Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 8 votes

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation


  • Please log in to reply
402 replies to this topic

#391 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 08 April 2021 - 09:08

Νέα σεζόν

 

https://www.animenewsnetwork.com/news/2021-04-04/jojo-bizarre-adventure-part-6-stone-ocean-manga-gets-anime-starring-ai-fairouz/.171450

 

και χαζό pv αν ξέρετε Ιαπωνικά

 

Youtube Video

 

Επίσης το spin off

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Thus_Spoke_Kishibe_Rohan

 

είναι στο Netflix για όποιον θέλει να το δει.


rsrGbGx.gif

#392 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 February 2023 - 14:30

Καταρχάς ωραίο το spin off, στην αρχή δίνει κι ένα hint για την επόμενη σεζόν Jojo. Επειδή η υπόθεση που είχε το κάθε επεισόδιο και ο seiyu ήταν ο ίδιος με τον medicine seller νόμιζα ότι έβλεπα mononoke.

Ανιγουει, πολύ καλό το spin off βλέπετε ευχάριστα σαν διάλειμμα μεταξύ δύο σεζόν.

Μετά από πολλούς μήνες που το είχα αφήσει στη μέση γιατί έπαιζα Witcher, τελείωσα το golden wind. Μέχρι στιγμής για μένα η καλύτερη σεζόν, πολύ δράση και δεν σε αφήνει καθόλου να χαλαρώσεις. Μου άρεσε που άφησε λίγο στην μπάντα τον jojo, αν και οκ είχε το πιο σπασμένο stand από όλη την παρέα. Επίσης μου άρεσε που δεν πολύ προσπάθησε και πολύ να δέσει τον νέο jojo με τους παλιούς. Το αναφέρει στα πρώτα επεισόδια και τελειώνει εκεί. Πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση του mangaka, αναγνωρίζει τα λάθη του και σε κάθε επόμενη σεζόν τα κουρεύει με αποτέλεσμα να κρατάει φρέσκια μια ιδέα που οκ από υπόθεση πάνω κάτω είναι η ίδια.

Πάμε για την τελευταία να δούμε τι θα δούμε και σε αυτή.
rsrGbGx.gif

#393 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 26 February 2023 - 23:51

Βλεπω και εγω jojo αυτον τον καιρο. Αυτη τη στιγμη ειμαι περιπου 1/3ο του δρομου παρτ 4.

 

Επίσης μου άρεσε που δεν πολύ προσπάθησε και πολύ να δέσει τον νέο jojo με τους παλιούς. 

Η αληθεια ειναι οτι στο παρτ 4 με χαλασε πολυ ο τροπος που επρεπε να δικαιολογησουν την υπαρξη του Josuke και μου χαλασε λιγο την εικονα που ειχα για τον πατερα του.

 

Εχω ακουσει και εγω οτι το παρτ 5 ειναι πολυ καλο, παρολ'αυτα προφανως δεν εχω αποψη ακομα.

 

Αν επρεπε να καταταξω τα παρτς εως τωρα, μαζι με το 4 που βλεπω, μαλλον θα πηγαιναν ετσι:

2 > 4 > 1 > 3

Το 2 ειναι με διαφορα το καλυτερο. Το παρτ 3 μου αρεσε πολυ, αλλα ειχε αρκετα θεματακια που θαφτηκαν κατω απο το αστειρευτο coolness των χαρακτηρων (το καλυτερο καστ με διαφορα), και τελος παντων απλα εκτιμω το παρτ 1 πολυ περισσοτερο. Το παρτ 4 το διασκεδαζω πολυ, εχει φοβερη αισθητικη και τον πλεον αγαπημενο μου Jojο, τον Josuke. Μου αρεσει ιδιαιτερα η ιδεα "μικρων μυστηριων" στην πολη, ειναι ωραια αλλαγη απο την πιο επικη πλοκη του παρτ 3. Γενικα ο Αρακι φαινεται οτι πειραματιζεται με διαφορες ιδεες και αλλαγες σε καθε νεο παρτ και μου αρεσει ο τροπος που προσεγγιζει τις πλοκες, ανεξαρτητα απο το ποσο καλα μπορει να λειτουργησουν στο τελος.


Edited by Angel.tze, 26 February 2023 - 23:51.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#394 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 01 June 2023 - 18:54

Λοιπόν το πολύ Playstation με χαλάει. Τελείωσα τα πάντα όλα φχαριστώ.

