Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Let's talk about e-readers!


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 February 2019 - 16:33

Τέτοιες τεχνικές λεπτομέρειες δεν γνωρίζω :P. Απλά προσέχω να μην πέσει και προσεύχομαι για τα καλύτερα.

 

Είχε ήδη ξοδευτεί  το ποσό της εγγύησης γιατί πριν το ρίξω είχε παρουσιάσει μια μωβ γραμμή η οθόνη και την αλλάξανε. Οταν το έριξα έπρεπε να ξαναλλαξουν την οθόνη και δεν το ήξερα.

Και να φανταστείς είχα πάρει και θήκη.



#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 February 2019 - 11:02

@Petran79

Απλά να σε ενημερώσω πως καμία σχέση το ereader με το tablet, ναι με πλέον touch και τα ereaders αλλά η τεχνολογία την οθόνης είναι μέρα με την νύχτα.

Στα ereaders τα pixels είναι μικρά σφαιρίδια που περιέχουν γραφίτη και ηλεκτρίζονται αντίστοιχα ώστε να "τυπώσουν" τα γράμματα ή τις εικόνες.

Αν τα ήξερες όλα αυτά, ε δεν πειράζει, είπα να το αναφέρω για όποιον δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με ένα ereader.

 

Τώρα για manga, όσο το έχω ψάξει κι εγώ βρήκα αυτά που λέει o phantom, ότι θες κάπου στις 8' κυρίως γιατί μερικές φούσκες είναι μικρότερες, άρα μικρότερα γράμματα που λόγο της απαραίτητης σμίκρυνσης για να χωρέσουν στις 6 ίντσες πλέον γίνονται δυσδιάκριτα.

Από την άλλη πλέον το κόστος αρχίζει και ξεφεύγει.

 

Από μοντέλα υπάρχει το Kobo Aura One (το παλιότερο μοντέλο)

 

https://us.kobobooks.com/products/kobo-aura-one

 

Τέλος γενικά σαν τεχνολογία δεν βλέπω να πέσει η τιμή της, το κοινό της είναι συγκεκριμένο, που οι περισσότεροι βολεύονται με το Kindle που έχει κυριαρχήσει, οπότε μοντέλα με μεγαλύτερη οθόνη από άλλους κατασκευαστές είναι πιο δύσκολο να δούμε.

Η Sony ας πούμε που ήταν από τις πρώτες εταιρείες που βγάλανε ereader πλέον βγάζει μόνο για συγκεκριμένες εφαρμογές σε απίθανες τιμές

 

https://www.amazon.com/Sony-DPT-CP1-10-Digital-Paper/dp/B07BYKZ9P3


rsrGbGx.gif