Community Status Updates
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Ε και εγώ περιμένω βαθμούς μες στη βδομάδα όποτε και μπόλικο κράξιμο :uhh:
Άλλα από πρόβες και λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίξαμε 2 live μες στα χριστούγεννα και εκτός από φράγκα από τα μπαράκια που παίξαμε μαζέψαμε και μερικούς fans στο myspace και προχωράμε ακάθεκετοι :hero:
Feb 05 2012 14:27
melancholyguardian → metalmusicmaniac
Γεια :D!Ναι ειχα πολυ καιρο να μπω...Βλεπεις εχω πολυ διαβασμα και τον πιο ηλιθιο μαθηματικο που υπαρχει :unlucky:...εριξε την φοβερη ατακα ''εβαλα σε ολους κατω απο την βαση στο τετραμηνο''χτες:terror2:!ουτε drums προλαβαινω να παιξω!εχω να κανω προβα με το συγκροτημα βδομαδες!enough με εμενα!εσυ τι νεα?
Feb 04 2012 16:49
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Επ καιρό έχεις να μπεις... πως παν τα κέφια? :)
Feb 04 2012 15:47
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Περίπου ένα χρόνο αλλά εγώ παίζω περισσότερο για την πλάκα μου. Στην πραγματικότητα ασχολούμαι με φωνητικά! Παρ'όλα αυτά το επίπεδό μου στα ντραμς μου επιτρέπει και εμένα να παίζω τα αγαπημένα μου κομμάτια! Με το συγκρότημά τι είδος παίζετε?
Aug 27 2011 23:14
melancholyguardian → metalmusicmaniac
hi!lol xairome!^^ ee dn paizo poli kairo alla to exo pari poli sovara : ) matheno mono enamisi xrono alla paizo polla tragoudia pou mu aresoun,exo mpei kai se ena sigrotima (dn einai gnosto akoma:p) kai eimai poli xaroumeni gia afto!esu?poso kairo paizeis drums?
Aug 27 2011 23:02
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Παίζεις ντράμς!!!? Παρομοίως! Έχει καιρό που παίζεις??
Aug 27 2011 14:31


This status update has reached the maximum number of replies allowed
