Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

Uchoten Kazoku | The Eccentric Family

comedy drama Tomihiko Morimi summer 2013 P.A. Works fantasy

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 March 2013 - 08:41

uchoten_zpsa4e71b3f.jpg

 

Tanuki, tengu και άνθρωποι αναμειγνύονται στο νέο μυθιστόρημα του Morimi (Tatami Galaxy) σε μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Tadasu no Mori, στον Ναό Shimogamo. Μετά τον θάνατο του πατέρα τους και έχοντας χάσει πλέον την θέση τους στην ιεραρχία των tanuki, η οικογένεια Shimogamo προσπαθεί να κρατήσει τους οικογενειακούς της δεσμούς προσπαθώντας να ξεπεράσει την απώλεια που δέχθηκε να να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η ιστορία ακολουθεί τον τρίτο και πιο αμέριμνο γιο της οικογένειας, ενός νέου που ζει για κάθε του καπρίτσιο και πολλές φορές παίρνει τη μορφή λυκειοκόριτσου και μπλέκει τον εαυτό του σε επικίνδυνες καταστάσεις απέναντι σε μια μυστηριώδη φιγούρα, την Benten. 

 

kazoku1_zpse45e9bbb.jpg

 

Με μερικές ξεχωριστές ερμηνείες από τους Takahiro Sakurai, Junichi Suwabe (Archer, Atobe Keigo, Fukuda Shinta),  Yoshono Hiroyuki (Ozu, Fujisaki Yuusuke, Yoshimori Sumimura) και Mamiko Naoto (Yakumo Tsukamoto, Kotori Monou, Moto Tonomura) η σειρά μας ταξιδεύει στον περίεργο κόσμο των tanuki. Όμορφες σκηνές από την πόλη και την περιοχή γύρω από τον ναό πλέκονται με μια ακόμα πιο όμορφη περιπέτεια που παρουσιάζει μορφές από μύθους με μια διαφορετική άποψη και σιγά-σιγά ξετυλίγει μια όμορφη ιστορία καθώς προβλήματα και γεγονότα γύρω από τον θάνατο του πατέρα έρχονται στην επιφάνεια.

 

kazoku2_zpsccc67489.jpg

 

Το σχεδιασμό των χαρακτήρων έχει αναλάβει ο Koji Kumeta (Sayonara Zetsubou-Sensei, Joshiraku, Katteni Kaizou). O Masayuki Yoshihara (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex episode director) θα κάνει το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία για το studio P.A. Works. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Shoutaro Suga.

Youtube Video

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 21 March 2013 - 12:53

Κανονικά θα το αγνοούσα γιατί σιχαίνομαι τους γατανθρώπους αλλά βλέποντας το Ταταμι να φιγουράρει εκεί με κάνει να περιμένω τον Ιούλη. Με το που είδα την εικόνα αμέσως σκέφτηκα τον Ζετσουμπου Σενσεη κάτι που επαληθεύτηκε μόλις διάβασα ποιος θα ζωγραφίσει τους χαρακτήρες.

Δεν ξέρω βέβαια σε τί εξυπηρετεί να μεταμορφώνεται ο Yaichirou σε μαθήτρια, ελπίζω να μην είναι τίποτα φετιχιστικό όπως κάτι Μπακεμονογκατάρι.

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 July 2017 - 09:04

Δυστυχώς τα τελευταία επεισόδια τα είδα όλα μαζεμένα και δεν μπόρεσα να συμμετάσχω στην ενεργή συζήτηση για τη σειρά.

 

Η δεύτερη σεζόν αν και ήρθε ανέλπιστα μου άρεσε και μου θύμισε γιατί μου είχε αρέσει τόσο η πρώτη, νομίζω ότι σε αυτή οι χαρακτήρες των αδερφών εξελίχθηκαν λίγο ακόμα. :if: O Yaichiro κατάφερε να παντρευτεί, αυτό κι αν ήταν βήμα, ελπίζω να κάνει πολλά μικρά tanuki. Λατρεύω γενικά τη σχέση που έχουν μεταξύ τους τα αδέρφια και τα κωμικά κομμάτια ήταν πολύ διασκεδαστικά, θέλω να τους ξαναδώ όλους τους.

 

Στο δεύτερο μισό ανέβηκε κατά πολύ και είχε κάποια πολύ δυνατά επεισόδια με τα δύο τελευταία να κορυφώνουν τη σειρά παρότι έκλεισε με ένα πιο ευδιάθετο τέλος, που κακά τα ψέματα τις ταίριαζε περισσότερο. Δεν ξέρω αν τελικά αυτή τη φορά θα πουλήσει λίγο περισσότερο, χαίρομαι όμως που το studio ήταν διατεθειμένο να την επισκεφτεί ξανά και να βγάλει συνέχεια και πραγματικά ελπίζω αν υπάρχει ή αν υπάρξει υλικό να δούμε και μία τρίτη σεζόν, έτσι κι αλλιώς με αυτά που έγιναν με την Benten (η οποία με κούρασε λίγο σε αυτή τη σεζόν σε σχέση με την πρώτη σαν χαρακτήρας) και τον Nidaime σίγουρα η ιστορία θα έχει και συνέχεια και θα έχουν κι άλλα πράγματα να αποκαλυφθούν.

 

Περιττό να πω ότι είχε πάλι πολύ καλές ερμηνείες, το cast έτσι κι αλλιώς είναι εξαιρετικό.


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: comedy, drama, Tomihiko Morimi, summer 2013, P.A. Works, fantasy