Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#466 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 19:34

Το Aion είναι F2P επίσης
http://www.aionfreetoplay.com/website/

απ οτι ακουσα ειναι μονο US servers?

ΥΓ... μπηκα στο πολεμο των αστρων online. Ενας αγγλικος PVP σερβερ... ΦΥΣΙΚΑ Sith Warrior... Μ αρε πολυ το παισιδακι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ShadeSlayer: 28 Νοέμβριος 2012 - 04:21

Leave the drama for yo mama.

#467 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2012 - 21:18

Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να παίξω ένα online παιχνίδι με την αδερφή μου, συγκεκριμένα το Age of Mythology (μη ρωτάτε γιατί). Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να παίξουμε online με πειρατικές εκδόσεις των παιχνιδιών; Αν έχω το αυθεντικό, μπορω να το κάνω install από αντιγραφή και απλά να βάλω το serial από το αυθεντικό; Ρωτάω γιατί ο υπολογιστής της αδερφής μου δε διαβάζει CD/DVD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#468 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 20:37

Λοιπον θελω κατι πολυ απλο...Το πιο δυσκολο game που μπορειται να σκεφτειται για το ps3.Θα αγορασω φυσικα Demon/Dark Souls που ειναι φημισμενα για το μεγαλο επειπεδο δυσκολιας (αλλωστε μεχρι και το cover του game στο λεει "Prepare to Die Edition").
Εχω αγορασει GoW 3 (εχω ολα τα GoW αυτο θα ελειπε?) Killzone 3, Resident Evil 5 και AC:Brotherhood αλλα φυσικα ολα αυτα μπορουν να χαρκτηριστουν ευκολα games (αναλογα τι ειδος παιχνιδιων παιζεις).
Α ναι μην μου πειτε κανενα Ninja Gaiden 2/Sigma/3 (καλα το 3 δεν ειναι καν δυσκολο :P)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#469 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 21:10

Έχεις βγάλει μόνος σου το RE5 στο Professional και το θεωρείς εύκολο;

#470 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 21:24

Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να παίξω ένα online παιχνίδι με την αδερφή μου, συγκεκριμένα το Age of Mythology (μη ρωτάτε γιατί). Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να παίξουμε online με πειρατικές εκδόσεις των παιχνιδιών; Αν έχω το αυθεντικό, μπορω να το κάνω install από αντιγραφή και απλά να βάλω το serial από το αυθεντικό; Ρωτάω γιατί ο υπολογιστής της αδερφής μου δε διαβάζει CD/DVD

Δε νομίζω.. είχα προσπαθήσει κάποτε και δεν... ένας φίλος μου έπαιζε με Lan με τον αδερφό του με πειρατικό, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί πάνε πολλά χρόνια.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#471 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 22:40

Ενταξει, δεν ειναι και τοσο δυσκολο το RE:5.
Αμα παιζεις co-op, δεν εχει πολυ νοημα αφου δεν φοβασε μηπως πεθανεις (σχεδον).Ομως πρεπει να πω οτι εχω λιωσει προηγουμενα Resi (τον οποιων το difficulty level ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλυτερο απο αυτο του Resi5) οποτε...
Αλλα και παλι, αμα καταφερεις και παρεις infinite ammo γινεται πανευκολο :D
Το μονο προβλημα που, ας πουμε αντιμετωπιζεις στο Resi5 ειναι οτι σου τελιωνουν οι σφαιρες (στο πρωτο playthrough παντα).
Θελω ενα παιχνιδι που να ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, MIGRAINING HARD που λενε :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 10 Δεκέμβριος 2012 - 22:44

#472 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 22:52

Έχω διαβάσει ότι το Resonance of Fate είναι δύσκολο. Αν θες, δες το.

#473 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 23:19

Λοιπον θελω κατι πολυ απλο...Το πιο δυσκολο game που μπορειται να σκεφτειται για το ps3.Θα αγορασω φυσικα Demon/Dark Souls που ειναι φημισμενα για το μεγαλο επειπεδο δυσκολιας (αλλωστε μεχρι και το cover του game στο λεει "Prepare to Die Edition").
Εχω αγορασει GoW 3 (εχω ολα τα GoW αυτο θα ελειπε?) Killzone 3, Resident Evil 5 και AC:Brotherhood αλλα φυσικα ολα αυτα μπορουν να χαρκτηριστουν ευκολα games (αναλογα τι ειδος παιχνιδιων παιζεις).
Α ναι μην μου πειτε κανενα Ninja Gaiden 2/Sigma/3 (καλα το 3 δεν ειναι καν δυσκολο :P)

Αν ειχες παρει το RE5 Gold Edition και επαιζες το Desperate escape στο professional που εμφανιζονται ορδες απο Majini(που ενα hit εισαι ετοιμοθανατος)Σχιζοφρενεις δολοφονους με τα πριονια κτλ κτλ.Αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.Πιστεψε με :-)
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#474 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2012 - 12:56

Αν ειχες παρει το RE5 Gold Edition και επαιζες το Desperate escape στο professional που εμφανιζονται ορδες απο Majini(που ενα hit εισαι ετοιμοθανατος)Σχιζοφρενεις δολοφονους με τα πριονια κτλ κτλ.Αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.Πιστεψε με :-)

Διστυχως εχω την πρωτη εκδοση και οχι την Gold Edition.Τα DLC δεν μπορω να τα κατεβασω?

