Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
mini art meeting Athens 27/4 & 4/5 2013
Started By
SkullKaizer
, Apr 24 2013 22:32
25 replies to this topic
Posted 28 April 2013 - 00:31
Αράχτε, είπα τόσο μακρινές λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία. Από μόνες τους είναι άχρηστες πληροφορίες αν δεν συνδεθούν με όλα τα υπόλοιπα. Και δίνονται στον αναγνώστη πολύ αργά, φειδωλά και μερικές φορές και με ασάφεια. So don't be afraid.
Καλός ο Ironman;
Καλός ο Ironman;
Posted 28 April 2013 - 00:37
@Aena: well θα περιμενουμε εξω απο τη εξοδο κοραη απο το μετρο πανεπιστιμιο οπως ανεβενεις τα σκαλια, απο της 17:00-17:30
εμενα θα με καταλαβεις πολυ ευκολα απο το υψος μου... 2μετρα υψος.. ..... ~__~'
εμενα θα με καταλαβεις πολυ ευκολα απο το υψος μου... 2μετρα υψος.. ..... ~__~'
Imagination is the only limit!
Posted 28 April 2013 - 01:02
Εγώ πάντως σήμερα κόντεψα να μην σας αναγνωρίσω. Είδα τη μπλούζα σου Daimon, είδα και τη μπλούζα Rhapsody της Μυρτούς, και νόμιζα για λίγο πως έπεσα σε παρέα μεταλλάδων.
Posted 28 April 2013 - 13:26
χιχι οκ τότε!! Ευχαριστώ παιδιά!! Θα σας δω το Σάββατο!!
Posted 28 April 2013 - 13:58
@OdyMonaxos: χααχααχα true metal και το καλοκαιρι
εφτυχος ζωγραφιζαμε
εφτυχος ζωγραφιζαμε
Posted 28 April 2013 - 19:32
Η μαμά ήθελε να με σκίσει όταν της είπα ότι θα αργήσω να κατέβω για το πάσχα. Μην τολμήσετε να απουσιάσετε από το meeting.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 29 April 2013 - 09:12
Εγώ από την άλλη δυστυχώς δεν μπορώ να αντισταθώ στις 5 μέρες στο χωριό της μάνας μου.
Συγγνώμη παιδιά, αλλά θα γυρίσω μετά τις 5 του μήνα.
Θα σας δω σίγουρα στο επόμενο κανονικό art meeting.
Συγγνώμη παιδιά, αλλά θα γυρίσω μετά τις 5 του μήνα.
Θα σας δω σίγουρα στο επόμενο κανονικό art meeting.
![]()
Posted 03 May 2013 - 19:53
φροντίστε να έρθετε αύριο. θα είμαι εκεί από τις 5 και δεν θα φύγω αυτή τη φορά.
Visit my DeviantArt Gallery - http://alpin-j.deviantart.com/
Subscribe to my Youtube Channel - http://www.youtube.com/user/ArtOfAlpinJongari?feature=watch
WHY BE A SERIAL KILLER, BE A SERIAL WATCHER INSTEAD, TV IS AWESOME!!!
Subscribe to my Youtube Channel - http://www.youtube.com/user/ArtOfAlpinJongari?feature=watch
WHY BE A SERIAL KILLER, BE A SERIAL WATCHER INSTEAD, TV IS AWESOME!!!
Posted 04 May 2013 - 08:47
τα λεμε Σημερα !
Posted 04 May 2013 - 20:53
ακομα μια συναντιση τελιοσε!
μια χαρα ειναι τα Starbucks για τα meetings τα λεμε στο 8th artmeeting! *soom new thread*
μια χαρα ειναι τα Starbucks για τα meetings τα λεμε στο 8th artmeeting! *soom new thread*
Edited by DaimonHand, 04 May 2013 - 20:54.
Posted 05 May 2013 - 22:19
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!! Ήταν πολύ ενδιαφέρον και η ώρα πέρασε αστραπή!! Ανυπομονώ για το επόμενο. Μέχρι τότε θα εξασκηθώ και γω.