Ωραία και η τελευταία σεζόν, φοβερά χρώματα και μουσική, γενικά πολύ ενδιαφέρουσα και ΕΝ ΝΟΕΙ ΤΑΙ επικό τέλος. 

Πραγματικά δεν ξέρω πως τα σκέφτεται, αντέ να περιμένουμε τώρα μερικά χρόνια ακόμα να βγουν και τα επόμενα.  :wet2:


rsrGbGx.gif

#395 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 June 2023 - 19:30

Εμένα δυστυχώς το part 6 δεν με ενθουσίασε. Τα πρώτα δύο batches τα βρήκα πολύ άσχημα από άποψης pacing και γεγονότων, σε σημείο που δεν μπορούσα να νιώσω τα συναισθηματικά κομμάτια του σχεδόν καθόλου. Πιστεύω φταίει η εμπλοκή του Netflix, αλλά και το γεγονός ότι άλλαξαν σκηνοθέτη για κάποιον λόγο. Άσχημο CGI, πολύ παράξενο pacing και ασύνδετες στιγμές, αλλά και δυστυχώς πολύ αδιάφοροι side χαρακτήρες, με εξαίρεση την FF. Ο Anasui και ο Weather Report ευτυχώς γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντες στο τρίτο batch, αλλά η Ermes καθόλου.

 

Ευτυχώς το τρίτο batch ήταν πολύ καλύτερο και από μάχες και από plot points και από backstories και από ανάπτυξη χαρακτήρων, αυτό ευτυχώς το απόλαυσα, ακόμα και παρά τα διάφορα θεματάκια που είχα πχ

 

Spoiler:

 

Ειδικά η τελική μάχη ήταν τρομερά hype, ο κακός κουβάλησε πάρα πολύ πραγματικά. Το φινάλε εμένα με άφησε με πολύ ανάμεικτα συναισθήματα. Απ' όπου και να το πιάσεις, δεν είναι καλό τέλος. Στην καλύτερη bittersweet, στην χειρότερη απίστευτα bitter. Σίγουρα με έκανε να νιώσω απίστευτα άσχημα πάντως, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από Jojo. Επίσης έχω σοβαρό απωθημένο με τον ρόλο της Jolyne στο φινάλε.

 

Spoiler:
Καταλαβαίνω γιατί το έκανε έτσι, αλλά δεν με ικανοποιεί.

 

 

Τώρα διαβάζω το part 7, το οποίο έχει φανταστικό premise, φοβερούς χαρακτήρες και πολύ διασκεδαστικές εξελίξεις μέχρι τώρα. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα τρελάνει κόσμο όταν γίνει άνιμε, αρκεί να μην έχει μαλακίες τύπου Netflix και διαφορετικές ομάδες στη μέση. Κάντε το όπως τα παλιά Jojo, PLEASE!


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#396 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 01 June 2023 - 21:39

Θα συμφωνήσω, τα δύο πρώτα ήταν κάπως βαρετά για αυτό έκανα και τόσο καιρό να τελειώσω την σειρά. Το Netflix είναι αλήθεια ότι πιάνει σκατα γίνεται αλλά νομίζω ήταν κάπως χαζό το premise ήδη από το manga. Σε όλα τα προηγούμενα γυρίζαν όλο τον κόσμο, εδώ πήγε και τους έβαλε όλους σε μια φυλακή. Νομίζω ήταν δεδομένο ότι ο ρυθμος θα ήταν διαφορετικός και φάνηκε μόλις βγήκαν από το κλουβί. Εκεί τα επεισόδια φεύγανε νερό και οι χαρακτήρες αναπτύχθηκαν. Στην φυλακή το μόνο arc που διασκέδασα όπως με τις υπόλοιπες σεζόν ήταν στα επεισόδια με τον ντουμπανο τον φύλακα που δεν καταλάβαινε τίποτα. Μου θύμισε Baki. Για το τέλος ναι, συμφωνώ ποιος χέστηκε για τον emporio αλλά δυστυχώς ήταν ο μόνος που ας πουμε έβγαζε νόημα ότι μπορούσε να τελειώσει το arc. Τεσπά όχι η καλύτερη σεζόν αλλά αρκετά διασκεδαστική για μένα ώστε να είναι στις καλές. Για μένα η 1η ήταν μακράν η χειρότερη και η πιο βαρετή αν και είχε περισσότερα να πει αφού όλοι οι main χαρακτήρες εισάγονται εκεί.
rsrGbGx.gif

