Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#226 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 June 2012 - 20:03

Τρίχας Κορακοζώητος

Άλλος ένα φιλόδοξος άνδρας, άλλος ένας δολοφόνος. Τελικά ό,τι του του έλειπε σε ύψος το είχε... σε φιλοδοξία! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κατηγορείτε ένα παιδί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ικανό για κάτι τέτοιο.
Από την άλλη η Ygritte [Maya-chan] παραείναι ικανή...

#227 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 13 June 2012 - 21:04

Ygritte

Posted Image

Τρίχα Κορακοζώητε, βρήκες ένα όνομα που σου κολλάει και θα το επαναλαμβάνεις σας παπαγάλος? Αφού στους δυο τελευταίους γύρους και τα δυο άτομα που ψήφισα βγήκαν δολοφόνοι, στην περίπτωση του Varys μάλιστα πριν καν πέσουν να τον κατηγορήσουν όλοι. Τι άλλο να κάνω για να πείσω για την αθωότητά μου? Από την άλλη εγώ έχω τα μάτια μου στραμμένα πάνω σου, γιατί είναι προφανές ότι για να κατηγορείς εμένα δεν κατάλαβες το μήνυμα του Littlefinger, και αυτό σε καθιστά ύποπτο. Ωστόσο θα δώσω τόπο στην οργή για λίγο ακόμα και θα επιμείνω στην ψήφο μου. Αγαπητή Sansa Stark, το ξέρω ότι για χάρη του πρίγκιπά σου θα έδινες και τα κόκκαλα της μάνας σου, αλλά αν όντως άφησες την εφηβική σου χαζομάρα να σε παρασύρει στο έγκλημα, σου αξίζει ότι κι αν πάθεις.

15fkk04.jpg

#228 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 13 June 2012 - 22:03

Khal Drogo

Posted Image

Sansa Stark, ψηφιζω εσενα, αν και πιστευω πως ο πατερας σου Nedd ειναι πιο υποπτος. Οσο για σενα Τριχα, που συνεχιζεις να ψηφιζεις την Ygritte, πιστευω πως εισαι αρκετα υποπτος. Προσεχε Τριχα, το κεφαλι σου θα πεσει συντομα, αν συνεχισεις ετσι. Αν εισαι αθωως απεδειξε το, αλλιως θα μαθουμε τι εισαι μετα το θανατο σου.

#229 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 13 June 2012 - 22:44

Viserys targaryen

Posted Image

Εσύ η κοκκινομάλλα, πως τολμάς να με αποκαλείς ανόητο..!!? Τι σας ποτίζουν εσάς τους κόκκινους τέλος πάντων και είστε έτσι "αλλο"πρόσαλλοι ..? Να προσέχεις πως μιλάς για μένα, γιατί παίζεις με τη φωτιά..!

Ένας άνδρας μιλά μάλλον απερίσκεπτα..! Ή με περνάει κι αυτός για ηλίθιο..
Το μόνο που είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για κανένα. Εκτός από τους δολοφόνους.
Γι αυτό καλό είναι να φτάνει κανείς σε ασφαλή (το κατά δυναμιν) συμπεράσματα με όποιον τρόπο μπορεί.

Αν κάτι απενοχοποιεί την Lady Melissandre είναι το ότι κατηγορήθηκε από το νάνο πριν ακόμα θεωρηθεί δεδομένη η αποχώρησή του, πράγμα που πριν παρέβλεψα. Η στάση της όμως δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Και δεν φταίω εγώ γι' αυτό..

Από την άλλη έχουμε τη Sansa Stark, που ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα δείχνουν πως είναι ένοχη. Ξαναλέω λοιπόν, το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Littlefinger δημιουργείται μία αντίφαση. Εκτός αν έκανε λάθος, γιατί ούτε αυτός μπορούσε να είναι απόλυτα βέβαιος.
Μόνο ένας μπορεί να είναι σίγουρος πέρα από τους δολοφόνους..

#230 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 June 2012 - 23:49

Bronn
Posted Image

Εγώ πάλι λέω να εμπιστευτώ το ένστικτο του ντετέκτιβ Μαχόνεϋ,
Spoiler:

Δηλαδή νταξ', σαν δολοφόνα επαιζε, την αθωωσε πλαγίως, και μετά ψοφησε - μαλλον από αυτό. Μου αρκει. ασε που μενουν αλλοι δυο, αξιζει ο τζόγος.

Εν τω μεταξύ, εκείνο το αποτυχημενο πείραμα, ο Joffrey Baratheon (BoredForLife), που βόσκει; Δηλαδή κατσε, εκτος του οτι μιλαει σαν παγώνι σε οιστρο, το οτι ο κοντος τον ειχε ταραξει στα χαστουκια, να, έτσι:

*Σκαει ένα κωλοσκαμπυλο στην περαστική (κ)αμεριμνη Lady Melisandre (Kalamaris)*

Τι έλεγα; Α, ναι: Όλο φατουρο ο κοντος, και για την ταμπακιερα τίποτα. Κατι βρωμαει και δεν χεστηκε ο Hot Pie Άρα, ύποπτον.

