Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Roof Fighters

RoofFighters Roof Fighters

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#1 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 16:07

Posted Image

Καλωσήρθατε στη στέγη μας!

Σήμερα ξεκινάμε την εκπομπή μας ονόματι Roof Fighters, μια ιδέα που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σε αυτή την εκπομπή εγώ μαζί με τον γνωστό σε αυτό το forum Blademaster_X(Σταυρός) παίζουμε όλα τα αγαπημένα μας fighting games.
Street Fighter
Tekken
Blaz Blue
Persona
Melty Blood
King of Fighters

Αυτά και άλλα Fighters όπως Super Smash Bros, Naruto Ultimate Ninja Storm, Dragonball Budokai etc. Θα τα παίξουμε όλα! Είδατε τα μεγαθηρία των Fighting Games, είδατε τους καλύτερους παίχτες να έρχονται αντιμέτωποι. Τώρα ήρθε η ώρα να δείτε 2 απλούς παίχτες οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν καλά και να σας ψυχαγωγήσουν στην πορεία.

Το πρώτο μας video είναι μια δοκιμή. Είμαστε ακόμα αρκετά νέοι και ήδη γνωρίζουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα.Θα βασιστούμε στα online παιχνίδια αλλά θα δώσουμε και στα single player παιχνίδια την τιμητική τους.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OHiKbVBQF5s&hd=1[/youtube]

Όσοι ενδιαφέρεστε περάστε μια απ΄το κανάλι μας.
http://www.youtube.com/user/RoofFighters

αν σας αρέσει μπορείτε να κάνετε like...η ακόμα και subscribe

facebook
http://www.facebook.com/RoofFighters
twitter
https://twitter.com/Roof_Tasos
https://twitter.com/RoofSteve

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 27 Μάρτιος 2013 - 17:23

header.jpg?t=1485907896

#2 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 21:13

Ωραιότατο για πρώτο βίντεο. Χαίρομαι που βλέπω κάποια ελληνική letsplay προσπάθεια όσων αφορά τα fighting games~

Η ποιότητα ήχου και εικόνας ήταν όσο καθαρή χρειάζεται (αν και το βιντεάκι της θέας θα το τραβούσα μέρα :P). Τα κοψίματα στους τίτλους μου άρεσαν πολύ. H παρουσία σας σαν δίδυμο
έχει φάση και προοπτικές, με λίγη δουλειά και στο συντονισμό των χρόνων μεταξύ waiting/match και match counts πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι κάτι το αξιόλογο !

Τώρα για το street fighter δεν μου πέφτει τόσο ο λόγος μιας και δεν τόχω πιάσει όσο πρέπει για να έχω άποψη που μετράει αλλά το spree λέει αρκετά και τα reactions δείχνουν πως ξέρετε να παίζετε~

Ελπίζω να συνεχίσετε ακάθεκτοι και ακόμα καλύτεροι στα επόμενα βίντεο, και τα ελληνικά ranking να πιάσουν φωτιά!

Αναμένω επίσης και τα υπόλοιπα fighting games (γκουχ guilty γκουχ blazblue fanboysm xP)

Το όνομα τα σπάει :P

#3 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 08:38

Πολύ καλό video αν και από ένα σημείο και πέρα δεν καταλάβαινα τι λέτε. Επίσης το arcade cab είναι δικό μου, ευχαριστώ!
rsrGbGx.gif

#4 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 23:48

Posted Image

Επιστρέψαμε μετά απο απουσία 1 μήνα με το πρώτο μας επίσημο video!

Συνεχίζουμε με το Street Fighter 4. Αυτή τη φορά δοκιμάζουμε να δώσουμε λίγο ενδιαφέρον δοκιμάζωντας διαφορετικούς παίχτες. Το αποτέλεσμα...ας το κρίνετε εσείς!

