Community Status Updates

-
Fallen_Mpougatsa
Χα χα χα χα, πολύ πιθανό κι αυτό, αλλά απ'την άλλη, όχι γιατί "he has a plan".
Oct 23 2013 20:28 -
Fandom
Yes,να μας σπάσει τα νεύρα.
Oct 23 2013 21:00 -
Fallen_Mpougatsa
Με χε χε, συμφωνώ μαζί σου, μας σπάει ήδη τα νεύρα.
Oct 23 2013 21:02

-
Six Winged Angel
Close callΈχω αρχίσει όμως να πιστεύω ότι δεν θα το βρω ποτέ αυτό το πράμα, θα είναι κανένα αμετράφραστο σε side-κορεάτικη παραγωγή που δεν θα το ξέρει ούτε ο director του =ς=
Sep 27 2013 11:45 -
iristella
λολ. To amv δεν μπορεις να το βρεις απο το history του youtube σου?
Sep 27 2013 11:47 -
Six Winged Angel
To είχα πετύχει τυχαία στο tv channel του gendou.com όταν είχα περάσει για μερικές απολύτως νόμιμες μεταφορτώσειςΜπορεί δηλαδή να μην υπάρχει καν στο γιουτούμπ. Θα τσεκάρω να δω μην έχουνε κάπου το πρόγραμμα για το channel αλλά δεν νομίζω..
Sep 27 2013 17:17

demonicMC → Putin
Having trouble D: Αν έχεις κάποια ιδέα, πως ακριβώς κάνουμε το Yosuke Glide στον P4A; Είδα βίντεο και διάβασα κάποια guides γενικά για τον Yosuke αλλά και πάλι δε μου βγαίνει :/

-
demonicMC
Σκέφτεσαι να το πάρεις από Ιαπωνία;
Sep 26 2013 15:32 -
Putin
ne από play-asia 50€
Sep 26 2013 15:43 -
demonicMC
Cool, ευχαριστώ
Sep 26 2013 15:46

OdyMonaxos → LuluChan92
Σκάβοντας σε κάτι αρχαίες συνομιλίες στο fb, ανακάλυψα πως σε ανύποπτο χρόνο μου είχες προτίνει να κάνω laser για τη μυωπία. Λογικά κάποια στιγμή τον Οκτώβρη, επιτέλους! (όταν θα δεις αυτό το μήνυμα βέβαια... θα είναι μακρινό παρελθόν XD) Cheers!

-
LuluChan92
Δεν έχω ιδέα. Σε φροντιστήριο πάω.
Jun 14 2014 23:54 -
OdyMonaxos
Τελικά τι έγινε μ εκείνη τη μυστηριώδη σπουδή? Θ αποκαλύψεις ποια είναι?
Jul 14 2014 21:17 -
OdyMonaxos
Ε, τώρα ό,τι και να 'ναι έχει αρχίσει. Τι άρχισες να σπουδάζεις βρε θηρίο;
Nov 10 2014 17:38

redqueen
Fabulous Gino-san ,playing football with his collar turned up and sh@t xD xD

-
Kai
Αρκετά πίσω, ναι, αλλά τουλάχιστον δεν το έχουν παρατήσει τόσο καιρό ενώ το δουλεύουν αρκετά χρόνια. Καλύτερα από τότε που σταμάτησαν οι chibisuke και είχαμε μείνει για μήνες χωρίς τίποτα, έλεγες δε θα το ξαναπιάσει κανείς. Οι S2S αργούν ανά διαστήματα αλλά βγάζουν.
Sep 28 2013 18:06 -
redqueen
δν το ξερα αυτο!!!! Κοιτα οσο βγαινει ειμαι ευτυχισμενη , αρκει να μν σταματησει! Λιγα κεφαλαια με εμειναν ακομα αλλα μπαινουμε σε παρελθον κι χαιρομαι :3
Ρε ο Mochida ειναι weeeeird as hell.... οι φατσες του με τρομαζαν!!! :Ρ
Sep 28 2013 19:46 -
Kai
Έγινε αρκετά παλιά αυτό, λογικό είναι. Σκέψου ότι τότε το προωθούσανε μέσω του Area No Kishi το Giant Killing γιατί ψάχνανε μεταφραστές οι Chibisuke και λίγο πολύ, τουλάχιστον εμένα, μας είχαν σκάσει μέχρι να βρουν, να βγει για να δούμε τι είναι. Ήταν καλή ομάδα και μεταφράζανε αρκετά sports, κρίμα που σταμάτησε. Τουλάχιστον μετά από κάποιο διάστημα τις ανέλαβαν άλλοι. Στην περίπτωση του Giant Killing, ας είναι καλά το anime που έκανε να το προσέξουν περισσότεροι. Βέβαια κι εκεί ήμασταν λίγο άτυχοι. Αφού τελείωσε το anime, αρχίζανε να το μεταφράζουν από δυο σημεία. Ένα από εκεί που είχε μείνει η μετάφραση και ένα από εκεί που είχε σταματήσει το anime, οπότε μέχρι να συναντηθούν μας πήρε καιρό. Πάντως το καταχάρηκα τότε. Μιας και δεν είχα δει το anime για να μην πάρω spoilers, όταν έφτασε, διάβασα μπόλικα κεφάλαια μαζεμένα και αργότερα είδα και το anime με την αδερφή μου, ξαναθυμήθηκα και κάποια πράγματα.
Είναι τέλεια σειρά. Θέλω να αρχίσω και κάποιο άλλο sports να μου αρέσει τόσο και να έχει παρόμοια άσθηση αλλά παρόλο που κάποια προτείνονται αρκετά, έχουν ήδη πολλά κεφάλαια και διστάζω γιατί δεν ξέρω αν όντως θα μου αρέσουν. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Real τώρα που το συζητάμε. Μου είχε πει η αδερφή μου καλά λόγια για αυτό.
Sep 28 2013 20:56

redqueen → iristella
3rd ''moisturize me'' comment BUT DAMN , Cassandra and Haru are one and the same XD XD XD