Και, σαν πολλοι και διαφοροι δεν βιαζονται να αθωωσουν τη λαιδη με τα κόκκινα;

"Εσύ μωρό μου (γυρίζει στη δήθεν ενοχλημενη Lady Melisandre) δεν ξέρω τι κονέξια εχεις με το υπερπέραν, αλλά θα πρέπει να ξερεις θεικά κόλπα στο κρεβάτι για να αποσυρω την ψηφο μου. Με τρώει βέβαια κι ο joffrey, αλλά αργοτερα, ας έχουμε και έναν αρλεκινο στο θίασο."

Καλά και οι Hodor και Hot pie κανουν το χερι μου να φαγουρίζει, γιατι ξοδευουν αερα και φαι και ερχεται και χειμωνας και είναι πολύ φύρα η φάση. Αλλά ακόμα δεν παιζει συμβολαιο για παρτη τους οποτε ας περιμενω λίγο μπας και βγαλω τιποτα.

Αν παλι φαει κανα ψοφο η παρθενοπη η Sansa (MiranaNeko) καΙ ειναι όντως αθώα ας ψάξετε λίγο αναμεσα σε όσους την ψηφισαν και δεν εχουν αποδειξει την αθωοτητα τους.

*Αράζει και πιάνει ενα ποτηρι λιαστο κρασί, και κοιταει το μαχαιρι που βουτηξε απο το σκαθαρουποθετο τον tyrion (iri) πριν τον λυντσαρουνε. Χαμογελαει και σφυριζει τον ύμνο των Lannister σε ειρωνικα χαρούμενο τόνο.*

stasou%2520mygdala.jpg

#231 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 June 2012 - 09:26

Daenerys eye-opener Targaryen

Posted Image

Bronn (Lord Leon) καταλαβαίνω πως ένα σκατόψυχο sellsword, που είναι εξειδικευμένο στην πονηριά, την παγαποντιά και την κακία, θα έβρισκε δύσκολο να πιστέψει ότι μια όμορφη παρθενόπη σαν τη Sansa Stark (mirana_neko) τον ξεγέλασε. Γι αυτό σε συμβουλεύω, άλλαξε γνώμη, γιατί στο τέλος η ντροπή που θα σε λούζει θα είναι μεγαλύτερη και από τον Trident. Όπως βλέπεις ξεγέλασε ήδη τον αποθνήσκοντα επιθεωρητή του οποίου το ένστικτο, ας είμαστε ειλικρινείς, προφανώς δεν είχε αρχίσει να δουλεύει ακόμα. Από τότε η Sansa Stark (mirana_neko) έχει δείξει με τη στάση της πως είναι φανερά ένοχη. Οι Hodor (Tragic Prince) και Hot Pie (Hanzo) είναι από τους καλύτερους ιπποκόμους που είχα ποτέ. Αν θες να κάνουμε συμβόλαιο για κάποιον, ας κάνουμε για τη μη-χέσω-λέηντι Melisandre (Kalamaris). Θα αρχίσω να σε πληρώνω από αύριο.

Ας τελειώνουμε με αυτή τη φαρσοκωμωδία. Έχω πόλεις να κατακτήσω, δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω κάθε μέρα τον στρουμπουλοσφετεριστή Baratheon να μας ανακοινώνει τους θανάτους με μεγαλοπρεπές ύφος. Είμαι σίγουρη ότι έτσι ανακοίνωσε και τη σφαγή ολόκληρου του οίκου μου. Ας είναι. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όπως και οι καρδιές των αλόγων. Όταν τελειώσουμε με αυτή εδώ την ιστορία, ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗ!

Posted Image

#232 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 14 June 2012 - 11:15

Sansa Stark
Posted Image
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που είμαι τόσο ένοχη στα μάτια σας. Δεν με έχουν θαμπώσει τα πλούτη και δεν θα πουλούσα ποτέ την οικογένεια μου. Κατηγορείτε εμένα και αφήνετε άτομα όπως η Lady Mellisandre (kalamaris), να σχεδιάζουν ανενόχλητα την επόμενη τους κίνηση. Είμαι σίγουρηπως θα το μετανιώσετε αλλά μέχρι τότε θα είναι αργά γιατί θα εχετε οδηγησει στο θανατο έναν αθώο. Πατέρα, μητέρα θα αφήσετε έτσι απλά την κόρη σας να πεθάνει? Εγώ αν ήταν να σου πάρουν το κεφάλι πατέρα θα προσπαθούσα να σε σώσω, θα ζητούσα να σου δείξουν έλεος. Εσύ τίποτα?

#233 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 June 2012 - 11:23

Τρίχας Κορακοζώητος

Αναρωτιέμαι κι απορώ Ygritte [Maya-chan], η οργή σου πηγάζει από την αγανάκτηση του αθώου ή από την αγωνία του ενόχου; Περίεργο που με συγχέεις με τον παπαγάλο, αφού περισσότερο φέρνω στο κοράκι. Γιατί ξέρεις τί πουλιά είναι οι παπαγάλοι ε; Αποδημητικράαααα!
Αν τελικά αποδειχθεί η ενοχή της Sansa, τότε οι υποψίες μου θα στραφούν στην αδερφή της....

#234 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 June 2012 - 11:30

Daenerys eye-opener Targaryen

Posted Image

Με ποιά λογική βρε Τρίχα Κορακοζώητε (Nikos_1451) θα είναι ένοχη η αποδεδειγμένα αθώα Arya Stark (mono) όταν η αποδεδειγμένα ένοχη Sansa Stark (mirana_neko) ~την οποία υποτίθεται ότι δεν υποπτεύεσαι καν~ πεθάνει και αποδειχτεί ένοχη; Γιατί είναι ένοχη η Ygritte (Maya-chan) όταν οι ψήφοι της δείχνουν το αντίθετο;
Μήπως εσύ και η κοκκινομάλα τσατσά ιέρεια, είστε οι 2 τελευταίοι δολοφόνοι;

Posted Image

#235 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 June 2012 - 11:47

Τρίχας Κορακοζώητος

Καταλαβαίνω ότι η ζωή στην έρημο μπορεί να προκαλέσει ηλίαση που οδηγεί σε πλάνες. Στα μέρη μου όμως τα αδέρφια πάνε πάντα μαζί. Και στο καλό καί στο κακό...
Το μόνο καλό wildling, είναι το νεκρό wildling. Αν ήταν εδώ ο διοικητής μου θα συμφωνούσε με την απόφασή μου. Η Ygritte [Maya-chan] δεν πρέπει να γλιτώσει.
Η ιέρεια και ο ψεύτικος θεός της δεν με απασχολούν. Ορκίστηκα μπροστά στους παλιούς θεούς και μόνο σε αυτούς λογοδοτώ.

#236 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 June 2012 - 13:14

Posted Image

Lady Melisandre

Ντερμπι για τον ταφο κανουμε ετσι δεν ειναι καλη μου Sansa?Ισως αν ησουν εσυ που ξεκινουσες το κυμα των απιστων εναντιον μου, να καταφερνες να τραβηξεις επανω μου την προσοχη,αλλα ειναι πολυ αργα.Η ωρα σου εχει ερθει και η δικη μου μαλλον πλησιαζει.Δεν εχει νοημα να σε ψηφισω διοτι η μοιρα σου ειναι ηδη σφραγισμενη.Θα διατηρησω σταθερα την ψηφο εναντια στον πατερουλη σου Eddard και ειθε οι υπολειποι να καταφερετε να δειτε το σφαλμα σας.

Look to you sins.Your votes are dark and full of errors.

sc5bab.jpg

#237 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 June 2012 - 13:26

Hodor

*takes Arya Stark for a piggyback walk and they push together Sansa away from their way* Ηodor!

#238 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 14 June 2012 - 14:26

Khal Drogo

Posted Image

Θα ακολουθουσα την ψηφο σου Melisandre, ομως δεν θα ακολουθησω το φεγγαρι της ζωης μου και θα ψηφισω Sansa. Ο Eddard μου φαινεται εξισου υποπτος οπως και ο Τριχας που ψηφιζει συνεχεια την Ygritte ενω ολοι ξερουμε οτι ειναι αθωα.

#239 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 June 2012 - 14:55

Jon Snow
Posted Image

Lady Melisandre [Kalamaris] προσπαθείς απεγνωσμένα να αθωώσεις την Sansa [mirana_neko].
Δυστυχώς,δεν τα καταφέρνεις με αποτέλεσμα κάθε φορά που παίρνεις τον λόγο,να εκτίθεσαι όλο και περισσότερο.
Μάλλον ο κόκκινος Θεός σου,σ'εχει απαρνηθεί....

Posted Image

#240 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 14 June 2012 - 21:01

Eddard "Ned" Stark

Posted Image

Sansa (mirana_neko) δεν θέλω να πιστέψω ότι έχεις πάρει μέρος σε ετούτη την συνομωσία, αλλά όλοι φαίνονται τόσο σίγουροι... και πραγματικά ακόμα και εγώ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω έτσι που ξερνάς κατηγορίες αριστερά και δεξιά...

Αν είσαι ένοχή, όπως θα έκανα με όλους τους προδότες, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να σε εκτελέσω εγώ ο ίδιος... την ίδια μου την κόρη...

Edit: το image δεν φαινόταν

Edited by Osama Bin Laden, 14 June 2012 - 21:11.