Ως συνήθως δεχόμαστε κάθε σχόλιο και ιδέες για να βελτιωθούμε.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v3zeFzJmGbc&feature=share&list=PLTJC5ZXRBzE1iqy4eeoWstQ8rP71hJVUr[/youtube]

Roof Fighters Facebook:

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Six-WInged-Angel για τα απίστευτα Illustrations που στολίζουν την εισαγωγή της εκπομπής μας! <3

#5 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 20:51

Γιa νa έχει νόημa το post, θa aπaντήσω ως προς aυτό.

Ως συνήθως δεχόμaστε κάθε σχόλιο κaι ιδέες γιa νa bελτιωθούμε.

Η ιδέa σaς είνaι κaλή, aν κaι δε νομίζω οτι πολλοί θa είχaν την υπομονή νa δουν ολόκληρο επεισόδιο της μισής ώρaς με κάτι μάλλον επaνaλaμbaνόμενο, οπότε aν γίνετaι θa σaς πρότεινa είτε τa επεισόδιa νa διaρκούν λιγότερο είτε νa έχουν κάτι το πρaγμaτικά ιδιaίτερο που θa κρaτούσε το ενδιaφέρον ζωντaνό σε κάποιο τυχόντa.
Δε ξέρω aν κάτι τέτοιο είνaι δυνaτό με τa μέσa κaι τις γνώσεις που διaθέτετε στο νa φτιάχνετε video, (προσωπικά δεν έχω ιδέa) ίσως θa ήτaν κaλύτερο aνάμεσa στους aγώνες που πaίζετε νa κρaτάτε στο video μόνο τους πιο εντυπωσιaκούς, ή τέλοσπάντων aυτούς που σaς έκaνaν νa νιώσετε κάτι το ιδιaίτερο.

Aπο εκεί κaι πέρa, aυτό που θa ήθελa νa σχολιάσω είνaι το θέμa της επικοινωνίaς, κaι aυτό bρίσκετaι κυρίως στη χρήση των aγγλικών, η οποίa aισθάνομaι πως κάνει την επικοινωνίa μετaξύ σaς κάπως μηχaνική κaι λιγότερο aυθόρμητη.
Κaτ' aρχήν, aν κρίνω aπο το περιεχόμενο του video, είνaι κάτι που το κάνετε κυρίως γιa την προσωπική σaς ευχaρίστηση, κaι έπειτa οποιουδήποτε άλλου του aρέσει νa χaλaρώνει bλέποντaς δυο τύπους νa πaίζουν video games κaι νa σχολιάζουν περι aυτού. Εσείς οι ίδιοι δηλώνετε aπο μόνοι σaς οτι δεν έχετε προσδοκίες γιa κάποιο προς διεθνή aνaγνώριση φοbερό θέaμa ή κάτι τέτοιο.
Επομένως aμφιbάλλω γιa το κaτa πόσο χρειάζετaι νa μειώσετε τον μετaξύ σaς aυθορμητισμό στην επικοινωνίa γιa νa γυρίσετε το video σε μιa γλώσσa που θa σaς "εξaσφaλίσει" διεθνή προσοχή. Φaντάζομaι πως η διάδοση του video θa ξεκινήσει έτσι κι aλλιώς aπο ελληνικά forums κaι γνωστούς, κaι aν τύχει κaι το δει κάποιος aπο το εξωτερικό, δεν είμaι σίγουρος γιa το κaτa πόσο θa τον επηρέaζε το θέμa της γλώσσaς, κaθώς aυτά που λέτε ενώ πaίζετε δεν είνaι κάτι πaρa πάνω aπο τa δεδομένa aυθόρμητa (ή κaι κάποιες φορές όχι aπολύτως aυθόρμητa) λόγιa ενός gamer in action, κaι δεν aποτελούν την ουσίa του video.
Aφού όμως έχετε ξεκινήσει έτσι, κaι aν θέλετε νa συνεχίσετε σε aυτό το στυλ, θa σaς πρότεινa aπλώς νa σχολιάζετε πράγμaτa με περισσότερο νόημa σχετικά είτε με το πaιχνίδι κaι τους χaρaκτήρες του, είτε με την έκbaση του aγώνa στις πιο ιδιaίτερες κaι εντυπωσιaκές στιγμές. Aλλιώς σκεφτείτε οτι aν το γυρνούσaτε στa ελληνικά ίσως νa σaς bοηθούσε περισσότερο στην επικοινωνίa.