-
iristella
I KNOW RIGHT? I vote for crossover.
Sep 25 2013 21:22 -
iristella
Mετά το Free x Jackals (since nikol is a girls name and aligator is a water animal too) επιβάλλεται ενα Free x DW.
Sep 25 2013 21:23 -
redqueen
CROSSOVER FTW !!!O Haru τν εχει ανετα το ρολο :Ρ
Sep 28 2013 17:17

Fallen_Mpougatsa → iristella
Oh my God, just noticed: moisturise me please? xDDD Εντάξει, θεϊκό reference, θεϊκο.

-
iristella
Ι blame tumblr. Γελαγα μόνη μου για κανα δίωρο πριν το ποστάρω.
Sep 25 2013 21:21 -
Fallen_Mpougatsa
Σε καταλαβαίνω, ειδικά στο πρώτο κομμάτι. Α+ πάντως, Α+.
Sep 25 2013 21:34

-
1451
στην άπονη κοκίνη σελήνη εγώ θα ξαναζήσω
Sep 27 2013 10:07 -
Anelis
*κσαναζήσω
Sep 27 2013 10:09

DoB → iristella
Λατρεύω κι εγώ το σετάκι!!!!!!!!! Levi με την πόζα της Kyuubei, oh dear Gawd!!! Tέ-λει-ο!!! <333

-
iristella
Αwwww thank you. xD Το πολύ κάψιμο στο tumblr (πραγματικά έβγαζα καπνούς μετά το τρίωρο) αυτά έχει ως αποτέλεσμα. Τα credits πάνε στην Black Rock που συνέλαβε και υλοποίησε αυτό το ανοσ- θεσπέσιο οπτικό αποτέλεσμα. XD
Sep 25 2013 21:20

-
iristella
-fabulous levi is fabulous
thanks
Sep 25 2013 01:31 -
DoB
Λατρεύω κι εγώ το σετάκι!!! Levi με την πόζα και τα τακούνια της Kyuubei, oh dear Gawd!!! Τέ-λει-ο!! <3
Sep 25 2013 11:42

-
OdyMonaxos
Μα ούτε επίτηδες ρε παιδί μου XD
Sep 25 2013 01:10 -
Kamui
To καυαρεί είναι όπως λένε Kawaii στα Ιαπωνικά;
Θέλει να πει ότι οι...μωροί άνθρωποι είναι και οι πιο cute.
Oct 13 2013 04:37 -
GhostPrince
έγραψες! :3
Oct 13 2013 10:05

Kamen Tantei Zura → Petran79
Δεν νομίζω ότι σε πιάσαμε και από τα μαλλιά, απλά δεν συμφωνούσα στην σύγκριση των δύο καθώς μέχρι και ο ίδιος ανέφερες ότι είναι shounen manga και χάνει σε αρκετά. Το Ping Pong όσο το έχω φτάσει μέχρι τώρα είναι τελείως διαφορετικό, τελείως διαφορετική χρήση των χαρακτήρων, τελείως διαφορετικό feeling, γενικά δεν μου ταιριάζει σε τίποτα. Απλά είναι διαφορετική η προσέγγιση της έννοιας sports manga στο καθένα από τα δύο. Νομίζω ότι κανένας δεν σου είπε να μην γράψεις κάτι αρνητικό, τουλάχιστον προσωπικά σε προέτρεψα να το αναλύσεις κιόλας ακόμη και αν μπορεί να διαφώνησα σε κάποιες απόψεις. Νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση. Και δεν είναι ότι δεν συμφωνώ στο ότι πρέπει να αρέσει από τα πρώτα κεφάλια κάτι για να σε κρατήσει. Δεν σε κράτησε, δεκτό. Απλά όταν γράφεις ότι δεν σου άρεσε, προσωπική μου άποψη πάντα, ανέλυσέ την από την αρχή για να έχει και ο καθένας είτε φαν είτε όχι μια ιδέα για τι δεν σε κράτησε.Και για το χιούμορ, αυτό εξαρτάται πάλι από το χιούμορ του καθενός, εμένα μπορεί να μου φάνηκε αστείο κάτι εσένα όχι, απολύτως φυσιολογικό.

-
Kamen Tantei Zura
Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει βέβαια αν την συνεχίσεις, αλήθειαΌσο για το σχέδιο πάντως, δεν νομίζω ότι δεν έχει το προσωπικό στυλ του Furudate, είναι κάπως διαφορετικό βάση άλλων και προσωπικά μου αρέσει. Δεν πρόκειται να το σύγκρινα ποτέ με το στυλ του Ping Pong όμως, αν κρίνεις μόνο από το genre και τα περιοδικά.
Sep 24 2013 19:12