#397 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 June 2023 - 23:34

Εμένα όμως μου άρεσε πολύ η ιδέα της φυλακής, να υπάρχουν δηλαδή διάφορες μάχες και καταστάσεις σε έναν τέτοιο, περιορισμένο χώρο, απλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν καλά. Τα επεισόδια με τον φύλακα ήταν όντως καλά, αν και λίγο το παρατράβηξαν με τους κομήτες και μετά με τον τυπά με τον δράκο, ίσως από τις πιο βαρετές μάχες που έχω δει. Όταν βγήκαν από την φυλακή, όντως, βελτιώθηκε απότομα, αλλά ακόμα και εκεί ένιωθα ότι δεν υπήρχαν υψηλά στοιχήματα. Λες και, όσο χρόνο και να έπαιρναν Jolyne and co να βρουν τον Pucci, δεν είχε σημασία, ενώ προφανώς έπρεπε να νιώθουμε μια ένταση, μια βιασύνη. Γενικά πολύ αδύναμο παρτ, το χειρότερο απ' όλα μακράν.

 

Το παρτ 1 είναι από τα αγαπημένα μου, βασικά, είναι μικρό, αλλά έχει πολύ ζουμί για μένα, όπως και έναν από τους πιο iconic κακούς γενικά. Τα πρώτα πέντε επεισόδια ήταν οκ ας πούμε, αλλά τα τελευταία τέσσερα μου άρεσαν πάρα πολύ. Ήταν το πρώτο δείγμα καλής μάχης μεταξύ Jonathan και Dio και, ενώ τα motivations ήταν αρκετά απλά (revenge for father), οι στιγμές δούλεψαν πολύ καλά για μένα. Το τελευταίο επεισόδιο στο καράβι με τη φωτιά το σκέφτομαι ακόμα συχνά και το είδα πριν από 6 μήνες.

 

Και κάτι τελευταίο αν ψήνεσαι. Μπορείς να μου κάνεις κατάταξη τα παρτ από το καλύτερο προς το χειρότερο?

 

Για μένα είναι κάπως έτσι: 4 > 2 > 5 > 1 = 3 > 6

 

Το 4 το λατρεύω, είναι peak Jojo από την αρχή μέχρι το τέλος και ο Josuke είναι το καλύτερο αγόρι της πόλης. Το 2 είναι καταπληκτικό και λατρεύω τον Joseph σαν πρωταγωνιστή. Το παρτ 5 είναι πολύ καλογραμμένο, αν και ένιωσα ότι ο Bucciarati ήταν περισσότερο πρωταγωνιστής από τον Giorno. Παρτ 1 και 3 μου αρέσουν πολύ, ανάλογα τη διάθεσή μου αλλάζω και τη σειρά (το παρτ 3 έχει και το καλύτερο καστ). Το παρτ 6 είναι το χειρότερο με διαφορά, δυστυχώς.

 

Το παρτ 7 δεν το έχω τελειώσει οπότε δεν το βάζω στην κατάταξη, παρολ' αυτά έχω πολύ υψηλές προσδοκίες!


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#398 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 June 2023 - 01:10

Τελείωσα πρόσφατα το Part 6. Το πως το χειρίστηκε το Netflix με τα batches σκότωσε πάρα πολύ το momentum της σειράς. Ούτε είχα τα JoJo Fridays, τον χαβαλέ και τα memes που είχα με το Part 5 κάθε εβδομάδα, ούτε μπορούσα να κάτσω να το δω με την μία, όπως με τα προηγούμενα. Δεν βοήθησε επίσης ότι σε σχέση με τα προηγούμενα parts ήταν υπερβολικά plot heavy και οι χαρακτήρες υπέφεραν εξαιτίας αυτού. Νομίζω ο μόνος χαρακτήρας που θα μου μείνει από τους πρωταγωνιστές είναι ο Weather Report και το OP stand του. Παρόλα αυτά, το Part μου άρεσε αρκετά λόγω του Pucci, με διαφορά κατά την γνώμη μου ο καλύτερος JoJo villain των έξι πρώτων μέρων, ο οποίος το πήρε στις πλάτες του και το κουβάλησε από την αρχή ως το τέλος. Ναι, δεν είναι εικονικός όπως ο Dio, memelicious όπως ο Kars ή ενδιαφέρον κόνσεπτ χαρακτήρα όπως ο Kira, αλλά είναι αποτελεσματικός, φονικός, καλογραμμένος χαρακτήρας (είπαμε, για δεδομένα JoJo) με σχέδιο, πάντα πολλά βήματα μπροστά από τους πρωταγωνιστές και με πανηλίθια OP Stand.

