Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
302 replies to this topic

#196 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 20:38

Khal Drogo
Posted Image

Θα ακολουθησω το φεγγαρι της ζωης μου, και θα κατηγορησω τον κοντοπιθαρο Tyrion. Ωστοσο μου φαινεται πως ειναι ενοχος και ο Nedd Stark, αφου υποστηρηξε τον Varys ως το τελος.

#197 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 13:23

Jaqen H'ghar
Posted Image

Mισός άνθρωπος [Tyrion Lannister] έχει καταλάβει και τη μισή αλήθεια.
Σύμφωνα με το μέλημα του κόσμου, η ζωή του σύντομα θα ανοίκει στον κόκκινο Θεό.

O6rrvsU.jpg

#198 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 15:32

Viserys Targaryen

Posted Image

I hated the Lannisters before it was cool..
(αν και δύο απο αυτούς ήταν τελικά αθώοι)

Η φάρα τους όμως είναι περιβόητη όσον αφορά σε πισωμαχαιρώματα και δολοπλοκίες. Και όπως φαίνονται τα πράγματα τώρα πιο ύποπτος είναι ο νάνος (Tyrion | iristella), γιατί το να κατηγορήσει κανείς το λόρδο Varys λίγο πριν πέσει η νύχτα θα ήταν η τέλεια κάλυψη για ένα δολοφόνο.

Παρ' όλο που ο κοντοστούπης είναι πανούργος, οι ύποπτες κινήσεις κάποιών άλλων ατόμων με κάνουν να μην είμαι απόλυτα βέβαιος. Για παράδειγμα, ο Eddard Stark (Osama Bin Laden), αρχικά φάνηκε να υποστηρίζει το λόρδο Varys ενώ λίγο πριν πέσει η νύχτα άλλαξε γνώμη. Μπορεί να λέγεται πως είναι τίμιος, όμως εγώ ξέρω καλά πως πρόκειται για ένα προδότη που μαζί με τους σφετεριστές στράφηκε εναντίον του πραγματικού βασιλιά.

Τουλάχιστον έχουμε ένα δολοφόνο λιγότερο να ανακαλύψουμε!

#199 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 15:33

Catelyn Stark

Posted Image

Είχα αποφασίσει να ανασυγκροτηθώ σωστά και επαρκώς, οπότε παρέμεινα στην κλίνη μου λίγο παραπάνω· αποφάσισα να βγω καθώς δεν ήρθε να με επισκεφθεί όπως ήταν προγραμματισμένο η μασατζού του Lord Baelish, που τόσο απλόχερα μου είχε προσφέρει από την αρχή! Και μπαίνω στο hall και τι ακούω; Ότι είναι νεκρός! Ότι δολοφονήθηκε! Και τον κατηγορούσατε, με δόλο. Δεν ξέρετε να κρίνετε τους ανθρώπους εσείς. Χαίρομαι που αυτή η περίεργη μάζα κρέατος, ο Varys, έφυγε. Ευτυχώς ήταν δολοφόνος, ευτυχώς. Αν και δεν θα πείραζε η απουσία του, ανεξαιρέτως...

Ο άλλος που πέθανε, αμαρτία. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δεν θυμάμαι καν πώς τον λέγαν...

Εν ώρα απουσίας μου, κατηγορήθηκε το άτομό μου. Αίσχος και ντροπή σε εσένα και το όνομα που φέρεις, μια γυναίκα όπως εγώ, που πασχίζω να προστατέψω ό,τι μου είναι πολύτιμο και διακατέχομαι από ψυχραιμία, να είμαι δολοφόνος. Ανόητε, Jaqen H'qar.

Ποιός όμως είναι πίσω από αυτούς φόνους;

Σίγουρα όχι ο άντρας μου. Θα το πληρώσετε που κατηγορείτε έναν αθώο.

Arya, έχεις δίκιο, οι κατηγορίες σου στέκουν ίσως για πρώτη φορά. Φοβού τους κοντούς έλεγε η γιαγιά μου! Και ήταν η σοφότερη γυναίκα που γνώρισα ποτέ μου.