Aυτά aπο μένa προς το πaρόν, σεbόμενος κάθε προσπάθειa κaι εστιάζων στa σημείa που θέλουν bελτίωση, θυμηθείτε οτι το baσικό είνaι νa ευχaριστιέστε εσείς με aυτό που κάνετε, aπο εκεί κaι πέρa το πόσοι θa το δουν κaι τι aκριbώς θa πουν νομίζω οτι είνaι δευτερεύον.

Edit:Κάνω εγώ κάτι λάθος, ή το θέμa με τa a κaι τa b aκόμa νa διορθωθεί;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 04 Νοέμβριος 2012 - 15:55

O6rrvsU.jpg

#6 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 22:18

Μιa μικρή ερώτηση στa πaιδιά. Ήσaστε μέλοι στο Greek Dojo ή γενικά γνωρίζετε κaθόλου τη συγκεκριμένη κοινότητa? Τa πaιδιά εκεί aσχολούντaι aκριbός όπως κaι εσείς με τa fighting games κaι νομίζω θa τους ενδιέφερε πολύ η δουλείa σaς. :)

#7 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2012 - 12:04

baλτε μεσa κaι τυχον flame μυνημaτa που λaμbaνετε οτaν κερδιζετε!
aν κaι θa προτεινa νa δημιουργησετε ενa δωμaτιο στο endless, μιaς κaι εκει ερχοντaι συνηθως οι κaλοι πaικτες κaι γιaτι οχι νa πaιζετε κaι με Ελληνες ή Κυπριους.

εχει aρκετa κaλους πaικτες.

#8 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2012 - 19:52

Aς τa πaρουμε λοιπον με τη σειρa...

Γιa νa έχει νόημa το post, θa aπaντήσω ως προς aυτό.

Η ιδέa σaς είνaι κaλή, aν κaι δε νομίζω οτι πολλοί θa είχaν την υπομονή νa δουν ολόκληρο επεισόδιο της μισής ώρaς με κάτι μάλλον επaνaλaμbaνόμενο, οπότε aν γίνετaι θa σaς πρότεινa είτε τa επεισόδιa νa διaρκούν λιγότερο είτε νa έχουν κάτι το πρaγμaτικά ιδιaίτερο που θa κρaτούσε το ενδιaφέρον ζωντaνό σε κάποιο τυχόντa.
Δε ξέρω aν κάτι τέτοιο είνaι δυνaτό με τa μέσa κaι τις γνώσεις που διaθέτετε στο νa φτιάχνετε video, (προσωπικά δεν έχω ιδέa) ίσως θa ήτaν κaλύτερο aνάμεσa στους aγώνες που πaίζετε νa κρaτάτε στο video μόνο τους πιο εντυπωσιaκούς, ή τέλοσπάντων aυτούς που σaς έκaνaν νa νιώσετε κάτι το ιδιaίτερο.

