Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 8 Ψήφοι

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation


  • Please log in to reply
392 replies to this topic

#391 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.709 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2021 - 09:08

Νέα σεζόν

 

https://www.animenewsnetwork.com/news/2021-04-04/jojo-bizarre-adventure-part-6-stone-ocean-manga-gets-anime-starring-ai-fairouz/.171450

 

και χαζό pv αν ξέρετε Ιαπωνικά

 

Youtube Video

 

Επίσης το spin off

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Thus_Spoke_Kishibe_Rohan

 

είναι στο Netflix για όποιον θέλει να το δει.


rsrGbGx.gif

#392 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.709 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2023 - 14:30

Καταρχάς ωραίο το spin off, στην αρχή δίνει κι ένα hint για την επόμενη σεζόν Jojo. Επειδή η υπόθεση που είχε το κάθε επεισόδιο και ο seiyu ήταν ο ίδιος με τον medicine seller νόμιζα ότι έβλεπα mononoke.

Ανιγουει, πολύ καλό το spin off βλέπετε ευχάριστα σαν διάλειμμα μεταξύ δύο σεζόν.

Μετά από πολλούς μήνες που το είχα αφήσει στη μέση γιατί έπαιζα Witcher, τελείωσα το golden wind. Μέχρι στιγμής για μένα η καλύτερη σεζόν, πολύ δράση και δεν σε αφήνει καθόλου να χαλαρώσεις. Μου άρεσε που άφησε λίγο στην μπάντα τον jojo, αν και οκ είχε το πιο σπασμένο stand από όλη την παρέα. Επίσης μου άρεσε που δεν πολύ προσπάθησε και πολύ να δέσει τον νέο jojo με τους παλιούς. Το αναφέρει στα πρώτα επεισόδια και τελειώνει εκεί. Πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση του mangaka, αναγνωρίζει τα λάθη του και σε κάθε επόμενη σεζόν τα κουρεύει με αποτέλεσμα να κρατάει φρέσκια μια ιδέα που οκ από υπόθεση πάνω κάτω είναι η ίδια.

Πάμε για την τελευταία να δούμε τι θα δούμε και σε αυτή.
rsrGbGx.gif

#393 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 336 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2023 - 23:51

Βλεπω και εγω jojo αυτον τον καιρο. Αυτη τη στιγμη ειμαι περιπου 1/3ο του δρομου παρτ 4.

 

Επίσης μου άρεσε που δεν πολύ προσπάθησε και πολύ να δέσει τον νέο jojo με τους παλιούς. 

Η αληθεια ειναι οτι στο παρτ 4 με χαλασε πολυ ο τροπος που επρεπε να δικαιολογησουν την υπαρξη του Josuke και μου χαλασε λιγο την εικονα που ειχα για τον πατερα του.

 

Εχω ακουσει και εγω οτι το παρτ 5 ειναι πολυ καλο, παρολ'αυτα προφανως δεν εχω αποψη ακομα.

 

Αν επρεπε να καταταξω τα παρτς εως τωρα, μαζι με το 4 που βλεπω, μαλλον θα πηγαιναν ετσι:

2 > 4 > 1 > 3

Το 2 ειναι με διαφορα το καλυτερο. Το παρτ 3 μου αρεσε πολυ, αλλα ειχε αρκετα θεματακια που θαφτηκαν κατω απο το αστειρευτο coolness των χαρακτηρων (το καλυτερο καστ με διαφορα), και τελος παντων απλα εκτιμω το παρτ 1 πολυ περισσοτερο. Το παρτ 4 το διασκεδαζω πολυ, εχει φοβερη αισθητικη και τον πλεον αγαπημενο μου Jojο, τον Josuke. Μου αρεσει ιδιαιτερα η ιδεα "μικρων μυστηριων" στην πολη, ειναι ωραια αλλαγη απο την πιο επικη πλοκη του παρτ 3. Γενικα ο Αρακι φαινεται οτι πειραματιζεται με διαφορες ιδεες και αλλαγες σε καθε νεο παρτ και μου αρεσει ο τροπος που προσεγγιζει τις πλοκες, ανεξαρτητα απο το ποσο καλα μπορει να λειτουργησουν στο τελος.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 26 Φεβρουάριος 2023 - 23:51

8J90AKf.jpg

that's a dude!