Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#346 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 April 2011 - 14:48

King's Bounty(turn based strategy) και The Next Big Thing (point and click adventure).

#347 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 April 2011 - 20:20

Yπάρχει κανένα παιχνίδι για PSP που να έχει θεματολογία demons and stuff?

v4kFmx.png

#348 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 27 April 2011 - 01:52

King's Bounty(turn based strategy) και The Next Big Thing (point and click adventure).

Παίζω king's bounty, ευχαριστώ πολύ για την ωραία πρόταση, είναι καλό προσωρινό (μέχρι να βγει το νέο hom&m) υποκατάστατο του heroes of might and magic. :D Το the next big thing δεν το έχω ακόμα, θα το κατεβάσω όμως και αυτό μέσα στις επόμενες μέρες.

#349 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 10 May 2011 - 21:29

εχει κανεις να μου προτεινει καλα και ωραια παιχνιδια για ds εκτος βεβαια απο ολα τα παιχνιδια του mario και των pokemon και εκτος απο elite beat agents the world ends with you και τα ff??????????????

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#350 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 May 2011 - 21:47

Suikoden Tiekries.

Also...
Suikoden>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Final Fantasy

#351 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 10 May 2011 - 21:50

Suikoden Tiekries.

Also...
Suikoden>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Final Fantasy

καλο φαινεται! θυμιζει ff!!κατι αλλο?

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#352 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 10 May 2011 - 22:06

Εγω θα σου προτεινω τα παρακατω τρια αλλα δεν ξερω εαν ειναι του γουστου σου.

Metroid Prime Hunters-Tο πιο αξιολογο fps για το DS.
Kingdom Hearts 358/2 Days-Εαν εισαι fan της σειρας επιβαλλεται να το παιξεις.
BLEACH The 3rd Phantom-Πολυ ωραιο turn-based strategy,με ενδιαφερουσα ιστορια καθως μαθαινουμε αρκετα πραγματα για το παρελθον της Soul Society.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#353 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 May 2011 - 22:32

εχει κανεις να μου προτεινει καλα και ωραια παιχνιδια για ds εκτος βεβαια απο ολα τα παιχνιδια του mario και των pokemon και εκτος απο elite beat agents the world ends with you και τα ff??????????????

Ace Attorney.
Enough said.
Δεν ειναι απο τα παιχνιδια που θα αρεσαν σε ολους, εμενα παντως ειναι το αγαπημενο μου.

O6rrvsU.jpg

#354 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 May 2011 - 23:01

CASTLEVANIA.

qzMHWHd.png

#355 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 13 May 2011 - 13:05

the legend of kage 2 το αγαπημενο μου game για ds τσεκαρετο οπωσδηποτε [media]http://www.youtube.com/watch?v=_KR7ctD-Q2U[/media]

επισης και το go go cosmo cops ειναι πολυ καλο [media]http://www.youtube.com/watch?v=W_nnVnPhvR4[/media]

((και αν και σε πολους δεν αρεσει αλλα εγω το γουσταρω απιστευτα)) Rayman Raving Rabbids 2 [media]http://www.youtube.com/watch?v=6hXZborE2-k[/media]

#356 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 13 May 2011 - 13:12

the legend of kage 2 το αγαπημενο μου game για ds τσεκαρετο οπωσδηποτε [media]http://www.youtube.com/watch?v=_KR7ctD-Q2U[/media]

Eπισης απο τα αγαπημενα μου για DS.
Το ειχα πρωτοπαιξει εξ αιτιας του παλιου Legend of Kage που επαιζα παλια, και μπορω να πω πως με εντυπωσιασε η τεραστια αλλαγη.

Απο κει και περα, καποια πολυ καλα παιχνιδια για DS ειναι:Fire emblem:Shadow dragon, Advance Wars: Dark Conflict, Warioware touched, Castlevania Order of Eclesia και αρκετα αλλα για τα οποια αν θελετε με ρωτατε.

O6rrvsU.jpg

#357 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 15 May 2011 - 14:43

Metroid Prime Hunters-Tο πιο αξιολογο fps για το DS.

Really?Για να ειμαι ειλικηρνεις(το σκοτωσα) δεν μου πολυαρεσε.Το trilogy ηταν 10000000 φορε καλυτερο....

sc5bab.jpg

#358 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 21 May 2011 - 18:12

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο παιχνίδι στο στυλ του Chrono Trigger?
Intelligence is nothing without wisdom...

#359 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 21 May 2011 - 18:16

Radiant Historia!

#360 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 21 May 2011 - 19:35

Παίζεται αυτό στο pc? :S
Intelligence is nothing without wisdom...