Viserys Targaryen
Υπέροχη μέρα! Ένας ακόμα Lannister μας άφησε χρόνους κι αυτή τη φορά ήταν όντως ένοχος όπως είχαμε υποπτευθεί! Τα έλεγα εγώ για τη φάρα τους τι βρώμικα παιχνίδια παίζουν. Ένας δολοφόνος λιγότερος! Είμαι σίγουρος πως κάποιοι από τους δολοφόνους ακόμα κρύβονται στις σκιες κατηγορώντας τους συνεργούς τους αλλά η αλήθεια θα λάμψει.
Κρίμα πάντως που χάσαμε τον αγροίκο, μου είχε γίνει συμπαθής τελευταία.. είχε ψιλομάθει και τη γλώσσα..
Βλέπω πιάσαμε τώρα τη
Sansa Stark. Πολύ ύποπτη η στάση της από την αρχή του παιχνιδιού. Φαίνεται πως κάποιοι τη βρήκαν μικρή και την εκμεταλλεύτηκαν. Το μόνο που με προβληματίζει για τη μικρή Stark ήταν τα λόγια του αδικοχαμένου επιθεωρητή, που φάνηκαν αρχικά να την απενοχοποιούν. Όμως ίσως και να ήταν πολύ νωρίς για να ξέρει.. Σε προειδοποίησα όμορφο κορίτσι πως δεν ήθελες να ξυπνήσεις το δράκο!
Με προβληματίζουν όμως και οι κινήσεις της
Lady Melissandre..
(της πάει πολύ το κόκκινο!) Δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά πολύ φιλική ήταν με το νανο. Εκτός αν είχαν άλλα πάρε δώσε μεταξύ τους, if you know what i mean.. Πέρα από αυτό, δεν κατηγόρησε ποτέ κάποιον δολοφόνο. Και δεν μ' αρέσει και αυτό το κόλλημα που έχει με τη φωτιά, ούτε εγώ δεν κάνω έτσι που είμαι και ο δράκος!

~Never trust gingerheads~
And redheads..!
edit: typo
Edited by Otsuu-chan, 13 June 2012 - 14:44.