Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
302 replies to this topic

#211 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 14:04

Sansa Stark
Posted Image

Arya(mono) δεν περίμενα ποτέ να κατηγορήσεις την ίδια σου την αδερφή. Σε λίγο θα μας πεις οτι ένοχη είναι η μητέρα μας. Όσο για τις τύψεις , δεν έχω γιατί πολύ απλά δεν έχουν λόγο οι Ερινύες να κυνηγούν έναν αθώο, όπως είμαι εγώ. Βέβαια είμαι σίγουρη πως οι ερινύες έχουν κάθε λόγο να κυνηγούν τον Tyrion Lannister(iristella), ο οποίος είμαι σίγουρη οτι έχει τλυψεις για πολλά πράγματα στη ζωή του.

#212 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 16:05

Posted Image

Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Η νύχτα πέφτει σιγά σιγά, θα έλεγα ότι είναι σοφό να αποχωρήσετε στα διαμερίσματά σας...
Και ελπίζω να έχετε προνοήσει για να έχετε μία ήρεμη βραδιά...

#213 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 16:33

Δεν πρόλαβε ο κόσμος να διαλυθεί κ να πάει προς τα δωμάτια του κ μία ακούσια κίνηση του Tyrion Lannister [iristella] άναψε τα αίματα...

Ο συμπαθής [??] κοντοστούπης άρχισε να σφυράει το γνωστό τραγούδι των Lannisters και να παίζει με κάτι στο χέρι του... Έλα όμως που όλοι τον κοίταζαν και είδαν ότι κρατούσε το Χέρι, την καρφίτσα εκείνη που πήγαινε από Χέρι σε Χέρι του Βασιλέως κ είχε χαθεί μετά το φόνο του Jon Arryn...

Δεν πρόλαβε ούτε κιχ να πει και βρέθηκε ξυλοφορτωμένος, ποδοπατημένος και μάλλον βαριά νεκρός...

"Άλλος ένας δολοφόνος έφυγε", είπε ο Robert Baratheon...

... let the massacre begin...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#214 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:44

Posted Image

Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Καλημέρες γλυκοί μου υποτακτικοί...

Ελπίζω να έχετε καθαρό μυαλό σήμερα και οι κινήσεις σας να βοηθήσουν τον πολυαγαπημένο σας βασιλιά [δλδ. εμένα]

Στην παρέα μας δε θα είναι ο Khal Alegro [Fandom]. Κάποιοι φρόντισαν να τον στείλουν για ιππασία στη μεγάλη στέπα του ουρανού [τι λέω πάλι ο φούστης]

#215 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:46

Ζωντανοί FC
01.Anelis | Daenerys Targaryen
04.Mono | Arya Stark
07.WildMonkey | Jamie Lannister
09.LordLeon | Bronn
11.TheTragicPrince | Hodor
12.Junpei | Jon Snow
13.Hanzo | Hot Pie
14.Kalamaris | Lady Melisandre
15.Osama Bin Laden | Eddard Stark
16.BoredForLife | Joffrey Baratheon
18.MayaChan | Ygritte
19.Nikos1451 | Τρίχας Κορακοζώητος
20.John Crabs | Khal Drogo
21.Kamui | Jaqen Hgar
22.Theodore:D| Catelyn Stark
23.OtsuuChan| Viserys Targaryen
24.MiranaNeko | Sansa Stark

Πεθαμένοι Utd.
02.Iristella | Tyrion Lannister | Δολοφόνος
03.BlackKaiser | Littlefinger | Πολίτης
05.IceHime | Lord Varys | Δολοφόνος
06.Fandom | Khal Alegro | Πολίτης
08.OdyMonaxos | Lancel Lannister | Πολιτης
10.Babba | Derek Halligan | Επιθεωρητής
17.redqueen | Cersei Lannister | Πολίτης

Μπλε - παίζουν ακόμα | Κόκκινο - έχουν αποχωρήσει | Πράσινο - ρόλος

Η μέρα ξεκινάει και τελειώνει την Παρασκευή στις 15.00

... let the massacre begin...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#216 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:53

