Με τόσα ταλέντα που υπάρχουν εδώ σκέφτηκε ποτέ κανείς να προσπαθήσει για ένα visual novel (μικρής διάρκειας);
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Visual Novel
Started By
TziKei
, Jun 04 2012 19:33
6 replies to this topic
Posted 04 June 2012 - 19:33

Posted 04 June 2012 - 20:16
Σκέφτεσαι να φτιάξεις κανένα? 
πρωσωπικά αν και ασχολούμε με το ανιμάτιον/σκιτσο/κτλ...το θεωρώ κάπως χαζό. γενικά αυτο το είδος...xD Αν ήταν να ασχοληθω με κάτι σε ανιμε στυλ, θα πρωτιμούσα να προσπαθήσω (αν υπηρχαν και τα ατομα) κάτι σε πιο action.Γενικώς αυτο το στυλ με still images δε με κεινει και τόσο
αν και παίζω που και πoυ κιεγω

πρωσωπικά αν και ασχολούμε με το ανιμάτιον/σκιτσο/κτλ...το θεωρώ κάπως χαζό. γενικά αυτο το είδος...xD Αν ήταν να ασχοληθω με κάτι σε ανιμε στυλ, θα πρωτιμούσα να προσπαθήσω (αν υπηρχαν και τα ατομα) κάτι σε πιο action.Γενικώς αυτο το στυλ με still images δε με κεινει και τόσο

αν και παίζω που και πoυ κιεγω

フカフカ
Posted 04 June 2012 - 20:26
Well, εγώ μαθαίνω το ren'py.
Posted 04 June 2012 - 21:58
Σκοτεινέ πρίγκηψ, σκέφτομαι αλλά δεν σκέφτομαι κάτι σοβαρό για την ώρα. Απλά διοχέτευση δημιουργικότητας.
Παρόλα αυτά μιας και συγκρίνεις για μένα είναι κάτι το ενδιάμεσο από τα manga και τα anime, στην γκρίζα ζώνη δηλαδή.
Απλά εγώ το σκεφτόμουν γιατί δεν είμαι καλός στο animation. Αν μπορούσα θα το προτιμούσα αφάνταστα.
Πώς σου φαίνεται το ren'py meidei;
Παρόλα αυτά μιας και συγκρίνεις για μένα είναι κάτι το ενδιάμεσο από τα manga και τα anime, στην γκρίζα ζώνη δηλαδή.
Απλά εγώ το σκεφτόμουν γιατί δεν είμαι καλός στο animation. Αν μπορούσα θα το προτιμούσα αφάνταστα.
Πώς σου φαίνεται το ren'py meidei;

Posted 04 June 2012 - 22:13
Well, εγώ μαθαίνω το ren'py.
That,το ανακάλυψα πριν ένα μήνα και τώρα δοκιμάζω τις δυνατότητές του.Φαίνεται καλό.

Posted 04 June 2012 - 22:16
Είναι σαν το aegi για visual novels....
Δηλαδή ελαφρώς μονοπώλιο...
Δηλαδή ελαφρώς μονοπώλιο...

Posted 05 June 2012 - 05:17
Νομίζω πιο απλό από το aegi. Δείτε ένα παράδειγμα http://www.renpy.org/doc/html/thequestion.html#thequestion
Όπως λένε και οι ίδιοι, δεν διαφέρει και πολύ από το να γράφεις σενάριο. Έτσι είναι η Python γενικά, πολύ high level / επιφανειακή γλώσσα.
Όπως λένε και οι ίδιοι, δεν διαφέρει και πολύ από το να γράφεις σενάριο. Έτσι είναι η Python γενικά, πολύ high level / επιφανειακή γλώσσα.