 

Spoiler: Part 6 Finale

Edited by Osama Bin Laden, 02 June 2023 - 01:16.


#399 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 June 2023 - 01:13

Πάτησα post πριν προλάβω να τελειώσω τι ήθελα να γράψω. Oh well.



#400 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 11 June 2023 - 14:18

Ελα έπεσε και το τελευταίο οχυρό, ξεκίνησα κ γω ΤΖΟΤΖΟ. 2 επεισόδια μέχρι τώρα, βλέπετε νεράκι.


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#401 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 June 2023 - 18:51

Τελείωσα πρόσφατα το Part 6. Το πως το χειρίστηκε το Netflix με τα batches σκότωσε πάρα πολύ το momentum της σειράς. Ούτε είχα τα JoJo Fridays, τον χαβαλέ και τα memes που είχα με το Part 5 κάθε εβδομάδα, ούτε μπορούσα να κάτσω να το δω με την μία, όπως με τα προηγούμενα. Δεν βοήθησε επίσης ότι σε σχέση με τα προηγούμενα parts ήταν υπερβολικά plot heavy και οι χαρακτήρες υπέφεραν εξαιτίας αυτού. Νομίζω ο μόνος χαρακτήρας που θα μου μείνει από τους πρωταγωνιστές είναι ο Weather Report και το OP stand του. Παρόλα αυτά, το Part μου άρεσε αρκετά λόγω του Pucci, με διαφορά κατά την γνώμη μου ο καλύτερος JoJo villain των έξι πρώτων μέρων, ο οποίος το πήρε στις πλάτες του και το κουβάλησε από την αρχή ως το τέλος. Ναι, δεν είναι εικονικός όπως ο Dio, memelicious όπως ο Kars ή ενδιαφέρον κόνσεπτ χαρακτήρα όπως ο Kira, αλλά είναι αποτελεσματικός, φονικός, καλογραμμένος χαρακτήρας (είπαμε, για δεδομένα JoJo) με σχέδιο, πάντα πολλά βήματα μπροστά από τους πρωταγωνιστές και με πανηλίθια OP Stand.

Spoiler: Part 6 Finale

Λοιπόν ναι, ο pucci κι εμένα μετά τον Dio είναι ο καλύτερος. Οι υπόλοιποι έμοιαζαν λίγο σαν villain of the week. Εδώ έβλεπες ότι καθώς εξελίσσεται η υπόθεση εξελίσσεται κι αυτός που ναι φτάνει μέχρι το επίπεδο που λες.

Εσύ βρε τομάρι, λουκινγκ ΑΤ μορμενγκιλ, τι περίμενες; :)
rsrGbGx.gif

#402 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 11 June 2023 - 20:20

Να είμαι στο καταλληλο μουντ και αποτοξινωμένος από πολύ ανιμίλα ;p


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#403 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 30 June 2023 - 03:45

Όταν βγει το παρτ 7 σε άνιμε (αλλά πρέπει να μην είναι μέσω του netflix και να βγαίνει εβδομαδιαίως), θα ταρακουνηθεί όλο το ίντερνετ. Διαβάζω το μάνγκα αυτήν την περίοδο και το παρτ 7 είναι σαν ο Araki να έκατσε κάτω, να πήρε όλες τις πολύτιμες γνώσεις που είχε από όλα τα προηγούμενα παρτς και απλά να έφτιαξε την πιο πυκνή, καλογραμμένη και εθιστική ιστορία μέχρι τώρα. Το σκέλος του παρτ 7 είναι φοβερό και η σταδιακή κλιμάκωση δουλεύει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει ως τώρα ο Araki. Έχει καταπληκτικούς χαρακτήρες, πολύ δυνατό setting, πολύ έξυπνο και πρωτότυπο μυστήριο και συνολικά δείχνει πόσο έχει ωριμάσει ως δημιουργός. Το άνιμε πραγματικά θα ταράξει κόσμο, θα γίνει χαμούλης, πώς το λένε. Αρκεί να υπάρχουν καλές συνθήκες παραγωγής.


8J90AKf.jpg

that's a dude!