Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Αγγελίες (Πώληση)

κομικς αλμανάκο μίννι μικυ μικυ μυστήριο φεστιβάλ λούκυ λουκ

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#406 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 22 August 2011 - 11:57

Posted Image

Posted Image

CD JYJ ( JEJUNG-YUCHUN-JUNSU ) - The Beginning (New Limited Edition)(Korean edition) Brand new - sealed

Περιέχει το μουσικό cd και ένα έγχρωμο βιβλίο με φωτογραφίες των μελών και στίχους στα αγγλικά

01. Intro
02. Ayyy Girl_Feat. Kanye West / M. Yusef
03. Empty
04. Be My Girl
05. Still in Love
06. I Love You_Feat. Flowsik
07. I Can Soar
08. Be The One
09. Ayyy Girl_ S. Tiger Remix (Bonus)
10. Empty_DJ EON Remix (Bonus)

Τιμή 10 €

#407 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 30 August 2011 - 13:17

Posted Image

Posted Image

Death Note gashapon - Brand new

6 σχέδια (Light, Ryuk, L, Misa, Remu, Secret) + 6 Variant
randomly shipped

Τιμή 5€

Επίσης κάποια από τα παραπάνω αντικείμενα θα μπορείτε να τα αγοράσετε και στο Maid Cafe Event των Akai Panda στις 10 Σεπτεμβρίου

gone

Edited by Namida, 22 September 2011 - 15:30.

#408 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 01 September 2011 - 16:20

Πωλείται βιβλίο "Ο Πρωτότοκος" της σειράς Η Κληρονομιά του Christopher Paolini στα ελληνικά. Εμφανώς πολυδιαβασμένο μέσα στα δύο χρόνια ιδιοκτησίας, μ'ένα μεγάλο σπάσιμο στη ράχη, οι συνήθεις ελαφρώς αμβλυμένες γωνίες και άκρες και μερικά άλλα σχεδόν ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης αλλά από μέσα διατηρείται σχεδόν ολοκαίνουριο, καμιά σκισμένη, τσακισμένη ή με οποιονδήποτε τρόπο μαρκαρισμένη σελίδα. Η προσφορά κυρίως απευθύνεται σε άτομα που ίσως να μην έχουν όρεξη να δώσουν 24 ευρώ στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. Τιμή 7 ευρώ.

Επίσης άλλο ένα βιβλίο, "Η Γυναίκα Της Σοφίτας" της Χρύσας Δημουλίδου. Εκτός από τη πρώτη κενή σελίδα που ΛΕΙΠΕΙ (ήταν γραμμένη από πάνω ως κάτω με ευχές, δώρο βλέπετε) το βιβλίο είναι άθικτο και έτσι ακριβώς όπως μου δώθηκε. Αυτό χαρίζεται σε όποιον ενδιαφερόμενο (αρκεί να το ξεφορτωθώ :hot:). TAKEN

Οι συναλλαγές χέρι με χέρι στην Αθήνα κατόπιν συνεννόησης, σε κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση από ΜΜΜ, κατά προτίμηση στα πλαίσια κάποιας συνάντησης/event του anime.gr!

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.

Edited by LuluChan92, 08 September 2011 - 15:10.

#409 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 01 September 2011 - 17:10

Πωλούνται τα παρακάτω manga προς 5 ευρώ ο τόμος. Αναλυτικά:

Naruto (Anubis) Vol. 1-3
Rurouni Kenshin (Anubis) Vol. 1-3
Dean Koontz - In Odd we trust (Del Rey)
Tim Burton's The Nightmare Before Christmas (Disney Press)
Priest (tokyopop) Vol.1
Fullmetal Alchemist (VIZ) Vol.1
Hellsing (Dark Horse) Vol.1
Dragon Ball Z (VIZ) Vol. 1-4

Spoiler:

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία τα τομάκια είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν κάποιος ενδιαφερθεί για αρκετά μπορεί να γίνει και καλύτερη τιμή. Για Θεσσαλονίκη μπορούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Για εκτός, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Posted Image

#410 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 01 September 2011 - 23:56

Πωλείται laptop σε αριστη κατασταση μονο για αθηνα χερι με χερι
τροπος επικοινωνιας pm

