Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#331 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 09:49

Κατεβάζω Silent hill shattered memories...Ξέρει κανείς αν αξίζει?

Δεν χρειαζοταν καν να το ρωτησεις αυτο.Trust me.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#332 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 10:14

Ι trust you and your avatar :nod: (αν σου πω οτι το περίμενα πως θα απαντήσεις εσυ? :P)

v4kFmx.png

#333 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 13:43

Για παιρεταιρω επιβεβαιωση, (γιατι το να σου λεει ο Omoikne οτι το Silent Hill ειναι καλο, ειναι σαν να σου λεω εγω το ιδιο για το Dynasty Warriors), σου λεω και γω οτι ειναι πολυ καλο.
Μην περιμενεις ιδιαιτερο horror, αλλα το σεναριο και τα ψυχολογικα τεστ ειναι πολυ καλοφτιαγμενα.
Σιγουρα αξιζει να το παιξει κανεις παραπανω απο μια φορα.

O6rrvsU.jpg

#334 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 15:32

Ντάξει απο λίγο που έπαιξα , δεν έχει τίποτα τρομαχτικό στην αρχή αλλά εχω πάντα την αίσθηση οτι κάτι θα γίνει! Ghost girl in the playground ftw!

v4kFmx.png

#335 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 21:14

To shattered memories δεν επικεντρωνεται τοσο πολυ στο horror στοιχειο.Κυριος αξονας του παιχνιδου ειναι η ψυχολογια των πρωταγωνιστων καθως κ οι αντιδρασεις του ιδιου του παικτη.Για αυτο το λογο παιζουν σημαντικο ρολο στην εξελιξη του παιχνιδιου τα διαφορα ψυχολογικα τεστς του Dr.K.Αναλογα με τις απαντησεις σου αλλαζουν ορισμενα πραγματα στο παιχνιδι.Καθε φορα που το παιζεις θα παρατηρεις κ κατι διαφορετικο.Αυτο αυξανει κατα πολυ το replay value.Συνολικα υπαρχουν 5 endings κ θα σου προτεινα να τα κυνηγησεις ολα.

psychology warning: "This video game psychologically profiles you as you play. It gets to know who you really are then uses this information to change itself, it uses its knowledge against you, creating your own personal nightmare. This game plays you as much as you play it." :hehehe:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#336 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 19:58

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάνα καλό strategy game?

Βασικά αυτο που με ενδιαφερει κυρίως είναι να έχει πολύ καλο single player/custom games vs AI κλπ μιας και δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθώ με online.Δηλαδή να υπάρχουν αρκετά επίπεδα δυσκολίας, με αρκετές διαφορές στη συμπεριφορά κλπ.

Με λίγα λόγια πως είναι το Starcraft 2?Καμία σχέση.

Bonus για magic/medieval feeling αλλά και σε sci-fi δε θα τα χαλάσουμε, και για ένα καλό story αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Καλύτερα όχι total war/fire emblem, not in mood xd

qzMHWHd.png

#337 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 20:13

King Arthur is pretty nice.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#338 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 20:28

Βασικά αυτο που με ενδιαφερει κυρίως είναι να έχει πολύ καλο single player/custom games vs AI κλπ μιας και δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθώ με online.Δηλαδή να υπάρχουν αρκετά επίπεδα δυσκολίας, με αρκετές διαφορές στη συμπεριφορά κλπ.

Bonus για magic/medieval feeling αλλά και σε sci-fi δε θα τα χαλάσουμε, και για ένα καλό story αλλά δεν είναι απαραίτητο.

King Arthur is pretty nice.

+1 για το King Arthur

Κάτι σε λίγο πιο εύκολο, αλλά και πιο ενδιαφέρον λόγω ιστορίας, Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece.
Εγώ παίζω ακόμα το Philip of Macedon.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#339 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 00:00

Πρεπει να το εχω ξανααναφερει στο συγγεκριμενο θρεντ, αλλα το Majesty πιστευω πως ειναι ακριβως αυτο που περιγραφεις.
Το πρωτο Majesty εχει ενα πιο retro feeling, αλλα το δευτερο πρεπει να ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο, καθως εχουν περιπου 10 χρονια διαφορα μεταξυ τους.

Μια καλη επιλογη θα ηταν και το Stronghold.Επισης πολυ καλη RTS σειρα.

O6rrvsU.jpg

#340 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 15:08

Thanks people:nod:

Το king Arthur και το Majesty μου μοιάζουν ιδανικά.

qzMHWHd.png

#341 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 15:33

Δεν ξερω αν μετραει γιατι ειναι διαφορετικο στιλ απο τα αλλα ομως προτεινω fire emblem με τα χιλια!!

sc5bab.jpg

#342 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 15:43

Δεν ξερω αν μετραει γιατι ειναι διαφορετικο στιλ απο τα αλλα ομως προτεινω fire emblem με τα χιλια!!

....

#343 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 16:16

βάλτα ανάποδα , να βγάζει πιο πολύ νοημα

v4kFmx.png

#344 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 20:37

ουπς:OMG3:

sc5bab.jpg

#345 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 07:39

Πριν 3 βδομάδες μου ήρθε το νέο pc, είχα το παλιό απ'το 2001, και είχα σχεδόν σταματήσει να παίζω παιχνίδια! Τώρα έχω διάφορα παιχνίδια... Torchlight, starcraft2, magicka, trine, super meatboy, warhammer 40k down of war2, deathspank, dead rising2, crysis2, battlefield bad company2. Απ'αυτά μόνο το starcraft2, και το super meatboy παίζω ακόμα. Τα υπόλοιπα είτε τα έχω βαρεθεί/τερματίσει ή δεν μου άρεσαν αρκετά ώστε να ασχοληθώ πολύ μαζί τους. Παλιά γούσταρα πολύ rpg σαν το fallout και το baldurs gate, point & click adventurάκια, και έλιωνα να παίζω heroes of might and magic 2 & 3.

Θα ήθελα...

(A) Κάποιο πρόσφατο rpg που να μην είναι σκέτο hack & slash, και θα προτιμούσα να μην είναι σε 3d.
(Β) Κάποιο ωραίο Turn-based strategy.
(Γ) Κάποιο ωραίο adventurάκι, point and click.

Thanks in advance! :)