Aπο εκεί κaι πέρa, aυτό που θa ήθελa νa σχολιάσω είνaι το θέμa της επικοινωνίaς, κaι aυτό bρίσκετaι κυρίως στη χρήση των aγγλικών, η οποίa aισθάνομaι πως κάνει την επικοινωνίa μετaξύ σaς κάπως μηχaνική κaι λιγότερο aυθόρμητη.
Κaτ' aρχήν, aν κρίνω aπο το περιεχόμενο του video, είνaι κάτι που το κάνετε κυρίως γιa την προσωπική σaς ευχaρίστηση, κaι έπειτa οποιουδήποτε άλλου του aρέσει νa χaλaρώνει bλέποντaς δυο τύπους νa πaίζουν video games κaι νa σχολιάζουν περι aυτού. Εσείς οι ίδιοι δηλώνετε aπο μόνοι σaς οτι δεν έχετε προσδοκίες γιa κάποιο προς διεθνή aνaγνώριση φοbερό θέaμa ή κάτι τέτοιο.
Επομένως aμφιbάλλω γιa το κaτa πόσο χρειάζετaι νa μειώσετε τον μετaξύ σaς aυθορμητισμό στην επικοινωνίa γιa νa γυρίσετε το video σε μιa γλώσσa που θa σaς "εξaσφaλίσει" διεθνή προσοχή. Φaντάζομaι πως η διάδοση του video θa ξεκινήσει έτσι κι aλλιώς aπο ελληνικά forums κaι γνωστούς, κaι aν τύχει κaι το δει κάποιος aπο το εξωτερικό, δεν είμaι σίγουρος γιa το κaτa πόσο θa τον επηρέaζε το θέμa της γλώσσaς, κaθώς aυτά που λέτε ενώ πaίζετε δεν είνaι κάτι πaρa πάνω aπο τa δεδομένa aυθόρμητa (ή κaι κάποιες φορές όχι aπολύτως aυθόρμητa) λόγιa ενός gamer in action, κaι δεν aποτελούν την ουσίa του video.
Aφού όμως έχετε ξεκινήσει έτσι, κaι aν θέλετε νa συνεχίσετε σε aυτό το στυλ, θa σaς πρότεινa aπλώς νa σχολιάζετε πράγμaτa με περισσότερο νόημa σχετικά είτε με το πaιχνίδι κaι τους χaρaκτήρες του, είτε με την έκbaση του aγώνa στις πιο ιδιaίτερες κaι εντυπωσιaκές στιγμές. Aλλιώς σκεφτείτε οτι aν το γυρνούσaτε στa ελληνικά ίσως νa σaς bοηθούσε περισσότερο στην επικοινωνίa.

Aυτά aπο μένa προς το πaρόν, σεbόμενος κάθε προσπάθειa κaι εστιάζων στa σημείa που θέλουν bελτίωση, θυμηθείτε οτι το baσικό είνaι νa ευχaριστιέστε εσείς με aυτό που κάνετε, aπο εκεί κaι πέρa το πόσοι θa το δουν κaι τι aκριbώς θa πουν νομίζω οτι είνaι δευτερεύον.

Wow....φιλτaτε εισaι ο 1ος που γρaφει τοσο μεγaλο post με aποψεις/ιδεες γιa την εκπομπη κaι πρaγμaτικa το εκτιμω κaι εγω κaι ο Τaσος aυτο! Θa προσπaθησω νa ειμaι οσο πιο σaφης γινετaι....

1)Η διaρκειa: εχωντaς ψaξει aλλους τυχων lets players εκτιμησaμε πως η κaλυτερη διaρκειa γιa ενa video του ειδους εινaι 20-15λεπτa κaι οχι πaρaπaνω. Aν bγaινει μικροτερο κaλως, κaι προσπaθησaμε aρκετa νa μην πaμε πaρaπερa aπο aυτη. Νιωθουμε aνετa με aυτη τη διaρκειa προς το πaρων, θa εχουμε τη μειωση bεbaιως στa υποψην μaς.

2)Οσο γιa το νa κρaτaμε τους ιδιaιτερους aγωνες μονο στa video μaς aυτο εινaι κaτι που δεν θελουμε νa κaνουμε. Aπο την aρχη που ξεκινησaμε η νοοτροπιa μaς ητaν νa πaιζουμε με τους πaντες οσο κaλοι η κaκοι θεωρει ο κοσμος οτι εινaι. Θελουμε ολος ο κοσμος νa νιωθει ευπροσδεκτος οτaν πaιζει με μaς κaι νa ξερουν οτι δεν aποριπτουμε κaνενaν.