Εσύ, Tyrion Lannister, που δεν δίστασες ούτε την αδερφή σου να σκοτώσεις... Εύχομαι να τιμωρηθείς με τον τρόπο που σου αξίζει.

Πηγαίνω στον κήπο, έλα μαζί μου· έχουμε καιρό να μιλήσουμε σαν μάνα με κόρη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 11 Ιούνιος 2012 - 15:34

#200 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 15:51

Eddard "Ned" Stark

Posted Image

O λόρδος Varys αποδείχτηκε ένοχος και ο Middlefinger αθώος, όπως και η κόρη μου Arya Stark (mono) που τόσο άδικα κατηγόρησα. Δεν έχω δικαιολογία, αν με θεωρείτε ένοχο ας γίνει το θέλημά σας. Λόρδε Tyrion (iristella) εσείς από την άλλη κινηθήκατε πολύ ύποπτα, συμβάλλοντας μάλιστα στον θάνατο της ίδιας σας της αδερφής. Θα ακολουθήσω την στάση της κόρης μου αυτή την φορά χωρίς να την κατηγορήσω άλλο. Εάν σας θεωρεί ένοχο, τότε και εγώ σας θεωρώ.

#201 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 18:36

Khal Drogo

Posted Image

Μα εισαι ενοχος Nedd Stark, ομως δεν ειναι η ωρα να πεθανεις ακομα, ομως θα εισαι το επομενο θυμα. Για την ωρα πρεπει να πεθανει ο κοντοπιθαρος Tyrion Lannister. Οσο για σενα Catelin, με γεμιζεις υποψιες. Ο Βορρας φερει πολλους δολοφονους, δεν μπορουμε να εμπιστεφτουμε κανεναν σας. Επισης και εσυ Viseris φαινεσαι ενοχος.

#202 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 18:42

Bronn

Σκαει μια τρικλοποδια από πίσω στον Tyrion Lannister (iristella) και αυτος πέφτει με τα μουτρα σε αλογοκοπρια.

Απομακρυνεται γελώντας και μετρωντας χρυσα νομίσματα απ΄ένα πουγκί.

Posted Image

"Στο ΄χα πει κοντε. Σε πάω, αλλά είναι ποιος θα δωσει περισσότερα. Χεστηκα ποσους εχεις φαει, εχω φαει περισσοτερους, αλλά η κανουλα δεν επρεπε να κλεισει μωρο μου...
Βγαλ'τα πέρα μόνος σου."

"Και μην ανυσηχείς θα φροντισω καλα την απαρηγόρητη μνηστη σου!" ;)

Ed stark, καλός στουρνος είσαι και του λόγου σου. Εκεί, με το σταυρό στο χέρι. Κολλημένος με την "ορθολογική σκεψη" τρομάρα σου.
Τα ίδια έκανε και το χέρι, τα ιδια και ο derek ο μικρος ντετεκτιβ. Και ειδες που κατέλληξαν.

Συνεχισε και συ ετσι πασά μου και καθε δυο μερες θα χεζουμε κολυβα :hehehe:

Και που σαι, μιας και εχει γεμισει ο τοπος πουλακια απο τον αλλο το δολοφονο της φακης, κατι πηρε το αυτι μου οτι ακουγεσαι για υποψηφιο "χερι".

Δεν ξερω ποσο καλο "χερι" θα σουν, αλλά προσεχε, από το πολύ το παιξε-παιξε μη σβησει η lifeline. :hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 11 Ιούνιος 2012 - 18:49

stasou%2520mygdala.jpg

#203 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 19:58

Jaime Lannister

Posted Image

Ομολογω οτι περιμενα υπομονετικα τους περισσοτερους να ψηφισουν, καθως με προβληματισε πολυ οτι ενα αλλο μελος της οικογενειας μου μπαινει στο στοχαστρο...

Εχοντας πει αυτο :

Αγαπημενε μου αδερφε (Tyrion), υπαρχουν στιγμες που με κανουν αναρωτιεμαι με τινος το πλευρο εισαι. Και σημερα ειναι μια απο αυτες. Βιαζεσαι τοσο πολυ να ακολουθησεις την Αραχνη στον ταφο? Σιγουρα, ο πατερας μας δε σου φερθηκε με τον καλυτερο τροπο αλλα και παλι...