Χαρακτηριστικα

DELL INSPIRON M5010
Windows 7 Ultimate 64 bit
Επεξεργαστης: AMD v140 (2,3)
Ram: 3GB
Σκληρός δίσκος: 300GB
Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon HD 4250
Κάρτα ήχου : ATi High Definition Audio
Αλλά:ενσωματωμενη καμερα, bluetooth ,wireless, κοκκινου περιβλημα,3 usb,Ethernet

Επισης διαθετη έξοδο HDMI μπορειτε να το συνδέσετε σε hd οθονη/t.v
και να το χρησιμοποιήσετε για media player/htpc

το laptop ειναι αγορασμενο απο τα public πριν 4 μηνες
και το πουλαω στα 350 ευρω

+ mini mouse για λαπτοπ δωρο +
Spoiler:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ldVwie9UkVw&feature=player_embedded[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=cQoARq2XPWk&feature=related[/media]
Posted Image

#411 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 06 September 2011 - 00:18

πωλουνται καρτες yugioh σε προσιτες και λογικες τιμες!για περισσοτερες πληροφοριες στειλτε μου pm!

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#412 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 06 September 2011 - 17:26

Αλόχες παίδες,δεν ξέρω πόσοι απο εσάς ασχολείστε με την μουσική,αλλά πουλάω μια jackson κιθάρα σε άριστη κατάσταση
όσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά ;)

http://smart.noiz.gr/details.php?id=50989

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#413 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 September 2011 - 14:07

Λοιπόν έχω κάτι κόμικ που με ενοχλούνε και θέλω να τα πετάξω.
Αντί λοιπόν να βιαστώ, είπα να ρωτήσω μήπως τα θέλει κανείς τζάμπα. Μοναδική προϋπόθεση να μένετε Αθήνα, διότι δε θα πληρώσω λεφτά (για έξοδα αποστολής κτλ) για να τα ξεφορτωθώ.

Τα κόμικ τα χαρίζω γιατί:
1. Θεωρώ ότι είναι απαίσια.
2. Λείπουν τεύχη (που όμως βρίσκονται εύκολα online για κατέβασμα)

Τα κόμικ αυτά είναι:

Anita Blake Vampire Hunter: Circus of the Damned: The Charmer #1, #2, #4 (of 5)
Anita Blake: The Laughing Corpse: Executioner #1, #2, #4 (of 5)
Anita Blake: The Laughing Corpse: Necromancer #1, #2, #3, #4 (of 5)

Είναι σε τευχάκια, και σε καλή κατάσταση. Αν δε τα ζητήσει κανείς μέσα σε 1 εβδομάδα τα πετάω.

Καπαρώθηκαν.

Edited by Anelis, 08 September 2011 - 15:34.

Posted Image

#414 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 13 September 2011 - 14:20

Posted Image
Posted Image
Steamboy Trading Figures - Brand new

16 σχέδια - shipped randomly

Τιμή: 2,5 €

Posted ImagePosted Image
The Legend of Zelda Spirit Tracks Choco Egg - Brand new

Σοκολατένια αυγά με (σαν Kinder) με εκπλήξεις από το Zelda - 12 σχέδια - shipped randomly

Τιμή: 3 €

Posted Image
Posted Image

Dragonball Z trading figures - Brand new

10 σχέδια - randomly shipped

Τιμή: 3,5 €

Αθήνα χέρι-χέρι, επαρχία αντικαταβολή (περίπου 5 ευρώ - δεν συμφέρει αν πάρει κάποιος 2-3 μόνο)

Edited by Namida, 05 October 2011 - 11:24.

#415 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 14 September 2011 - 12:22

Επανέρχομαι με νέα μείωση τιμών :P

Rin Kagamine -Nuclear Fusion-
60€ - SOLD
http://www.goodsmile.info/product/en/2791/Rin+Kagamine+-Nuclear+Fusion-.html
Miku Hatsune VN02 mix 70€
http://www.goodsmile.info/product/en/2750/Miku+Hatsune+VN02+mix.html

Spoiler:

Επιπλέον μία figma Kos-Mos 50€ την έβγαλα από το κουτί την είχα στο ράφι μου για μια βδομάδα και την ξαναέβαλα στο κουτί είναι σαν καινούρια.
Spoiler:

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τα μεταφορικά. Αν ενδιαφέρετε κάποιος ας μου κάνει πμ

Edited by Nehelenia, 20 September 2011 - 10:13.