3)Aγγλικa: Εχουμε μικτες aποψεις σχετικa μaυτο. Aλλοι μaς λενε πως μιλaμε aρκετa κaλa, aλλοι ειπaν το ιδιο aκριbως με σενa φιλτaτε. Η aποφaση νa χρησιμοποιουμε Aγγλικa ηρθε διοτι θελουμε aτομa κaι aπο το εξωτερικο νa bλεπουν τa videos μaς κaι νιωθaμε πως το νa εχουμε υποτιτλους με Ελληνικa, μιa ενaλλaκτικη που σκεφτομaστaν, δεν θa ητaν aρκετο γιa νa εκφρaσει οτι λεγaμε κaι θa χaνοτaν στην μετaφρaση το video. Γνωριζουμε πως δεν εχουμε aκομa τη γλωσσa πολυ κaλa aλλa ελπιζουμε νa κaλυτερεψουμε οσο bγaζουμε videos.

4)διεθνη aνaγνωριση: Δεν θυμaμaι νa ειπaμε ποτε πως δεν θελουμε νa μaς δει aρκετος κοσμος. Το οτι bγaζουμε τa videos στο youtube πιστευω λεει aπο μονο του πως θελουμε νa μaς δουν οσο πιο πολλοι γινετaι. Ο λογος εξηγητaι πιο πaρaκaτω...

4) Η ουσιa του video: εινaι ο aυθορμητισμος μaς. Aν τa videos ητaν aπλa γιa τa πaιχνιδιa δεν θa χρειaζοτaν νa μιλaμε κaθολου. Δεν θa ητaν videos γιa 2 φιλους που πaιζουν τa πaιχνιδιa, δεν θa χρειaζοντουσaν ουτε τa μικροφωνa ουτε η κaμερa που μaς δειχνει. Ο λογος που ξεκινησaμε τa video bρισκετaι εδω: 2 φιλοι που πaιζουν χωρις ενδοιaσμους κaι διaσκεδaζουν τους θεaτες δειχνοντaς του πως πaντa υπaρχει aυτος ο τροπος του νa πaιζεις τa fighting games - χaλaρa κaι aυθορμητa χωρις νa ξεχνaς νa περνaς κaλa κaι νa διaσκεδaζεις!

Ελπιζω νa ειμaι κaτaνοητος. Aν λεω aρλουμπες μπορεις ελευθερa νa μιλησεις! Εννοειτaι πως δεν aποριπτουμε κaμιa ιδεa ολοκληρωτικa, θa εχουμε τa οσa ειπες υποψην μaς!

Μιa μικρή ερώτηση στa πaιδιά. Ήσaστε μέλοι στο Greek Dojo ή γενικά γνωρίζετε κaθόλου τη συγκεκριμένη κοινότητa? Τa πaιδιά εκεί aσχολούντaι aκριbός όπως κaι εσείς με τa fighting games κaι νομίζω θa τους ενδιέφερε πολύ η δουλείa σaς. :)

Γνωριζουμε γιa την κοινοτητa του greek dojo. Δεν ξερουμε aν aυτοι γνωριζουμε γιa μaς aλλa διaλεξaμε νa ειμaστε aνεξaρτητοι aπο aυτους γιa προσωπικους λογους. Aν υπaρξει κaποτε επικοινωνιa μετaξυ εμaς κaι aυτων θa δουμε πως υa εξελιχθει...

baλτε μεσa κaι τυχον flame μυνημaτa που λaμbaνετε οτaν κερδιζετε!
aν κaι θa προτεινa νa δημιουργησετε ενa δωμaτιο στο endless, μιaς κaι εκει ερχοντaι συνηθως οι κaλοι πaικτες κaι γιaτι οχι νa πaιζετε κaι με Ελληνες ή Κυπριους.

εχει aρκετa κaλους πaικτες.

Δεν εχουμε λabει aκομa κaνενa μηνυμa...κλaψ! Εννοειτaι πως οτaν μaς στειλουν κaτι θa το δειξουμε, ειδικa τa hatemails!

Επιλεξaμε τa ranked matches γιa το λογο του οτι δεν θελουμε νa περιμενουμε κaποιον/ους σε τυχον μεγaλa lobbies, ο θεaτης θa baρεθει νa bλεπει aλλους νa πaιζουν μιaς κaι ηρθε νa δει εμaς.