Nikos1451Θα το τσεκαρω :)
Παιδια επισεις ποιο παιχνιδι λετε οτι αξιζει περισσοτερο?Dark Souls η dragons Dogma?Το ξερω οτι το DD δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο το Dark Souls αλλα σαν παιχνιδι, ποιο νομιζεται ειναι καλυτερο?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 11 Δεκέμβριος 2012 - 13:21

#475 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2012 - 14:10

Στο professional δεν είναι που εκείνοι οι στρατιώτες spamάρουν τις χειροβομβίδες?

Τα DLC δεν μπορω να τα κατεβασω?

Μπορείς.

Παιδια επισεις ποιο παιχνιδι λετε οτι αξιζει περισσοτερο?Dark Souls η dragons Dogma?Το ξερω οτι το DD δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο το Dark Souls αλλα σαν παιχνιδι, ποιο νομιζεται ειναι καλυτερο?

Καλό είναι το Dragon's Dogma αλλά τα παιχνίδια "Souls" είναι αριστουργήματα. Άμα δεν πάρεις Dark Souls, περίμενε το expansion του DD που θα έχει και επιλογή για Τζαπανέζικες φωνές.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 11 Δεκέμβριος 2012 - 14:11

#476 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2012 - 18:58

Εχει παιξει κανενας Mortal Kombat 9?Καλο ειναι?Πηγε 20 ευρω και...οσο νανε καλη τιμη ειναι :P
Γενικα ειμαι ψιλο φαν τον Mortal Kombat (Eχω τα Deception και Shaolin Monks τα οποια εχω καψει, συνολικα γυρω στις 100 ωρες εχω ξοδεψει και στα δυο) τα οποια θεωρο (κυριος το Deception) φοβερα παιχνιδια.Για πειτε :)

Sorry για το doublepost αλλα ειναι επιγον :P Αμα ειναι σβηστε το απο πανω :D
Naruto Ultimate Ninja Storm Generations vs One Piece Pirate Warriors.Tι θα διαλεγαται?Ποιο ειναι πιο ποιοτικο σαν game και πιο πιστο στο ανιμε?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tristessa: 23 Δεκέμβριος 2012 - 21:47

#477 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 02:12

Εχει παιξει κανενας Mortal Kombat 9?Καλο ειναι?Πηγε 20 ευρω και...οσο νανε καλη τιμη ειναι :P
Γενικα ειμαι ψιλο φαν τον Mortal Kombat (Eχω τα Deception και Shaolin Monks τα οποια εχω καψει, συνολικα γυρω στις 100 ωρες εχω ξοδεψει και στα δυο) τα οποια θεωρο (κυριος το Deception) φοβερα παιχνιδια.Για πειτε :)

Sorry για το doublepost αλλα ειναι επιγον :P Αμα ειναι σβηστε το απο πανω :D
Naruto Ultimate Ninja Storm Generations vs One Piece Pirate Warriors.Tι θα διαλεγαται?Ποιο ειναι πιο ποιοτικο σαν game και πιο πιστο στο ανιμε?

Φίλε το God of War 3 που έχεις αν το παιξείς στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας, στο τέταρτο δλδ, μέτα το ninja gaiden προσωπικά ήταν το πιο δύσκολο action/adventure παιχνιδι που έχω παίξει.Ειδικά αυτη η μάχη με τον σκορπιό, πωωω τι ήταν αυτό το πράγμα μιλάμε.
Το Dark Souls θέλει περισσότερο να ξέρεις να παίζεις πολυ καλά rpg games και κάπως λιγότερο action.Αν ξέρεις που να φαρμάρεις, αγοράζεις τα σωστά όπλα σωστά skills και σωστά items, τότε το DS γίνεται αυτομάτως αρκέτα πιο βατό απ'όσο περιγράφεται :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#478 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 11:42

Το unreal tournouament βγαίνει ακόμα για linux? Μια έκδοση θυμάμαι έτρεχε σε linux.

#479 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 12:37

επαιξα προσφατα To the Moon.

ισως απο αποψη σεναριου το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει τα τελευταια χρονιa.Δυστηχως η συμμετοχη του παικτη ειναι περιορισμενη,δηλ απλα μαζευεις στοιχεια και ενωνεις παζλ αλλα παρολα αυτα το σεναριο σε αποζημιωνει συναισθηματικα.

ετοιμαζουν και δευτερο επεισοδιο αλλα δεν ξερω αν θα το αγορασω.

#480 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2013 - 13:17

Παιδια Resident Evil 6 εχει προβληματα (ps3 εκδοση)?(Lag, Freezing etc)Ακουσα οτι οσοι το ειχαν κανει pre-order απο psn ειχαν καποια προβληματακια...