Arya Stark

Posted Image

Στο θεό του θανάτου λέμε "όχι σήμερα"

Δεν είναι ώρα για δάκρυα αλλά ώρα για εκδίκηση. Η ίδια μου αδερφή, η Sansa, μπλεγμένη σε μια συνομωσία... Μέσα μου βαθιά το ήξερα ότι ήμαστε διαφορετικές αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι αυτή η κουφιοκέφαλη θα ήταν το σάπιο μήλο της οικογένειας μας. Αδερφούλα μου μπορείς να κλαις και να χτυπιέσαι αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαι ένοχη. ~Never trust gingerheads~

xbJ3b2w.jpeg

#217 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 13:13

Posted Image

Lady Melisandre

Τα παιχνιδακια τελειωσανε.Ομολογω πως βρηκα τρομακτικα λανθασμενη την κινηση των δολοφονων αποψε.Ο Khal Alegro ειχε αποδειχτει πολιτης.Αντι να χτυπησουν καποιον πραγματικα επικινδυνο παικτη οπως τις Arya,Daenerys που σφραγισαν την τυχη του κοντοστουπικου φονια επιτεθηκαν σε βεβαιο πολιτη?(η μηπως υπαρχει λογος που δεν χτυπηθηκατε?Dany δεν πιστευω πως εισαι εχθρος του φωτος αλλα για σενα Αrya το ψιλοσκεφτομαι)
Πρωτου αρχισω ομως να δειχνω με το δαχτυλο χωρις αποδειξεις,πρεπει να τελεσω το καθηκον μου ως ερυθυρη ιερεας και να γλυτωσω τον κοσμο απο βεβαιο κακο.

Look to your sins Lord Eddard,the night is dark and full of terrors.

Edit:(εκτελεσω-->τελεσω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 13 Ιούνιος 2012 - 13:15

sc5bab.jpg

#218 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 13:28

Arya Stark

Posted Image

Lady Melissandre είτε οι πολλές αναθυμιάσεις από τις φωτιές σας πείραξαν τον εγκέφαλο και πέφτετε κατευθείαν στην παγίδα των δολοφόνων είτε είστε δολοφόνος. Ναι είμαι δολοφόνος. Άλλαξα την ψήφο μου στον Lord Varys όταν ακόμα παιζόταν στον πόντο με τον Littlefinger αφού πείσθηκα για την αθώοτητα του τελευταίου, μετά κατηγόρησα με πάθος τον Tyrion και τώρα κατηγορώ άλλον ένα δολοφόνο επειδή έχω κάποιο masterplan...Γίνεστε αστεία. Όταν πριν πέσει η νύχτα κατονόμασα κάποιους από τους δολοφόνους πόσο χαζό εκ μέρους των δολοφόνων θα ήταν να με φάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας? Το έχω ξαναπει αλλά στο θεό του θανάτου λέω "όχι σήμερα" και θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω ζωντανή και να επιστρέψω με τους γονείς μου στο Winterfell. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι αθώος και η εμμονή σας μαζί του σας καθιστά ακόμα πιο ύποπτο...

Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Sansa μάθε να κεντάς γρηγορότερα γιατί οι μέρες σου είναι μετρημένες.

xbJ3b2w.jpeg

#219 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 14:20

Daenerys those-who-love-me-follow-me Targaryen

Posted Image

Sansa Stark (mirana_neko) τώρα που καθαρίσαμε με το βαρύ πυροβολικό Varys-Tyrion, ήρθε η σειρά και για σένα μικρή μου παρθενόπη. Σε σκοτεινά σοκάκια σε είδα να μιλάς με τους δύο αποθανόντες και δύο φορές μπήκες τελευταία στιγμή στο ρεύμα και τους ψήφισες νωχελικά για να μην ξεσκεπαστείς.
Μπορεί να σε προστατεύει η Melisandre (kalamaris) με ποιηματάκια που έμαθε από τον γνωστό δολοπλόκο νάνο Tyrion (Iristella) αλλά η ποίηση που μας άφησε ο Μικροδάχτυλος (Black_Kaiser) είναι πιο δυνατή και πιό αγνή. Στον επόμενο γύρο, ο κόκκινος θεός θα ζητήσει την ιέριά του, να του κάνει παρέα στο χθώνιό του κόσμο. Προς το παρόν, ας θυσιάσουμε τη δολοφόνα παρθένα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 14:42