#204 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 00:23

Hodor

*Steps on Tyrion as he passes cause he didnt saw him* Hodor..

#205 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 05:18

Ηοt Pie

Posted Image

Λιωστε τον Tyrion ρε και φερτε μου μεριδα απ τα φραγκα του μετα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 12 Ιούνιος 2012 - 05:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#206 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 07:53

Sansa Stark
Posted Image
Αγαπητέ Λόρδε Tyrion Lannister(iristella), φοβάμαι πως θα συμφωνήσω με τη γνώμη των γονιών μου. Είναι πολλές οι κατηγορίες που σας βαραίνουν και δυστυχως υπάρχουν και αποδείξεις. Το γεγονός οτι αφήσετε την ιδια σας την αδερφή να πεθάνει έτσι απλά, σας καθιστά ένοχο. Πολυαγαπημένε μου πρίγκιπα Jofrey πόσο ακόμα θα σε χτυπήσει αλύπητα η μοίρα; Ούτε ο Βασιλάκης ΚαΪλας να 'σουνα. Mην φοβάσαι όμως, εγώ θα είμαι δίπλα σου λατρεμένε μου.

#207 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 10:30

Jon Snow
Posted Image

Απ'ότι φαίνεται, μικροκαμωμένε δολοφόνε Tyrion [Iristella] απέτυχες να συγκαλύψεις τις άνομες κι ανίερες πράξεις σου.
Ελπίζω,τώρα που θα συναντήσεις τον αδικοχαμένο άρχοντα Jon Arryn να του απολογηθείς με τις δέουσες τιμές.

Αξιότιμε Khal Drogo [John Crabs],προσπάθησε να ψυχανεμιστείς την κατάσταση.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 11:15

Khal Drogo

Posted Image

Αξιότιμε Khal Drogo [John Crabs],προσπάθησε να ψυχανεμιστείς την κατάσταση.....

Ο μακαρητης μας αφησε ενα σημαντικο στοιχειο για να βρουμε τους δολοφονους. Ολα δειχνουν πως ο ενας ειναι ο Tyrion και ο αλλος ο Nedd Stark. Εμενα με ενδιαφερει να πεθανουν οι δολοφονοι και να μεινω μονος με το φεγγαρι της ζωης μου. Οποιος υπερασπιζεται τους δολοφονους, στα ματια μου ειναι ενας απο αυτους.

Για ονομα και εικονα το edit.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από John Crabs: 12 Ιούνιος 2012 - 11:16

#209 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 11:16

Arya Stark

Posted Image

Πατέρα, μητέρα η εμπιστοσύνη σας με συγκινεί... Ξέρω ότι δεν είμαι εύκολο παιδί αλλά έχω καλές προθέσεις οι οποίες μάλλον θα με στείλουν στην κόλαση... Ίσως αυτό είναι το τελευταίο αντίο που καταφέρνω να σας πω. Στον θεό του θανάτου λέω πάντα " Όχι σήμερα" αλλά καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι...

Sansa, Melissandre, Joffrey, Viserys και Τρίχα κάποιος από εσάς είναι σίγουρα ένοχος και το ξέρετε. Αναρωτιέμαι πώς αντέχετε να ζείτε με τις τύψεις...

Tyrion ελπίζω κάποτε να μετανοήσεις!

xbJ3b2w.jpeg

#210 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 11:39

Τρίχας Κορακοζώητος

Καλό μου παιδί, φυσικά και είμαι ένοχος. Άφησα αθώους πολίτες να πεθάνουν, παραβίασα τους όρκους μου! Κι εσύ όμως πιστεύεις ότι είσαι αθώα; Πόσοι από εδώ κατηγόρησαν την καημένη βασίλισσα; Όλοι αυτοί δεν είναι ένοχοι για τον θάνατό της; Μήπως προσπαθώντας να βρούμε τους δολοφόνους, γινόμαστε δολοφόνοι και συνωμότες οι ίδιοι;

Επιμένω ότι πρέπει να μαθευτεί ο ρόλος της wildling Ygritte [Mayachan] στις μηχανορραφίες που έφεραν τον θάνατο του Littlefinger.