Με λύπη τα αποχωρίζομαι..

Ιδανικά για ταινίες και gaming σε pc και συμβατά και με Xbox360.
Υποστηρίζουν ήχο 5,1 υψηλής ευκρίνειας και εκπληκτικής ποιότητας (ειδικά όταν συνδεθούν με οπτική ίνα).
Είναι ασύρματα με βάση που έχει 3 κουμπάκια. Που καλύπτουν λειτουργίες όπως, ενσωματωμένο Dolby Digital selector & equalizer με 3 modes ήχου, on/off button , κουμπί εναλλαγής σήματος output μεταξύ αναλογικού (καλώδιο με μεταλλικό πυρήνα) και ψηφιακού (οπτική ίνα), synchronizer σήματος βάσης ακουστικών.
Τα ακουστικά έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA μέσα. (Και επαναφορτίζει οποτε βάζετε τα ακουστικά στην βάση τους)
Δυνατότητα σύνδεσης input/output με καλώδιο ή input/output με οπτική ίνα.
Είναι σε απόλυτα αριστη κατάσταση, τα πρόσεξα πάντα σαν τα ματια μου, plus η χρήση που έχει γίνει δεν είναι ούτε καν καθημερινή καθώς τα χρησιμοποιούσα μονο όταν ήθελα να βλέπω ταινίες.
Αρχική αξια ήταν περίπου 200 ευρώ. Τα αγόρασα τον Μάιο και τα πουλάω γιατί θα πουλήσω και το pc μου σύντομα για λόγους μικρής μετακόμισης. (my next tool will probably be a laptop)
Τα δίνω 160 ευρώ
συμπεριλαμβάνονται:
ένα καλωδιακι σύνδεσης γραμμής μικροφώνου 3,5 jack για Xbox360
ένα set αναλογικών καλωδίων για σύνδεση με ενισχυτή ή pc (αναλόγως της κάρτας ήχου) ή Xbox360(αν και το συγκεκριμένο υποστηρίζει και την οπτική ίνα)
ένα καλώδιο-οπτικής ίνας που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην μητρική σας κάρτα ή την κάρτα ήχου σας (εάν υποστηρίζουν ψηφιακή υποδοχή)
Οδηγίες χρήσης, χαρτάκια και user manual (υπάρχει και περαιτέρω support στο site της razer)
Το κουτί δεν το διαθέτω πια.
(για ό,τι άλλη συνδεσμολογία θέλετε να κάνετε με PC ή ενισχυτή θα πρέπει να βρείτε μονοι σας το/α καλώδιο/α που θέλετε. Υπάρχει συμβατότητα και με αλλα καλώδια και τύπους σύνδεσης που απλά δεν ήταν μέσα στο κουτί)
(έχω την ηλεκτρονική απόδειξη από το amazon.co.uk εάν η επιβεβαίωση ημερομηνίας/αγοράς είναι επιθυμητή).
razer offical product link: http://www.razerzone.com/store/razer-chimaera-51
pm me if interested
SOLD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zweistein: 27 Δεκέμβριος 2012 - 10:14