Viserys Targaryen

Posted Image

Υπέροχη μέρα! Ένας ακόμα Lannister μας άφησε χρόνους κι αυτή τη φορά ήταν όντως ένοχος όπως είχαμε υποπτευθεί! Τα έλεγα εγώ για τη φάρα τους τι βρώμικα παιχνίδια παίζουν. Ένας δολοφόνος λιγότερος! Είμαι σίγουρος πως κάποιοι από τους δολοφόνους ακόμα κρύβονται στις σκιες κατηγορώντας τους συνεργούς τους αλλά η αλήθεια θα λάμψει.

Κρίμα πάντως που χάσαμε τον αγροίκο, μου είχε γίνει συμπαθής τελευταία.. είχε ψιλομάθει και τη γλώσσα..

Βλέπω πιάσαμε τώρα τη Sansa Stark. Πολύ ύποπτη η στάση της από την αρχή του παιχνιδιού. Φαίνεται πως κάποιοι τη βρήκαν μικρή και την εκμεταλλεύτηκαν. Το μόνο που με προβληματίζει για τη μικρή Stark ήταν τα λόγια του αδικοχαμένου επιθεωρητή, που φάνηκαν αρχικά να την απενοχοποιούν. Όμως ίσως και να ήταν πολύ νωρίς για να ξέρει.. Σε προειδοποίησα όμορφο κορίτσι πως δεν ήθελες να ξυπνήσεις το δράκο!

Με προβληματίζουν όμως και οι κινήσεις της Lady Melissandre.. (της πάει πολύ το κόκκινο!) Δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά πολύ φιλική ήταν με το νανο. Εκτός αν είχαν άλλα πάρε δώσε μεταξύ τους, if you know what i mean.. Πέρα από αυτό, δεν κατηγόρησε ποτέ κάποιον δολοφόνο. Και δεν μ' αρέσει και αυτό το κόλλημα που έχει με τη φωτιά, ούτε εγώ δεν κάνω έτσι που είμαι και ο δράκος! :canthelp:

~Never trust gingerheads~

And redheads..!

edit: typo

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Otsuu-chan: 13 Ιούνιος 2012 - 14:44

#221 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:13

Ygritte

Posted Image

Βλέπω να σχηματίζεται κίνημα ενάντια στις φιλημένες από τη φωτιά. Ο ρατσισμός σας δε θα επικρατήσει... όμως το είπα με το που μπήκα ότι είναι ύποπτη η Sansa Stark και επιμένω σε αυτό. Δεν πιστεύω ούτε στιγμή ότι είναι η αθώα μυξοπαρθένα που μας το παίζει.

Lady Melisandre, να σου θυμίσω ότι μόνο ο όχλος του King's Landing δε μπήκε να λιντσάρει τον Tyrion? Γιατί ξεχωρίζεις την Arya και τη Daenerys? Σβήσε απόψε τις φωτιές και πιες λίγο γάλα παπαρούνας γιατί οι βραδινές μαγείες δε σου κάνουν καλό φαίνεται.

15fkk04.jpg

#222 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:24

Jaqen H'ghar
Posted Image
Ένας άνδρας κατηγορεί τη Sansa Stark έχοντας παρατηρήσει την ύποπτη συμπεριφορά της και προειδοποιήσει τους υπόλοιπους προ πολλού.