Posted Image

#416 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 15 September 2011 - 12:49

588_large.jpg

Aνταλλασεται καινουριο dvd Paprika ή πωλειται ακομα καλυτερα , με τις ιδιες προυποθεσεις σε ποιοτητα. Οχι απαραιτητα τον ιδιο τιτλο anime. Μπορω να το στειλω με αντικαταβολη σε λογαριασμο και να δωσω τηλ σε οποιον ενδιαφερεται.

Εχω το dvd σε μορφη Blu-ray και δυστυχως δεν μπορω να το δω γιατι δεν υποστηριζει ο υπολογιστης μου blu-ray. 

Δεχομαι πωληση ή ανταλαγη , ακομα και αν ειναι με κατι αλλο (manga, διαφορετικο anime DVD )

Οταν την πηρα δεν προσεξα οτι ηταν  blu-ray.  :gotit:

Kαθετε αχρηστη η ταινια και ειναι σε αψογη κατασταση. Tο μόνο που λείπει είναι η ταινία ασφαλείας γιατί το άνοιξα για να δω αν παίζει. 

Επισης μπορειτε να μου στελνετε και e-mail στο gkouts83@hotmail.com. για επιβεβαιωση γνησιοτητας.

μονο αν εισαστε μεταξυ Ξανθης - Κομοτηνης - Αλεξανδρουπολης. ΕΙμαι κατοικος Κομοτηνης και δεν διαθετω αμαξι.

Τιμη 10 ευρω.

Edited by giota83, 11 December 2013 - 23:03.

#417 yanniskusogaki

yanniskusogaki

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 September 2011 - 20:19

Frames/Douga & Genga Απο διάφορα anime και αυθεντικά τεύχη Shonen Jump (ιαπωνικά) προς πώληση.Εαν είσαστε Αθήνα υπαρχει και δυνατότητα για συναντηση και τσεκάρισμα της αυθεντικότητας.

Εικόνες στο:

http://s194.photobucket.com/albums/z240/yanniskusogaki/loot/

Για περισσότερες λεπτομέρειες στείλτε στο: yanniskusogaki@yahoo.co.uk

#418 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 18 September 2011 - 13:32

Posted Image
Aνταλλασεται με καινουριο dvd Paprika. μπορω να το στειλω και να δωσω τηλ σε οποιον ενδιαφερεται.
εχω το dvd σε μορφη Blu-ray και δυστυχως δεν μπορω να το δω γιατι δεν υποστηριζει ο υπολογιστης μου blu-ray. Επαναλαμβανω, μονο με ανταλλαγη απλου dvd paprika αυθεντικου οχι γραμενου σε dvd απο καποιον αλλο. αν γινοταν θα με βοηθουσατε πολύ. θελω να δω αυτη τη ταινια και ειναι σε αψογη κατασταση.:gotit: το μόνο που λείπει είναι η ταινία ασφαλείας γιατί το άνοιξα για να δω αν παίζει. εννοειται το dvd να ειναι ιδιας καταστασης.

επισης μπορειτε να μου στελνετε και e-mail στο gkouts83@hotmail.com. για επιβεβαιωση γνησιοτητας μονο αν εισαστε μεταξυ Ξανθης - Κομοτηνης - Αλεξανδρουπολης. ΕΙμαι κατοικος Κομοτηνης και δεν διαθετω αμαξι.

#419 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 September 2011 - 11:41

Πωλείται εξωτερικός σκληρός δίσκος 500GB Western Digital My Book (η έκδοση με τις διάφορες θύρες, όχι μόνο USB 2), σχεδόν αχρησιμοποίητος (τον είχα μόνο για long term backups). 20 ευρώ.

Πουλήθηκε.

Edited by SpirosK81, 24 September 2011 - 18:14.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#420 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 September 2011 - 12:44

Πωλούνται και οι 8 τόμοι της σειράς Walking Dead που έχουν εκδοθεί στα Ελληνικά από την Jemma Press. Πωλούνται μόνο ως σετ και η τιμή τους είναι 80 € ,δηλαδή 10 € ο τόμος. Τα ταχυδρομικά επιβαρύνουν εμένα ,εκτός αν θέλετε συστημένο οπότε θα τα μοιραστούμε.
Η κατάσταση όλων των τόμων είναι εξαιρετική και όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να παραθέσω φωτογραφίες.

Πληροφορίες/απορίες είτε με pm είτε με vm είτε με mail.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

Also tagged with one or more of these keywords: κομικς, αλμανάκο, μίννι, μικυ, μικυ μυστήριο, φεστιβάλ, λούκυ λουκ