Αυτό που έχει σημασία πάνω απ όλα είναι ότι περάσαμε καλά κι εμείς κι εσείς (θέλω να λέω εγώ τώρα :P) και αν γελάσαμε έστω και μια φορα,τότε για μένα η εκπομπή ήταν επιτυχημένη.

Αλλα όπως είπα η anime yakuza ήταν μια ιδέα,και οι ιδέες δεν πεθαίνουν 8)

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#75 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2007 - 06:44

Αλλα όπως είπα η anime yakuza ήταν μια ιδέα,και οι ιδέες δεν πεθαίνουν 8)

Αυτό τα λέει όλα για μένα....

Παίδες, σας παρακολούθησα με χαρά και ενδιαφέρον όλο αυτό τον καιρό, όπως και τα παιδιά που ήταν στην εκπομπή πριν από εσάς...απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια την οποία κάνατε όλο αυτό τον καιρό για την διάδοση της αγάπης, του hobby, της τρέλας μας...

Είχα την τύχη να παραστώ σε μια από τις εκπομπές σας. Ήταν μια ΓΑΜΑΤΗ εμπειρία για μένα, αλλά ταυτόχρονα και μια ευκαιρία για να καταλάβω πραγματικά το πόσο πολλά δώσατε σε αυτήν την προσπάθεια, είτε αυτά είναι χρόνος, ή θυσίες είτε ακόμα και η ίδια η ψυχική σας υγεία. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο.

Για τα υπόλοιπα...ο καθένας έχει μάτια αυτιά και κριτική ικανότητα. Τα αφήνω ασχολίαστα, εδω τουλάχιστον...Posted Image

PS: Αλλά σας τα έλεγα, πριν καν ξεκινήσετε...Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.