Ένας άνδρας απευθύνεται σε έναν άνδρα με το όνομα Viserys Targaryen ισχυριζόμενος πως η ομάδα των δολοφόνων που υπηρετούν "τον άλλο" είναι πραγματικά αξιοθρήνητοι.
Η χρήση της ίδιας στρατιγικής δύο φορές, δηλαδή να προσποιείται πως υποψιάζεται τον εμφανή δολοφόνο αλλά κατηγορεί έναν φανερό αθώο που όμως βρίσκεται σε πιο ύποπτη θέση απο τους υπολοίπους, αναδεικνύει την κατώτερότητα τους έναντι σε όσους υπηρετούν τον κόκκινο θεό.
Περιττό να υποθεί πως δεν είναι ύποπτος, αλλά ξεκάθαρος.
Στην πορεία κι αυτός θα βρίσκεται κοντά στο φως.

Η κόκκινη ιέρεια (Kalamaris) υπηρετεί μόνο τον κόκκινο θεό, απλά το κάνει λανθασμένα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 13 Ιούνιος 2012 - 15:28

O6rrvsU.jpg

#223 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:55

Posted Image

Lady Melisandre.

Μου φαινεται πως η πολυ λατρεια στους μουφα θεους σας εχουν κανει τα μυαλα χυλο.

Arya καλη μου,αν ηθελα να σε κατηγορησω θα το εκανα.Δεν το κανω γιατι δεν πιστευω πως εισαι δολοφονος,απλως λαμβανω υπ'οψην μου το ενδεχομενο.Ενδιαφερον παντως το οτι οι Arya-Daenerys μοιαζουν ετοιμες να ξεκινησουν βεντετα εναντιον μου και πως ο πανανοητος viserys το κανει ηδη.Αλλα τα σπαθια στρεφονται στην Sansa Stark.Oh Rh'llor μου τι αλλο θα ακουσω?Αν ειναι αυτη δολοφονα τοτε ο "αλλος" εχει απελπιστει τραγικα.Μα αυτην να διαλεξει?Αυτην?

Jaquen H'gar θα ηθελα παρα πολυ να σου πω οτι δεν ξερεις τι σου γινεται και πως δεν κανεις ουτε για να πλυνεις τα παπουτσια των ιερεων του ερυθρου θεου...αλλα για να εχω στρεψει ολα τα επτα βασιλεια εναντιον μου μαλλον δεν το χω παιξει και πολυ καλα το παιχνιδι των θρονων.

Eddard τα χουμε πει εκατο φορες,βαριεμαι να τα ξαναλεω.Πως θελεις το μαγηρεματακι?Ψησιμο θες η βρασιμο?

sc5bab.jpg

#224 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 16:09

Jaqen H'ghar
Mια κόκκινη ιέρεια αντιδράει στο απενοχοποιητικό κατηγόρημα ενός άνδρα.
Αυτό είναι δείγμα ειλικρίνειας.
Αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης της στους απροσώπους ίσως κάνει ένα μέλος αυτών να μη διστάσει να την βγάλει απο τη μέση όταν οι υπόλοιποι την κατηγορήσουν ως ένοχη.
Καιρός λοιπόν να ξανασκεφτεί τα λόγια της σε περίπτωση που τη βρει κάποιο...ατύχημα την επόμενη μέρα μετά το ψήφισμα.

Το κορίτσι με το όνομα Sansa Stark καλά θα κάνει να ξεκινήσει να προσεύχεται στο θεό που έχει το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά της.
Ίσως της ταιριάζει και την κάνει να νιώσει κάτι αληθινό μέχρι το θάνατο της.

Btw δε νομίζω πως χρειάζεται κάθε φορά να λέω πως τα edits που κάνω είναι για καμιά αλλαγή γραμματοσειράς ή ορθογραφικό,έτσι?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 13 Ιούνιος 2012 - 16:12

O6rrvsU.jpg

#225 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 19:07

Jon Snow
Posted Image

Νιώθω ντροπή να υπάρχει ένας δολοφόνος μέσα στον οίκο των Stark....
Sansa [mirana_neko],φοβάμαι πως ο πλούτος του King's Landing σε επηρέασε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Είθε οι θεοί να σε λυπηθούν κι ελπίζω πριν φύγω για το Τείχος,να σε δω να πληρώνεις για τα εγκλήματά σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα