Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 8 Ψήφοι

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#136 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2013 - 01:02

23??? Στο MAL λέει 26...Τι στο...κάποιος να μας δώσει τα φώτα του!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2013 - 17:26

Σιγα μην τελειωσει στο επομενο.Κρινοντας απο το οτι γινεται στα επομενα chapter στο Manga δεν χωρανε ολα να μπουν.Εγω του δινω 2 αντε 3 το πολυ επεισοδεια ακομη.(Για την 2η season παντα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 11 Μάρτιος 2013 - 23:28

header.jpg?t=1485907896

#138 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2013 - 17:29

Γιατί τρομάζεις τον κόσμο ρε Πετράν;

#139 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2013 - 11:32

εγω φταιω; ο Dio Brando το αρχισε και με μπερδεψε.

τελικα ρωτησα στο Animesuki, παμε για 26. απλα τωρα στο μισο του 23 τελειωνει λογικα η μαχη με τον εναν και αρχιζει η μαχη με τον αλλον.

οχι γιατι ηθελα να δω την τελικη μαχη μονοκοπανια που ειναι πορωτικοτερη ετσι, αλλα ξενερωσα στο τελος. ξανα λοιπον σε ενα μηνα θα γραψω εδω.

#140 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 14:24

Spoiler: 23

#141 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 16:41

Δυσκολεύομαι να το πιστεύσω αλλά

Spoiler:

Μαζί με το Shinsekai Yori είναι το ανιμε της χρονιάς κατ' εμέ. Τρομερή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 11:40

Δυσκολεύομαι να το πιστεύσω αλλά

Spoiler:

Μαζί με το Shinsekai Yori είναι το ανιμε της χρονιάς κατ' εμέ. Τρομερή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

ναι και εγω ηδη απο το manga πριν χρονια θυμομουν οτι υπηρχε μια σχεση αναμεσα στον Jojo και σε καποιον/α. τελικα ηταν αυτη.
Spoiler: manga spoilers

#143 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 12:10

Good job with the spoilers Petran!

Το τελευταίο επεισόδιο πιστεύω ήταν από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο μέχρι στιγμής. Μέσα στην ανατροπή και το suspence με το sountrack να δένει άψογα. me liked.

#144 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 13:12

ποια spoilers; εγω μιλαω γενικως και αοριστως

#145 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 13:33

Όντως δεν ήταν spoiler όταν το έγραψε ο Πετράν αλλά τώρα που έγινε η συζήτηση για το ότι είναι spoiler έγινε spoiler

#146 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 15:47

Εφόσων μπήκε σε tag είμαστε καλυμένοι και όλα καλά :P

#147 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 16:33

Από τα καλύτερα μάνγκα που έχουν βγει και από τις καλύτερες άνιμε μεταφορές. Μακάρι να συνεχιστεί για αρκετά άρκ του manga.Σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσεις και για αυτό και σαν animeclipse αποφασίσαμε να τη βγάλουμε τουλάχιστον για το πρώτο αρκ από bd για να την προσφέρουμε σε όλους τους απανταχού φαν.
Ελπίζω το κάψιμο να συνεχιστεί για καιρό ακόμα γιατί σπανίζουν χαρακτήρες σαν το Jojo. Eπιτέλους να μην μένει και το Hokuto no Ken παραπονεμένο σαν το μοναδικό manly anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 18 Μάρτιος 2013 - 16:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

#148 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 14:18

Εφόσων μπήκε σε tag είμαστε καλυμένοι και όλα καλά :P

Ναι καλα, το δικο σου σχολιο επρεπε να μπει σε τag. Τί ανακατευεσαι εκει που δεν σε σπερνουν; Χωρια που με υποχρεωσες στους ερμους τους διαχειριστες.
Θα το ξεπληρωσω με καμια παρουσιαση εκπληξη στο αμεσο μελλον.
Οι γκρινιαζουσες μειοψηφιες επικρατουν τελικα

#149 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 17:29

Ναι καλα, το δικο σου σχολιο επρεπε να μπει σε τag. Τί ανακατευεσαι εκει που δεν σε σπερνουν; Χωρια που με υποχρεωσες στους ερμους τους διαχειριστες.
Θα το ξεπληρωσω με καμια παρουσιαση εκπληξη στο αμεσο μελλον.
Οι γκρινιαζουσες μειοψηφιες επικρατουν τελικα

Αν σε πείραξε το ειρωνικό του σχόλιου μου ζητώ συγνώμη- Από κει και πέρα όχι, το αρχικό σου post εξακολουθώ να το θεωρώ spoiler (έστω και subtle) για οποιονδήποτε νοήμων άνθρωπο. Αν δεν ήθελες να υποχρεωθείς σε διαχειριστή, ας το έβαζες (ή ας το edit-αρες) σε spoiler tag μόνος σου. Η σειρά, με όλο το υλικό που κυκλοφορεί γύρω από αυτήν, καθώς το manga τρέχει επί πόσα χρόνια, περιτριγυρίζεται από spoilers ακόμα και με ένα απλό google search. Ας μην κάνουμε τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι. Have fun

#150 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2013 - 22:26

Λοιπον αρχισα και εγω την σειρα!Εχω δει μονο το πρωτο επεισοδειο αλλα με τραβηξε και θα την συνεχισω!Ομως ρε παιδια εχω μια απορια!!!Κατι λεγατε πιο πανω οτι θα τελιωσει σε 2-3 επεισοδεια κλπ ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο!Μηπως εννοειται οτι θα τελιωσει η seasson και καταλαβα εγω λαθος???Τελωσπαντων δεν θελω να τελιωσει ακομη!Please ας μου ξεκαθαρισει καποιος αν εννουσατε οτι τελιωνει η seasson η η σειρα ολοκληρη και σε πιο σημειο του manga βρησκεται περιπου!Thanks προκαταβολικα ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 23 Μάρτιος 2013 - 22:27

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om