Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 8 Ψήφοι

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
408 replies to this topic

#406 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 388 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2026 - 17:24

Εβδομαδιαια επεισοδια της μιας ωρας περιπου, κατι που μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα batch releases της προηγουμενης σαιζον.

Αυτό πού το είδες αχαχαχ? Ουτέ καν δυστυχώς, δεν έχουμε ιδέα πότε θα βγει, αν μη τι άλλο μόλις ανακοίνωσαν ότι (ευτυχώς δηλαδή) το "STAGE 2" θα βγει μέσα στο 2026. Είναι εμφανές ότι θα το κάνουν σε batches σαν του part 6, απλά ακόμη χειρότερα  :hahaha:

Γενικά τα έχουν κάνει σκατά εκεί πέρα. Και κρίμα γιατί το παρτ 7 είναι πολύ καλό και αξίζει ένα σοβαρό εβδομαδιαίο hype. Αλλά προφανώς δεν ακούνε ούτε σέβονται τους φανς τους.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#407 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2026 - 18:27

Αυτό πού το είδες αχαχαχ? Ουτέ καν δυστυχώς, δεν έχουμε ιδέα πότε θα βγει, αν μη τι άλλο μόλις ανακοίνωσαν ότι (ευτυχώς δηλαδή) το "STAGE 2" θα βγει μέσα στο 2026. Είναι εμφανές ότι θα το κάνουν σε batches σαν του part 6, απλά ακόμη χειρότερα  :hahaha:

Γενικά τα έχουν κάνει σκατά εκεί πέρα. Και κρίμα γιατί το παρτ 7 είναι πολύ καλό και αξίζει ένα σοβαρό εβδομαδιαίο hype. Αλλά προφανώς δεν ακούνε ούτε σέβονται τους φανς τους.

Lol καλα λες, ειδα το πρωτο επεισοδιο που βγηκε μονο του και απο συνηθεια υπεθεσα πως θα ειναι εβδομαδιαια. Εμεινα κι εγω με τη χαρα.  :sigh2: 

Εχουν πει οτι θα το βγαλουν σε batches ομως, ή παιζει να βγαζουν τα επεισοδια ενα ενα καθε όποτε τους καπνισει; Γιατι να ειναι σε batches αλλα με το πρωτο επεισοδιο μονο του ειναι καπως περιεργο.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#408 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 388 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2026 - 03:57

Ε το πρώτο επεισόδιο κάλυψε όλο το πρώτο Stage, συν ότι είναι πρεμιέρα και πρέπει να κάνει εντύπωση, ΙΔΙΩΣ άμα είναι να μας έχουνε με batches οποτε τους κατέβει. Τα επόμενα επεισόδια/batches μπορεί να είναι παραπάνω από ένα επεισόδια το καθένα, ποιος ξέρει. Πάντως έχουν κάνει φοβερή μαλακία αχαχαχ

Εγώ πλέον έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε καν openings και τα λοιπά πια  :hahaha:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#409 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2026 - 09:26

Ψυχραιμία τα λέμε σε τρία χρόνια που θα τελειώσει η σεζόν.
rsrGbGx.gif