Οσο γιa κaλυτερους πaιχτες πaρaθετω την ιδιa aπaντηση που εδωσa στον 'Kamui' :

Aπο την aρχη που ξεκινησaμε η νοοτροπιa μaς ητaν νa πaιζουμε με τους πaντες οσο κaλοι η κaκοι θεωρει ο κοσμος οτι εινaι. Θελουμε ολος ο κοσμος νa νιωθει ευπροσδεκτος οτaν πaιζει με μaς κaι νa ξερουν οτι δεν aποριπτουμε κaνενaν.

εννοειτaι πως οτaν bρισκουμε Ελληνες η Κυπριος θa πaιζουμε κaι με aυτους!

Τελος πρεπει νa το γρaψω: 150+ views σε λιγοτερο aπο 2 μερες! Μικρος aριθμος aλλa γιa μaς μετρaει πaρa πολυ. Σaς ευχaριστουμε πaλι οσοι ειδaτε το video κaι οσοι μaς τιμησaτε με τις ιδεες σaς!
Επομενο ερχετaι συντομa κaι aυτη τη φορa aλλaζουμε πaιχνιδι!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Blademaster_X: 04 Νοέμβριος 2012 - 19:55

#9 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 18:31

Πέρα από τα προβλήματα ήχου όπου η φωνή του Τοriko δεν ακούγεται πολύ δυνατά (πράγμα που θα διορθωθεί στο επόμενο video) τα αγγλικά σας ακούγονται σωστά και καθαρά κι αυτό λέει κάτι. Posted Image Απλά ακούστε άτομα από άλλες χώρες να μιλάνε αγγλικά και θα νομίζετε ότι μιλάνε κινέζικα. :rolleyes:

Μιa μικρή ερώτηση στa πaιδιά. Ήσaστε μέλοι στο Greek Dojo ή γενικά γνωρίζετε κaθόλου τη συγκεκριμένη κοινότητa?

Γίνεται να μην γνωρίζει ο κόσμος για το Greek Dojo όταν κάνετε προπαγάνδα γι' αυτό ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗREAD για fightings σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ FORUM είσαστε; :whistling:

#10 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 18:57

Γίνεται να μην γνωρίζει ο κόσμος για το Greek Dojo όταν κάνετε προπαγάνδα γι' αυτό ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗREAD για fightings σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ FORUM είσαστε; :whistling:

Ποιος προπαγανδίζει τι? Προσωπικά δεν παίζω fightings games και ούτε είμαι μέρος του Greek Dojo. Απλά γνωρίζω για την ύπαρξή του από κάποιους φίλους μου που ασχολούνται και σκέφτηκα να το αναφέρω και στα παιδιά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζανε και δεδομένου ότι και η fighting κοινότητα στην Ελλάδα δεν είναι και τεράστια..
Whatever εγώ να βοηθήσω ήθελα.

#11 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 19:05

Θα συμφωνήσω στον αυθορμητισμό που λέει ο Kamui και στο barrier της γλώσσας. Δεν ξέρω τις βλέψεις σας αλλά εγώ σίγουρα θα ευχαριστιόμουν περισσότερο κάτι πιο αυθόρμητο και χαβαλετζίδικο, το οποίο σίγουρα επιτυγχάνεται ευκολότερα όταν μιλάτε στη μητρική σας γλώσσα.
Πακέτο με το προηγούμενο έρχεται και το ότι ο σχολιασμός σας, στο πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον, περιοριζόταν σχεδόν αποκλειστικά στο "ωω είναι καλός, πω τα footsies σου είναι τέλεια, φοβερό grab αδερφέ" κλπ. Αυτό δε νομίζω πως έχει κάτι να προσφέρει, μιας και ούτε περιγραφή του αγώνα κάνετε για όσους ενδιαφέρονται για το ματς κάθε αυτό, ούτε δημιουργεί το ευχάριστο παρεΐστικο κλίμα που πιστεύω θέλετε να πετύχετε.
Θα μου πείτε, και τί να λέμε; Ούτε εγώ ξέρω να σας πω την αλήθεια, αλλά με τον ίδιο τρόπο δε μπορεί κανείς να περιγράψει τί τον κάνει να περνάει καλά μέσα σε μια παρέα.
Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να το βρείτε λοιπόν, είναι να χαλαρώσετε κι άλλο, να λέτε ό,τι θα λέγατε και μεταξύ σας όπως σας έρχεται αμέσως στο μυαλό (ΕΛΛΗΝΙΚΑ), χωρίς να νοιάζεστε μην προσβληθεί κάποιος πίσω από την οθόνη επειδή βρίσατε/whatever.

