Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

Από Κέρκυρα είμαι και βασικά δεν μου είχε μπει στο μυαλό το ναυτικό μέχρι που μπήκε η αδερφή μου, άρχισε τις ιστορίες και μου φάνηκε αρκετά καλό (και το καλύτερο κομμάτι είναι οτι οι ιστορίες που μου έλεγε ήταν από το φορτηγό που έκανε την πρακτική της Ιαπωνία-Αυστραλία ε εγώ πάλι σκάλωνα στο "Ιαπωνία" αυτό με επηρρέασε πολύ) xD Τμήμα Ιαπωνικής φιλολογίας δεν υπάρχει στην Ελλάδα υπάρχει όμως στην Βενετία και το συζητούσαμε με μια φίλη μου otaku που φυσικά ήξερε όλες τις πληροφορίες και μου φάνηκε επίσης πολύ καλό γιατί 1ον σε στέλνουν ένα χρόνο στην Ιαπωνία και 2ον δεν υπάρχουν πολλοί καθηγητές Ιαπωνικών και στην τελική θα μπορούσα να ανοίξω και φροντιστήριο γιατί τα Ιαπωνικά είναι μία από τις γλώσσες του μέλοντος (και έχουμε γεμίσει και με otakus οπότε θα έχει και κέρδος ;p )
Feb 05 2012 15:35
Photo

Kenny → Kunoichi.meriinawa

Fixed. (:
Feb 05 2012 15:35
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Σίγουρα βλέπουμε την ίδια σειρά ? Ποιος χέστηκε αν είναι κατεστραμμένη ? Είναι η Βαν Πελτ .
Feb 05 2012 15:21
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Καμμένη με Ιαπωνία, ε; Δεν ξέρω τι παίζει με ασιατικές σπουδές στην Ελλάδα. Εμπορικό ναυτικό, επειδή η οικογένεια έχει πλούσια εμπειρία (πατέρας και ξάδερφος έχουν κάνει καπετάνιοι) δεν θα στο πρότεινα καθόλου. Που μένεις και το σκέφτεσαι αυτό; Πειραιά; Σε κανά νησί;
Feb 05 2012 15:13
Photo

Έχω σκευτεί αρκετά πράγματα βασικά θα μου άρεσε πολύ εμπορικό ναυτικό γιατί έχει πολλά ταξίδια (και εντάξει την παλεύω την σκληρή δουλειά) αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε Ιαπωνική φιλολογία ;)
Feb 05 2012 15:01
Photo

Καλά είσαι, μικρή και ξένοιαστη. Έχεις σκεφτεί περίπου τι θες να σπουδάσεις;
Feb 05 2012 14:52
Photo

Kamen Tantei Zura → Warchief

Τον κακολόγησα κατευθείαν :p Αυτός μας έλειπε κιόλας, να μην μας πιστέψει. Όχι, εντάξει, απλά το είπα για να τα ξεκαθαρίσω γιατί στο thread έγραφα -τουλάχιστον εγώ- λες και παρουσίαζα το manga ως το αριστούργημα του αιώνα. Πάντως, σ' αυτό που λες, συμφωνώ απόλυτα. Μια κακή σκηνή σε ένα anime θα σου μείνει πολύ περισσότερο από ότι μια σε ένα manga. Μην το κάνεις, δεν χρειάζεται. Εφ'όσον δεν σου άρεσε σαν σύνολο, δεν πιστεύω ότι θα αντέξεις και το manga. Συν του ότι η ιστορία κυλάει πολύ αργάαααα. Είναι πολύ love it or hate it. Φαίνεται πολύ περισσότερο στο στυλ σου, οπότε λογικό. Δεν έχω διαβάσει κάποια δουλειά του, αλλά πάνω κάτω μπορείς να καταλάβεις από άλλες σειρές που σε έχω δει να γράφεις :p Το καλοκαίρι σκέφτομαι να διαβάσω δουλειές του ή να δω κάποια από τις δουλειές του που έχουν γίνει anime. Έχω δει πόσα καλά λόγια λέτε όλοι σας, οπότε με έχετε πείσει.
Feb 05 2012 14:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

OK OK σε καταλαβαίνω αρα ναι σ'αρέσει γι αυτό που κατάλαβα. Αν και λίγο στην αρχή ήταν κατεστραμμένη εξαιτίας αυτού που της έκανε ο άλλος αλλά τουλάχιστον το ξεπέρασε!
Feb 05 2012 14:47
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυ άκουγα στο γυμνάσιο πεππερς και πορώθηκα πριν κανα χρόνο. Και φυσικά θα πάω και στην συναυλία =ρ Soad aκούω ακόμα,αλλά rise against δεν μου πολυάρεσαν ποτέ. Ναι,βασικά maximum άρχισαν να ακούν όλοι απο το death note(op 2) =ρ Και εγώ έτσι τους βρήκα,τους έψαξα λίγο και μου ψιλοάρεσαν =) Οι gazzete τι παίζουν? j-metal?
Feb 05 2012 14:44
Photo

[FONT="Comic Sans MS"]Δεν σπουδάζω ακόμα :P[/FONT]
Feb 05 2012 14:44
Photo

Καθόλου τρολ, όταν το ζήσεις θα καταλάβεις. Που σπουδάζεις βασικά;
Feb 05 2012 14:38
Photo

οχ! τρολ... :P ευχαριστω πολύ ^_^
Feb 05 2012 14:35
Photo

Warchief → Kamen Tantei Zura

Μπορεί και να μου το είχε πει, δε θυμάμαι :P Πάντως οκ, σας πιστεύω. Αλλά και αλλαγές να μην υπήρχαν, γενικά στα manga περνάς πιο εύκολα κάποιες κακές σελίδες. Μπορείς να δώσεις λιγότερη σημασία. Στα anime, δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείς να παραβλέψεις ό,τι δε σου αρέσει. Τώρα να πω ότι θα δοκιμάσω το manga, θα είναι ψέματα. :P Θα προτιμούσα να διαβάσω κάτι του Adachi σε αυτό το στυλ που θα είναι σίγουρα καλύτερο.
Feb 05 2012 14:32
Photo

metalmusicmaniac → melancholyguardian

Ε και εγώ περιμένω βαθμούς μες στη βδομάδα όποτε και μπόλικο κράξιμο :uhh: Άλλα από πρόβες και λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίξαμε 2 live μες στα χριστούγεννα και εκτός από φράγκα από τα μπαράκια που παίξαμε μαζέψαμε και μερικούς fans στο myspace και προχωράμε ακάθεκετοι :hero:
Feb 05 2012 14:27
Photo

Kai → BloodyPrincess

Ισχύει, but don't worry, υπάρχουν κι άλλα threads να καλύψουν το κενό.
Feb 05 2012 14:21