Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

one piece greek wiki


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 aspitsa

aspitsa

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 13 January 2013 - 15:30

Καλησπέρα! αρχήσαμε να φτιάχνουμε ενα wiki για το One piece στα ελληνικά, ώστε να πληροφοριθούν και αυτοί που δεν ξέρουν αγγλικά. Ψάχνουμε άτομα για μετάφραση και που να ξέρουν να βελτιώνουν την εμφάνιση του wiki, ωστόσο την μετάφραση την θέλω απο το one piece wiki to αγγλικό. Το link για το ελληνικό Wiki: http://el.onepiecegreek.wikia.com/wiki/Main_Page

#2 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2013 - 15:53

To topic μεταφέρθηκε στο κατάλληλο subforum όπου έχει και περισσότερες πιθανότητες να αναγνωσθεί από ενδιαφερόμενους.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας ^^

xbJ3b2w.jpeg