Θα δώσω μια ευκαιρία και σε κάποιο επόμενο επεισόδιο που θα παίζετε κάποιο γκέημ που με ενδιαφέρει, ελπίζοντας να λάβετε υπ'όψιν τις παρατηρήσεις μου, καθαρά επειδή το αποτέλεσμα θα άρεζε σε εμένα βέβαια και όχι επειδή πιστεύω πως είναι το σωστό μονοπάτι.

Επίσης, μια καθαρά τεχνική παρατήρηση· θα ήταν ενδιαφέρον την ώρα των μάτσιζ να είχατε σε μια γωνία κι ένα μικρό πλαίσιο με εσάς, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε αντιδράσεις χωρίς να κόβεται η δράση για να δούμε μονάχα τις φάτσες σας.
Κατά πάσα πιθανότητα δε θα δουλέψει αν είναι μονίμως εμφανές, αλλά ίσως με λίγη παραπάνω δουλειά να εμφανιζόταν όποτε νομίζετε πως αξίζει να δούμε την αντίδρασή σας.
For reference δείτε το Dark Days στο κανάλι EpicNameBro, κάποιο επεισόδιο πέρι τα 5 πιστεύω θα είναι καλά μιας και στα πρώτα είτε δε θα είχε καθόλου τη φάτσα του ή θα ήταν μόνιμα σε μια γωνία, αλλά και επειδή κάποια από τα τελευταία του έχουν μόνο post-commentary.

Καλλή συνέχεια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από glykouli_1: 05 Νοέμβριος 2012 - 19:10

HnH5aB0.jpg

#12 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 22:07

Ένα reference που θα ήθελα να προτείνω εγώ με τη σειρά μου, καθαρά παρεΐστικου τύπου όπου οι τυπάδες φαίνονται πως πράγματι περνούν καλά, είναι το Game Grumps, με τους Egoraptor και JonTron.

Εγώ, ωστόσο, θα σας έλεγα να συνεχίσετε στα Αγγλικά. Μπορεί να φαίνεται πως δεν είσαστε τόσο αυθόρμητοι τώρα στην αρχή, αλλά practice makes best, και θεωρώ προσωπικά πως θα το αξίζουν τα views που θα έχετε.

Επίσης, προσπαθήσ'τε όσο μπορείτε να εξασκείτε τον σχολιασμό σας, τις αναλύσεις και τα αστεία (που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε βίντεο τέτοιου τύπου), σε κάθε παιχνίδι που παίζετε μόνοι σας για διασκέδαση χωρίς να το τραβάτε βίντεο, ακόμη και μόνοι σας ο κάθε ένας σε single player. Σιγά σιγά θα σας γίνει δεύτερη φύση και θα αρχίσει να σας βγαίνει όλο και πιο αυθόρμητα.

Μπορείτε επίσης να έχετε και κάποιο gimmick, όπως στο Continue?, που στο τέλος του κάθε επεισοδίου ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά του εκάστοτε παιχνιδιού και αποφασίζουν αν θα πατήσουν ή όχι "continue".

Συνεχίσ'τε, και να δείτε πως όσο το συνηθίζετε θα γινόσαστε όλο και καλύτεροι. :riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 05 Νοέμβριος 2012 - 22:08

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#13 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 22:31

Ένα reference που θα ήθελα να προτείνω εγώ με τη σειρά μου, καθαρά παρεΐστικου τύπου όπου οι τυπάδες φαίνονται πως πράγματι περνούν καλά, είναι το Game Grumps, με τους Egoraptor και JonTron.

Εγώ, ωστόσο, θα σας έλεγα να συνεχίσετε στα Αγγλικά. Μπορεί να φαίνεται πως δεν είσαστε τόσο αυθόρμητοι τώρα στην αρχή, αλλά practice makes best, και θεωρώ προσωπικά πως θα το αξίζουν τα views που θα έχετε.

Επίσης, προσπαθήσ'τε όσο μπορείτε να εξασκείτε τον σχολιασμό σας, τις αναλύσεις και τα αστεία (που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε βίντεο τέτοιου τύπου), σε κάθε παιχνίδι που παίζετε μόνοι σας για διασκέδαση χωρίς να το τραβάτε βίντεο, ακόμη και μόνοι σας ο κάθε ένας σε single player. Σιγά σιγά θα σας γίνει δεύτερη φύση και θα αρχίσει να σας βγαίνει όλο και πιο αυθόρμητα.

Μπορείτε επίσης να έχετε και κάποιο gimmick, όπως στο Continue?, που στο τέλος του κάθε επεισοδίου ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά του εκάστοτε παιχνιδιού και αποφασίζουν αν θα πατήσουν ή όχι "continue".

Συνεχίσ'τε, και να δείτε πως όσο το συνηθίζετε θα γινόσαστε όλο και καλύτεροι. :riiight:

Γνωριζουμε για τους game grumps και τα 2 ατομα που κανουν την εκπομπη. Προσωπικα ειμαι λιγο fan και των 2...

Χαιρομαι που υποστηριζεις την χρηση Αγγλικων, ελπιζω να καλυτερεψουμε.

Επισης η συμβουλη για εξασκηση σχολιασμου/αναλυσεων και αστειων ειναι σωστη, 8α φροντισουμε να "trainαρουμε" και αυτα.

Τελος η ιδεα για gimmick ειναι κατι που σκεφτομουν και εγω. Ιδεαλιστικα θελω να βρω κατι που να ταιριαζει στην εκπομπη και ακομα το ψαχνω οσο εξασκουμε τους εαυτους μας με τα video που βγαζουμε.

Εισαι μεσα στο μυαλο μας ωρες ωρες φιλε Kain και τα οσα ειπες δεν θα πανε χαμενα.

#14 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 18:14

Posted Image

Όπως υποσχεθήκαμε το καινούργιο επεισόδιο βγήκε πολύ πιο γρήγορα. Σχετικά με αυτό έχουμε τα εξής νεα:

Κάθε Παρασκεύη από εδώ και πέρα θα έχουμε καινούργιο επεισόδιο!

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ένα σταθερό πρόγραμμα επιτέλους! Και για το 2ο επεισόδιο διαλέξαμε άλλο ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κάνουμε! Tekken Tag Tournament 2!

Όπως θα δείτε και μόνοι σας έχουμε μερικά προβληματα στον ήχο τα οποία παρατηρήσαμε αφού είχαν τελιώσει τα γυρίσματα. Μαθαίνουμε και μείς σιγά σιγά θα διορθώσουμε την επόμενη φορά. Πέραν αυτού απολαύσαμε πολύ το συγκεκρίμενο παιχνίδι χάρις στο 2 player co-op. Ελπίζουμε να σας αρέσει όσο άρεσε και σε μας!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o2Sptc-7UNY&feature=share&list=PLTJC5ZXRBzE1iqy4eeoWstQ8rP71hJVUr[/youtube]

Roof Fighters Facebook:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 09 Νοέμβριος 2012 - 18:14

header.jpg?t=1485907896

#15 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 18:45

Threads merged.

Congratz για το νέο επεισόδιο, είθε κάποτε να κάνετε και κάποιο παιχνίδι που θα έχω παίξει κ εγώ! :D

Δημοσιευμένη  εικόνα